Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem meg ez:
DOBORZA! Huj, koszmabég, huj, kereki! Vatykos csuhászok vereki! Dengelegi! Ezt tudtam volna gugli nélkül is. ![]()
Elgondoltam. Hátfájás nélkül tudna egy ronggyal feltörölni a bútorok alatt...?
![]()
No ez miből van akkor?
![]() Idézet: „Hát tessék! Ide sodorja a sárból, és napsugár mosóporból gyúrt embert, az etilszármazékok mértéktelen fogyasztása. Pro primo a társadalmi tudat, és újra csak pro primo, az individuális önkontroll elferdülésének kvázi kvintesszenciája..” És itt a gugli nem segít! ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2013
Ja,ja. Meg a Vogonok is nagy költők. Nekem mindig ez ugrik be elsőnek...
![]()
Mingyá' idézek magamtól, oszt fejtsétek meg!
![]()
Nem ilyen egyszerű a helyzet. Ez Kern-Agárdi 80' évekbeli alkoholos kabarésorozatából való Interjú Kaktus Edével
A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2013
Akkor én abszolút esélytelen vagyok; nix TV, Rádió. Kb. '67 óta, akkor is csak 'Délutáni Randevú' (by Cseke László).
![]()
Én már a Cseke utáni, Komjáty-Csak Fiataloknak generációhoz tartozom.
![]()
Én meg a kettő közé.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2013
Egy részről sajnálatos (a jó előtte volt), másrészt de jó neked.
![]()
Generációk találkozása.
![]() Ott ültünk a rádió előtt péntek délutánonként, s kezünk a REC-Play gombon, hogy meglegyenek a legújabb számok kazettán. Bővebben: Link
Ezt nem ismerem, de az enyém Karinthy idézet volt.
Cseke, meg Komjáti(akkor i-vel) voltak egyidejüleg is!
Mért lenne sok? Egyik főzne másik takarítana. Így a feleségemnek több ideje lenne az anyósomra.
Ezek? Tartanák a markukat a bankkártyádért.
Ha többen vannak; az verseny-helyzet, tehát egymással küzdenének, nem veled!
![]()
Már másodszor van áramszünet ma este, kezdek bosszankodni.
Jegyezd az időtartamokat, gyakoriságot; meg lehet kötbérezni őket!
Rövid az időtartam, de a számítógép leáll, lehet újra indítani.
A gyakoriság is ok. Kis UPS-re gondoltál már (csak amíg a PC megy).
Bizony! Én is pont emiatt vettem egy nagyon occó kis UPS-t. Sokszor segített már, így bőven megérte.
Nem is emlékszem, hogy itthon mikor volt utoljára áramszünet. A munkahelyen inkább, de ott is ritka.
Most fordult elő másodszor. Nem gondoltam szünetmentesre. Sajnos annyi mindenre kell gondolnom, hogy ez kiesik az esélyesek listájáról.
Ha már rádióműsor is van terítéken: Mi ezen nőttünk föl(mégis rendes ember lett belüllem
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |