Fórum témák
» Több friss téma |
Van multimétered?
Azom sajnos nincs.
![]()
akkor sokat nem tudsz vele érni
valamilyen műszered van esetleg? Úgy próbáltad hogy hangszóró van rajta és utána bekapcsolod?
Igen probáltam sok féle képpen. És az a fura, hogy ha bekapcsolom , és hirtelen kirántom a konnektorból akkor 1 pillanatra elkezd szólni. Ja és csak ilyenem van :
Sziasztok!
Adott egy Philips MCM906 mikrohifi, az egyik hangszóró kimeneten jóval (hallhatóan) alacsonyabb a jelszint. Nem a hangfal a probléma, mert felcserélve is ugyanaz a kimenet (nevezetesen a jobb) a halkabb. A hangfalból pedig enyhe recsegés is hallatszik. Az érintkező felületeket átpucoltam, de nem lett jobb. Esetleg valakinek valami javaslat? Előre is köszönöm.
Innen letöltheted a service manualt, benne van a kapcsolási rajz is.
Köszönöm, letöltöttem, megnéztem. Merre induljak el?
![]() Minimális elektronikai ismeret, multiméter, és egészséges önbizalom áll rendelkezésemre.
Szia! Cseréld meg egymással a két csövet, hátha mutat valamit.
Szia!
Megcseréltem a csöveket, de nem hallok változást. A jobb oldali kimenet továbbra is halkabb. A fejhallgatóban a középen hallható vokál a hangfalaknál egyértelműen balról szól. Amúgy milyen árban lehet egy ilyen cső?
Árak.
Alaposan tanulmányoztam a dokumentációt, ez a készülék szerintem hobbi-szinten nem javítható.
Szia!
Köszönöm a segítséget. A cső árán meglepődtem, kb 3x magasabb árat képzeltem. Bár akármi is legyen az oka 10-12 alatt nem úszom meg. Viszem vissza a szakihoz, egyszer már volt loader (komplett CD olvasó egység, mechanika, tálca, stb) cserén a cucc.
sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni!Kaptam egy JVC UX-1 mikrohifit és az lenne a gondom vele hogy csak pár gombnyomásra reagál. hangerőt tudom vele szabályozni illetve az időt,többi másra nem reagál,távirányítóval is próbáltam.mi lehet a hiba?
Sziasztok,
Volna egy Labtec 2.1-es hangfalszet. amiből csk az erősítős mélynomó van meg a két ki szatelit valahol elkavarodott. A probléma a következő, a kis hangfalak pótolva lettek agy kisebb radio-bol miután megcsináltam a kábeleket mehetett a proba. A hangfalak szolnak vagyis szoltak mert egyszercsak a két szatelit elhallgatott de a mély ment tovább. Szétszedve nem látszk semm az erősitő kinenetén ME8322. Lehet megadta Tápfesz tandben. Mit nérezk még meg. Lehet az IC teréje jö hsale A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2013
Üdvözlet.
Aiwa NSX-330. Kölcsönadtam,és 4 hangfallal leterhelték.Zokon vette. R105 R106 diódák cserélve lettek,de az R134 és R141-es diódák színkódjait nem tudom leolvasni róluk,mert feketék.Ha valaki le tudná írni,vagy képet küldeni a panelről,ügye ezen van a végfok is (STK 4142II) megköszönném.
Szia!
Csatoltam egy doksit nézd meg jó-e?
Ez az,köszönöm.
De mivel nem ez a szakmám,így nekem nem sokat mond. Mások szerint viszont kinyomták a végfokot belőle,így hiába is cserélgetném ezeket. Néztem is egyet STK4142II de erről azt írják,2x25 watt. Nem tudom pontosan hogyan is működik,de enyhén szólva is nagyobb a teljesítménye. A könyve szerint 2x45watt lenne. Ha ennyi talán nem is,de 2 S-30-at hallgatva soha nem volt vele gond,de az overload ledek jelezték,hogy megvan a 30 watt bőven. Kölcsönadtam,és így hoztam vissza. Annyi nem volt bennük,hogy hazaadják,ha már elvitték. És most tessék. Az egy dolog,hogy nem látszik semmi a végfokon,de attól még lehet hibás is.
Hát igen sajnos ez a baj hogy nem lát bele az ember. Látszólag hibátlan de belül kitudja mi van. Sokszor méréssel sem lehet megmondani, hogy jó e vagy rossz.
Köszönöm a segítséget még 1x.
Ezt inkább szakavatott emberre bízom.
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy van egy Sony MHC-RG 495 típusú HI-FI berendezésem és olyan probléma lépett fel egyik napról a másikra hogy nem szól egyik hangfal sem, sem a mélynyomó. Bármilyen hangfalat vagy hangszórót kötök rá egyiket se szólaltatja meg. Funkcióbeli problémám nincs vele mert minden ugyanúgy működik értem ezalatt pl . rádió, cd lejátszás, kazetta. Remélem valaki tud valami megoldást erre a problémára. Mi lehet a ludas ? Esetleg mennyi lehet a javíttatás költsége ? Ha valaki tudna esetleg ajánlani egy jó szerelőt Miskolc vagy környékén azt megköszönném. A válaszokat előre is köszönöm ![]() Üdv.: Rmade
Hali Van egy Genius sw-hf5.1-erősítőm és használt közeb búg a hangszóró mit lehetne vele kezdeni? Még nem volt szétszedve.
Hali Van egy Genius sw-hf5.1-erősítőm és használt közeb búg a hangszóró mit lehetne vele kezdeni? Még nem volt szétszedve.
mi a teendő felületileg a panel hibátlan
nincs megcsattanva semmi a panelen
trafó 100% egyenirányító hibátlan bemértem
Pufferkondi kiszáradásra tippelnék. Cseréld ki.
kicseréltem de változatlan az eredmény
Más tippem így hirtelen nincs, Itt találtam egy rajzot, talán segít.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |