Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Attól tartok, ha továbbra sem tesznek semmit, hamarosan 2.fokú lesz.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2013
Csak a falu összefogása segíthet. Vagy úgy, hogy azt kénytelen komolyan venni a hivatal, vagy úgy, hogy megcsináljátok magatok. A mi falunk dombtetőn van, de vannak részek, ahonnan el kell vezetni a vizet. Ezeken a részeken az árkokat a helybeliek takarítják leginkább.
Ja! Vagy úgy. Anno voltak rokonok a Vág mellett. Elvitte őket a víz.
Ez az utca szakasz hamarosan víz alá kerül. Pedig mi ma azon dolgoztunk, hogy a földgát a helyére kerüljön. A kérdésem hozzátok:
1, Szerintetek ez hol van? 2, Ti hova tettétek volna?
Nem csak gát kell, hanem azt is ki kell találni hová legyen a víz. Ha nincs hová folynia, nagyon nehéz gáttal megállítani.
![]() Idézet: „Pintér Marianna playmate 203 km/h-s sebességgel csapatott az M6-s autópályán, és állítólag nem vette észre, hogy rendőrök üldözték 48 km-en keresztül. „Egyszer láttam, mintha villogó rendőrautó jönne mögöttem, de semmit nem hallottam, épp az egyik kedvenc cédémet hallgattam, amilyen hangosan csak lehetett. De mentem már háromszázzal is, nem értem, miért most bírságolnak meg.”” Bővebben: Link
Merje azt mondani valaki ezek után, hogy a Mester Tomi nem tud megtanítani bárkit énekelni...!
![]() ![]()
Azaz: pá-pá-pá-páppá-pá-páppá-pá!
![]()
Megy ez neked Zoli! Eldugjam a telefont...?
![]()
Tudtok ajánlani valakit aki RC modelezéssel foglakozik a HE-n?
A Zoli Babettát épít, én kisebbre gondolta, repülő, robot, stb
A szervó működése érdekelne.
Természetesen a Googléban elolvastam a működését de ami érdekelne az ott nincs leírva. Ezért szeretnék egy hozzáértővel beszélni.
Köszönöm. Ha Zoli nem tud segíteni akkor vele beszélek.
Nézd meg az üzenetedet, szerdán írtam.
Nem Babettát épit, hanem abból. A méret pedig nem számít mert ugyan az!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |