Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mindenképpen egyszerűbb, és jobban is esik, mint monitorról olvasni.
Köszönettel elfogadom az ajánlatot, beszéljük meg a részleteket üzenetben.
Ja! Ezt nem tudtam. Viszont egy kicsit unatkoztam, pont jól jött egy kis keresni való
![]()
A tokmányt én is tudom
![]() Apu gépműhelyben volt karbantartó, gyerekként nyaranta bementem vele a "dolgozóba", valószínűleg ott fertőződtem meg petróleumszaggal ![]() Bár ott 2 méteres nagy dög gépek voltak, azért az én kis 1Д601 gépemen is megtalálom az alkatrészeket, mindemellett jól használni nem tudnám. De majd ha kiokosodok a könyvből... ![]()
Ha nem laksz messze tőlem, akkor még gyakorlatban is tudok segíteni. Mert ugye nem lehet mindent könyvből elsajátítani.
Megjött hozzánk a "doki". Igen rendesen teszi a dolgát.
Felénk is hallani, de még nem láttam. Viszont rengeteg fekete rigó és cinke van. No meg balkáni.
![]()
Na akkor a nagy hoho most örülni fog ennek a képnek. Én egy egynapos pecatúrát igyekszek most összehozni.
Nem tudom mi van nálatok, de itt minden víz kiengedett már.
Azzal fenyegetőzik a média, hogy a hétvégén újra hideg lesz. A magam részéről nem hiszek benne, majd meglátjuk.
![]()
Pénteken, szombaton nappal is 0 fok várható.
Bezzeg nálunk nem ilyenek a mobil bemutatók.... Bővebben: Link
Porszívó a la alternatív.
Budapesti vagyok, így közelinek nem mondanám, de köszönöm a lehetőséget. Nem kizárt, hogy ha nagyon elakadok valamiben, vagy olyan szintre jutok, hogy egyáltalán kérdezni tudjak a témában (anno az anyagismeret tanárunk szerint, ha valaki értelmesen kérdezni tud, az már minimum 2-esre tudja a témát), lehet, hogy élni fogok vele.
![]()
Traktort is könnyebb eladni így: Dorkeres nagylány
Nos, igen, nem egy ugrás, bár a Sugár csak egy ugrásra van.
![]() Első és legfontosabb jó tanács: A tokmánykulcsot soha ne felejtsd a tokmányban. Mikrokapcsolós tokmányvédő felszerelése a legjobb megoldás. További diskurzust a műhelyes topikban folytassunk.
Az osztályfőnökömnek legalább 15-20 sportszelettel lógok, mert mindig bennehagyon a tokmánykulcsot a tokmányban...
![]()
Pedig az igen veszélyes dolog. Láttam már olyat, hogy valakinek a feje mellett csak centikkel repült el és a két méterrel hátrébb lévő polcon végzett nagy rombolást.
![]()
Sziasztok! Volt itt régebben egy HE tag, akinek egyfajta blogja volt itt az oldalon és szétszedett elektronikai eszközöket mutatott be. Elérhető még valahol az oldala? Köszi!
Nem őrá gondoltam, de jópofa oldal, még több minden is van itt. Akire gondolok, annak itt a régi HE főoldalán volt egy kis "rss" jellegű része, azt hiszem aldomain-ként volt a blogja.
Viszont ezt is köszönöm, Zolikának is!
Akkor talán ez, de ez már csak így elérhető.
Sziasztok!
Diákmunkát kerestem magamnak és belefutottam két számomra nagyon tetszetős diákmunkába ami szerintem nagyon jó lehetőséget biztosíthat a későbbiekben azoknak akik komolyabban akarnak foglalkozni az elektronikával. Sajnos a gyenge angol tudásomnak köszönhetően én nem próbálok meg jelentkezni rá, de szerintem itt sok ember tökéletesen megfelel a hirdetésekben leírt elvárásoknak. Junior hardverfejlesztő Senior hardverfejlesztő Remélem valakinek hasznos lesz és sikeresen felveszik. Sok szerencsét mindenkinek!
Fizetés
1000-1250 Ft/óra Ilyen elvárások mellett? ![]() ![]()
Hát most ha úgy nézed hogy diákmunka, szerintem elég szép kis pénz, főleg ha azt nézzük hogy például én fele ennyiért vagyok máshol diákmunkásként és nem is ennyire jó a meló. Nem könnyű szakmai diákmelót találni a tapasztalataim szerint. Meg így a későbbiekben van mit írni az önéletrajzba ami megint csak jó. A junior hardverfejlesztőnél meg nem is olyan rettenetesek az elvárások. Engem is csak az angol tart vissza. Bánom már hogy régen nem foglalkoztam vele rendesen, most meg már nincs rá időm.
Az alábbi kérdést kaptam ma egy itteni csajszikától. Csak így név nélkül:
Idézet: „adtál valakinek szerelmi kapcsolatban tanácsot?” Aztán valahogy mégsem tudtam belőle kiszedni miről is lenne szó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |