Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kösz.Legközelebb vállrarakható kamerával megyek.
![]() Hiába tud 720-at a telóm ez a max ami a csövön kifér.Pláne miközben a basszus még a sz.. is kiveri az emberből. Na mindegy.
Igen, azok az annál is régebbi régi szép idők. Figyelem, erotikus tartalom, csak felnőtteknek!
Sziasztok!
Saválló anyagot lehet homokszórózni? Nem lesz tőle semmilyen baja? Mivel a saválló egy kényes anyag ezért megkérdezem.
Én szemcseszórattam, mert le kellett festeni a céjaimra. De láttam ilyet old timer autó küszöb pótlásán, emblémát szemcseszórtak, tökéletes.
Lehet, matt lesz. Nem olyan kényes az, jobban bírja mint a sima vaslemez.
Nem baj, de szép egyenlő színű a felület
![]()
Az nem, csak a rákerült szénacél részecskék. Bár az sem szép. A homok viszont nem rozsdásodik.
![]()
Igen, tudom, hogy a homok nem rozsdásodik ,csak megkérdeztem nem-e lessz belőle valami problem
![]()
Nem lesz hidd nyugodtan el. Pont úgy fog kinézni mint a sima homokszórt lemez, csak ez úgy is marad, tehát nem rozsdásodik meg.
A szívócsövet? Nem egyszerűbb ha csak körbe köszörülöd és drótkoronggal adsz neki egy egységes felületet? Persze ha könnyen tudsz homokszórni az sem rossz.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2013
A cégnél ott a homokszóró
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2013
Sósav, hypo az alapanyaga a legtöbb penészölőnek. A hypo is sósavból készül.
Már csak egy hét és itt a húsvét. Addig is küldök egy nyuszit.
Eltévesztetted, ez a nyuszi.
![]()
Erre inkább nem írok mert Zoli ki is tiltana.
![]()
Ahogy elnézem az időjárást, lehet nem nyuszi kell, hanem télapó (télanyó).
![]() Szerk.: írjátok be gugli képkeresőhöz hogy télanyó. Szépek a találatok ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2013
Miért nem ismered a régi nótát? Nyuszi ül a hóban, ülve szundikálgat...
![]()
A lusták meg csak kattintsanak IDE
![]()
Én most ezt énekelgetem, hátha előbb kezdődik a tavaszi (hó)szünet:
Ess, havacska ess! Holnap, holnapután, ess! Hó szaporodjék, Átfúvás keletkezzék. Az én havam olyan legyen Mint a Duna árja Még annál is nagyobb, Mint a Buda vár-ja! ![]()
Ez jó tetszik.
![]() ![]()
Erről eszembe jut a másik tavaszi nóta:
Tavaszi szél havat hordja Virágom virágom, Minél több hull annál jobban, Virágom virágom. ![]()
Ha nem sikerül, egy kicsit hamarabb kezdődik. Nem olyan nagy baj az.
![]()
Miről maradsz le, ha a tanár sem megy be?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |