Fórum témák
» Több friss téma |
Van multimétered?
Azom sajnos nincs.
akkor sokat nem tudsz vele érni
valamilyen műszered van esetleg? Úgy próbáltad hogy hangszóró van rajta és utána bekapcsolod?
Igen probáltam sok féle képpen. És az a fura, hogy ha bekapcsolom , és hirtelen kirántom a konnektorból akkor 1 pillanatra elkezd szólni. Ja és csak ilyenem van :
Sziasztok!
Adott egy Philips MCM906 mikrohifi, az egyik hangszóró kimeneten jóval (hallhatóan) alacsonyabb a jelszint. Nem a hangfal a probléma, mert felcserélve is ugyanaz a kimenet (nevezetesen a jobb) a halkabb. A hangfalból pedig enyhe recsegés is hallatszik. Az érintkező felületeket átpucoltam, de nem lett jobb. Esetleg valakinek valami javaslat? Előre is köszönöm.
Innen letöltheted a service manualt, benne van a kapcsolási rajz is.
Köszönöm, letöltöttem, megnéztem. Merre induljak el?
Minimális elektronikai ismeret, multiméter, és egészséges önbizalom áll rendelkezésemre.
Szia! Cseréld meg egymással a két csövet, hátha mutat valamit.
Szia!
Megcseréltem a csöveket, de nem hallok változást. A jobb oldali kimenet továbbra is halkabb. A fejhallgatóban a középen hallható vokál a hangfalaknál egyértelműen balról szól. Amúgy milyen árban lehet egy ilyen cső?
Árak.
Alaposan tanulmányoztam a dokumentációt, ez a készülék szerintem hobbi-szinten nem javítható.
Szia!
Köszönöm a segítséget. A cső árán meglepődtem, kb 3x magasabb árat képzeltem. Bár akármi is legyen az oka 10-12 alatt nem úszom meg. Viszem vissza a szakihoz, egyszer már volt loader (komplett CD olvasó egység, mechanika, tálca, stb) cserén a cucc.
sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni!Kaptam egy JVC UX-1 mikrohifit és az lenne a gondom vele hogy csak pár gombnyomásra reagál. hangerőt tudom vele szabályozni illetve az időt,többi másra nem reagál,távirányítóval is próbáltam.mi lehet a hiba?
Sziasztok,
Volna egy Labtec 2.1-es hangfalszet. amiből csk az erősítős mélynomó van meg a két ki szatelit valahol elkavarodott. A probléma a következő, a kis hangfalak pótolva lettek agy kisebb radio-bol miután megcsináltam a kábeleket mehetett a proba. A hangfalak szolnak vagyis szoltak mert egyszercsak a két szatelit elhallgatott de a mély ment tovább. Szétszedve nem látszk semm az erősitő kinenetén ME8322. Lehet megadta Tápfesz tandben. Mit nérezk még meg. Lehet az IC teréje jö hsale A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2013
Üdvözlet.
Aiwa NSX-330. Kölcsönadtam,és 4 hangfallal leterhelték.Zokon vette. R105 R106 diódák cserélve lettek,de az R134 és R141-es diódák színkódjait nem tudom leolvasni róluk,mert feketék.Ha valaki le tudná írni,vagy képet küldeni a panelről,ügye ezen van a végfok is (STK 4142II) megköszönném.
Szia!
Csatoltam egy doksit nézd meg jó-e?
Ez az,köszönöm.
De mivel nem ez a szakmám,így nekem nem sokat mond. Mások szerint viszont kinyomták a végfokot belőle,így hiába is cserélgetném ezeket. Néztem is egyet STK4142II de erről azt írják,2x25 watt. Nem tudom pontosan hogyan is működik,de enyhén szólva is nagyobb a teljesítménye. A könyve szerint 2x45watt lenne. Ha ennyi talán nem is,de 2 S-30-at hallgatva soha nem volt vele gond,de az overload ledek jelezték,hogy megvan a 30 watt bőven. Kölcsönadtam,és így hoztam vissza. Annyi nem volt bennük,hogy hazaadják,ha már elvitték. És most tessék. Az egy dolog,hogy nem látszik semmi a végfokon,de attól még lehet hibás is.
Hát igen sajnos ez a baj hogy nem lát bele az ember. Látszólag hibátlan de belül kitudja mi van. Sokszor méréssel sem lehet megmondani, hogy jó e vagy rossz.
Köszönöm a segítséget még 1x.
Ezt inkább szakavatott emberre bízom.
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy van egy Sony MHC-RG 495 típusú HI-FI berendezésem és olyan probléma lépett fel egyik napról a másikra hogy nem szól egyik hangfal sem, sem a mélynyomó. Bármilyen hangfalat vagy hangszórót kötök rá egyiket se szólaltatja meg. Funkcióbeli problémám nincs vele mert minden ugyanúgy működik értem ezalatt pl . rádió, cd lejátszás, kazetta. Remélem valaki tud valami megoldást erre a problémára. Mi lehet a ludas ? Esetleg mennyi lehet a javíttatás költsége ? Ha valaki tudna esetleg ajánlani egy jó szerelőt Miskolc vagy környékén azt megköszönném. A válaszokat előre is köszönöm Üdv.: Rmade
Hali Van egy Genius sw-hf5.1-erősítőm és használt közeb búg a hangszóró mit lehetne vele kezdeni? Még nem volt szétszedve.
Hali Van egy Genius sw-hf5.1-erősítőm és használt közeb búg a hangszóró mit lehetne vele kezdeni? Még nem volt szétszedve.
mi a teendő felületileg a panel hibátlan
nincs megcsattanva semmi a panelen
trafó 100% egyenirányító hibátlan bemértem
Pufferkondi kiszáradásra tippelnék. Cseréld ki.
kicseréltem de változatlan az eredmény
Más tippem így hirtelen nincs, Itt találtam egy rajzot, talán segít.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |