Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok, valakinek nem kellene 2 édes aranyos cica?
A nagymamám macsekja szült 2 kiscicát, de nem tudja megtartani őket (nem tudna gondoskodni róluk) , ezért ha valaki szeretne 2 kedves kiscicát, akkor írjatok nekem ![]() A cicák Pesten vannak, az eggyik kis megszeppent , a másik meg roszalkodó, szeret mindenhova elmászkálni ![]()
Mennyi idősek? Fiú? Lány? Így elsőre a vörös jön be. Az biztosan lány.
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Aranyosak. Nálunk is túltermelés van macskából, de valaki csak jelentkezik rájuk.
Szerintem találsz a környékeden is, ilyenkor szezonja van ennek.
![]()
Igen. Gondolom. Nem akarok még mert csak kint tudom tartani. Nem is (nem csak) nekem kellene, hanem a lányom szekál érte. Van egy kis faházam az udvaron, de nem hőszigetelt. Kis macseknak, meg csak jó lenne egy kicsit jobb idő. Ha a lakásba beengedem akkor meg bent marad örökre. Azt nem szeretném. Nagyobbik lányom allergíás a macskaszőrre.
Ha beengeded a macskát a házba, nem lessz feltétlenül csak benti macska. Nekünk is van egy benti macskának "indult" de egy idő után kikéreckedett magától. mostanra ki-be kéreckedik úgy megy fel-s alá mint egy úr
![]()
Olyan 1 hónaposak, nemet sajna nem tudok mondani, majd megnézem ha mamámnál járok
![]()
Az enyémek is kétlakiak. Mondjuk hideg esős időben többet vannak bent, de ilyenkor is fél napot legalább tekeregnek a környéken. Épp az előbb mentek ki.
A vörös biztosan lány. Állítólag vörös fiú nincs.
Ez biztosan nem igaz, nekem volt vörös kandúr macskám. Kázmérnak hívtuk a környék réme volt. Egyszer úgy jött haza, hogy a bal első és a jobb hátsó lába súlyosan sérült volt. Nem tudom mi érte, de az elő lábának a talpa és a karmai a hátsó meg térdből hiányzott. Még két évig élt így. Miután a sebei begyógyultak még a verebet is levadászta a kerítés tetejéről.
![]()
Mit tegyek, hogy ne egy 4 oldallal ezelőtti hozzászólásom jelenjen meg az oldal megnyitásakor?
Ne az legyen a keresőd címsorában, hanem ez.
Na ez durvább mint a spanyol visz feltalálása! Itt leírja az ipse hogy mi kell a hangszóróhoz:
Itt A kedvenc sorom benne: "Réztekercs (Ez határozza meg az OHM -ot .Minél nagyobb,több annál nagyobb teljesítményű a hangszórónk)" ![]()
Idézet: „Napkollektor házilag: Végy 18 db neoncsövet. A csövek legyenek elég vastagok ahhoz, hogy ne nyelődjön el az összes napfény bennük. A csöveket abszorberrel (hőelnyelő lemez) fedjük.Töltsd meg folyadékkal (pl:télen fagyálló és víz, nyáron csak víz). A neoncsöveket rögzítsd a háztetőre. A neoncsövek átadják a hőt a háznak, melegítve ezzel a házat. - Jó. De, hogy nyerjek energiát is és ne csak meleget? - A vízből a nap melegének köszönhetően gőz lesz, ez azonban a zárt neoncsőből aligha tud kiszivárogni, így idővel ,,átfűti" a házat.” ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Ez tán még durvább, akkumulátor készítés házilag címen.
Idézet: „Vegyünk egy zárható kisebb műanyagládát. Tegyünk bele 12db cellát. Cella összetétele: 1db negatív lemez,1db pozitív lemez,elektrolit elvélasztók és ún.házak. A kémiai összetevők elektromos áram hatására átalakulnak. Vezessünk bele áramot hozzákötött elektródákból. Vegyünk egy + és egy - csatlakozót majd helyezzük hálózati áramba. Ezzel az akkumulátor fel van töltve.” Sajnos a tudatlanok ezekből az oldalakból szerzett információkat igaznak gondolják és hasonlóan okosak lesznek. ![]()
Nem is tudom, miért nem lep meg? Én ettől kaptam sikítófrászt korán reggel.
Idézet: „A cirtomban elektronok vannak...talán és ezt a fém vonzza?” Idézet: Mindezt környezettudatosság és ismeretterjesztés köntösében : 350 kg citrom és 86-86 méter cink és rézlemez, na ettől kapok idegbajt és senki nem mondja el a gyerekeknek, hogy tulajdonképpen mit látnak, de még a riportfilmben sem... „Két lemezt lehet látni, az egyik a cink a másik a réz, ezek között indukált feszültség keletkezik ha minnéltöbb citromot ráteszünk ez az indukált feszültség egyre nagyobb lesz...” ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2013
Ha a hülyeség fájna ...
mi műszakin ezt néztük meg, ez még egy jó filmnek is tartom. Bővebben: Link oldalsávban ott a többi rész is .
Olvastam ez előttem levő hsz-kat. Sajnos egyet kell, hogy értsek mert nagy az Isten állatkertje. A borzasztó csak az, hogy a mostani tisztelet a kivételnek nemzedék aki általam igencsak utált médiákon nőtt fel az ezt el is hiszi...
![]()
Valamit kezdeni kell a sok idehozott citrommal, a teába már nem kell több.
![]()
Nem biztos, hogy ezt az iskolában tanulták, sőt. Nagyobb baj az, hogy ez kikerül - ellenőrizetlen formában! - a világhálóra, az olvasóik pedig ezt tekintik "szentírásnak". Ha viszont valaki veszi a fáradtságot, és moderálja az ilyen ál- és félinformációkat (hadd ne mondjam: idiotizmusokat), akkor rögtön az információ szabadságára, rendőrterrorra, és hasonlókra hivatkoznak.
Pontosan ez a baj, hogy az iskolában biztosan nem tanulták, ezt sem.
![]()
Sziasztok!
HA nem elég OFF a kérdés, akkor bocs. F=mg. Vagyis, ha 2m/s2 gyorsulásssal haladok függőlegesen felfele egy rakétán, akkor a gravitációs gyorsuláshoz, vagyis a 9,81m/s2-hez hozzáadódik a 2m/s2, és így lehet kiszámolni a súlyt? Vagyis: vagyok 70kg (700N) és 840N lesz a súlyom ezen a rakétán? (nyugalom, nincs ilyen rakétám, csak elméletben ![]() Balázs
Épp most találtam az egyik elektroncső dobozban egy garanciapapírt 1974-ből.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |