Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
![]()
Ne is mondd az egész családom tanárokból áll. Magam is tanárkodtam egy kis ideig. A felmenőim egy része is tanár a tizenhatodik századig visszamenőleg biztosan. Dokumentumok vannak róla. Szóval van egy kis sejtelmem róla.
![]()
Most már tudjuk: a mazochizmus is öröklődő tulajdonság.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2013
Nekik azért kiemelt figyelem jár. Kitudja hová fajulnának a dolgok, ha nem őrködnének már kora reggel.
![]()
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ha telefonon zaklatnak, kihez lehet fordulni? Röviden: Pár héttel ezelőtt megkerestek egy (36 1 300...)-as telefonszámról, hogy vegyek tőlük bambusznádból készült zoknit. Egy finom, és moderált hangnemben, mondtam a hölgynek, hogy nincs rá szükségem, és ne is hívjon ilyesmivel többet. Azóta nem csak engem, hanem az asszonyt is zaklatják, különféle termékekkel (szőrnövekedés gátló borotva, vízzel működő óra 350Ft-ért, stb..). Most már napi kb. 10 hívást kapunk a cégtől. Hiába mondtam, hogy ne zaklassanak. A fogyasztóvédelem nem foglakozik vele, csak ha vásárolok tőlük valamit, amúgy azt mondták, hogy forduljak a rendőrséghez. A rendőrség, meg azt mondja, hogy forduljak a fogyasztóvédelemhez. Ez a 22-es csapdája. Akkor kihez forduljak? Járt már így valaki? Hogy lehet ezeket lerázni?
Üdv.
Néhány bevált módszer: 1. Közlöd, hogy rögzíted a beszélgetést. 2. Felveszed, aztán a telefont diszkréten elhelyezed egy sötét sarokba. "Beszélgessenek". 3. XY Hivatal/Minisztérium vagy, azonnal közölje, honnan vette a számot. 4. Bejövő hívás tiltása a telefonban arról az adott számról, számokról. Ez a leghatásosabb ![]() (Mondjuk a zoknisok még csak egyszer hívtak.)
Úgy tűnik rövidesen nullákat fogsz látni az egyes után.
![]()
Ahá! Visszaszámlálás! Előre is grat!
1. Közöltem, és felvettem egy párbeszélgetést, de meguntam.....
3. Azt mondták, hogy egy számítógép véletlen generál számokat, és azt hívják fel. Erre én, hülyeséget én is tudok mondani. 4. A telefonszámuk utolsó két számjegye állandóan változik. simpi: NMHH: Forduljak a rendőrséghez..... (lentebb leírtam, hogy mit mondtak a rend őrei.) Talán, ha egy atomkatasztrófával fenyegetnének meg, lehet, hogy írnának egy másfél oldalas jegyzőkönyvet.......(Egy családi zaklatáshoz nem mennek ki, amíg vér nem folyik, akkor mit várok én!?.......és ezt nem én találtam ki.) De a telefon szolgáltatóm által, úgy néz ki, hogy megoldódik a dolog. Ígéretet kaptam tőlük, hogy mivel nem én vagyok az első bejelentő ez ügyben, ezért központilag Ők intézkednek. Köszi szolgáltató! Nektek is köszi az ötleteket!
Nem, a McLaren fő szponzora a szolgáltatóm.
Nem vagyok forma 1 fan, de gondolom a piros.
Azt hittem tűzoltó autó!
![]() Nem versenyzőről, szponzorról van szó! A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Tudom én, csak gonoszkodásból értettem félre.
![]()
Itt a piros, hol a piros? Különben is Zsiguli!
Tegnap mutogattak a TV-ben egy Zsiguli gyűjtő fan-t. Tán 10 db. volt neki gyári állapotban. Meg egy Fiat 123.
Én nem nézek TV-t elég nekem a többi hülyeség, ami mindenhonnan ömlik. Sajnos nem lehet tudni mikor van benne valami értékes, értelmes; így lemaradok egy-két jó dologról is. A Zsigulist megkeresem, mert bírom a retro dolgokat (egy határig, mert hülyeségből van retro bőven!).
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Idézet: „Én nem nézek TV-t elég nekem a többi hülyeség, ami mindenhonnan ömlik.” Mélye együttérzek. ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Akkor jövőre váltasz te is Coca-Colára...?
![]()
Az is piros. Nem csodálkoznék, ha a háttérben a Coca lenne a Voda tulajdonosa.
Szia!
Ma összejött a homokszórózás, elég jól néz ki + políroztam belülről a csövet, hétvégén már ketyegni fog a moci az új hengerrel, most van fúratni ![]() Szívócső
Jó lesz, csak lássuk szaladni.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Arra én is kíváncsi vagyok, de ez még hosszú hónapok....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |