Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A dobozaidat elnézve, csak kis úttörő vagyok hozzád képest!
Ez a doboz nagyon puritán, L alakban hajlított lemez.
Attól hogy "puritán" nagyon jól néz ki. Szerintem bárki elfogadná!
Ez a fórum miért nem jó? Miért kell más lehetőséget keresni?
köbzoli megelőzött, én is csak ezt tudtam volna mondani.
(nÁnÁ kérése már megoldódott.)
Polírozás , talán a felirat is segít valamit, reményeim szerint a fa oldallap még picit dob is rajta.
Félre értettelek. Azt gondoltam bele -tévesen-, hogy a HE egészére nem teszed fe, és ennek okát kutattam.
Üdv!
Ez valami Gyönyörű, Jó Munka, Gratulálok! Egy jó cikket, éíptési leírást ez is megérne!
Fejhallgató erősítő, ESP113 alapján, Alkotós megközelítésben (Reloop ajánlására).Képek itt.
Sziasztok!
Készítettem egy kis fényorgonát fényes ledekkel. Sajna hiba csúszott a nyáktervbe ezért van az alján az a csúnya átkötés ,de amúgy is csak a kísérletezgetés kedvéért csináltam. Van egy videó is de a konvertálás során a hang egy kicsit csúszik a képhez képest.Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2013
Sziasztok!
Elkészült a PICKit2 klónom. Szilva-féle változat, a kapcsolási rajz maradt, a nyák tervet én készítettem. Sajnos éppen nem volt az alkatrészüzletben 2 raszteres ellenállásból minden szükséges érték, így egységesen az összes ellenállás 4 raszteres lett. A PIC felprogramozva érkezett bankimajki fórumtárstól, ezúton is köszönöm neki a gyors, precíz munkát. Még tervben van egy burkolat hozzá. Valószínűleg alu lemezből gyártom majd le. Elsőre, tökéletesen indult. Üdv. Balázs
Sziasztok !
Ez nem saját ötlet, de nagyon megtettszett, ezért csináltam egyet magamnak is Egyébként egy 4GB-s kingston pendrive van benne, aminek a borítása egyébként meg volt repedve.
Jópofa, de választhattál volna egy olyan kondenzátort ami nem kopott. Vagy a ragasztó kapta meg a feliratot? Kupak is lesz hozzá?
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2013
Én egy fejhallgató erősítőt építettem (egy canamp klónt). Életem első nyákja, meg ilyen komolyabb elektronikai projektje volt. Egy nyáktervező programot is ezen tanultam meg használni. Bár utólag sok mindent másképp csinálnék, de azért szerintem nagyon jól sikerült.
Az a transzformátor a jelcsatlakozók között nagyon nagyon rossz helyen van. Ilyesmit célszerű külsőtáposra csinálni.
a* ,,kondenzátor" használat miatt kopott meg kupakot nem tervezek hozzá
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2013
Kókányolt tápegységem :
Egy pc dobozát használtam fel (illetve hűtőbordáját és ventilátorát). Kb. 2 éve építettem, és voltam olyan ,,ügyes" hogy elrontottam a kijelzőt Az alapja egy ua723-as IC, 0-24V-ig állítható, áramkorlátozással.
Ez nagyon profin néz ki ! Gratulálok, de ekkora munkát egy füles miatt?
Nem "ágyúval verébre" ez egy kicsit?
Igaz, ez csak egy nyák. Még nincs kifúrva és nincs a széle sem levágva, de nem bírtam ki, hogy ne tegyek fel képet róla...
Nagyon jól néz ki, magyaros motívumok feldobják.
ECC82 láttán, valami hibridre gondolok. Tévedek?
Köszi! Nem tévedsz. Ez biza egy hibrid erősítő lesz a fülesemhez.
Üdv minden fórumtársnak!
A minap elkészült a már rég elkezdett kő papír olló játékom. A játék lényege, hogy a két kezelőkonzolon a játékosok megnyomják az általuk kiválasztott karaktert és amelyikük nyert ott a LED dióda felgyullad. NYÁK-ot nem készítettem hozzá mivel nem igényel komolyabb bekötést, az egészet egy előfúrt univerzális NYÁK-ra készítettem. Üdv: Patrik
Ha már "player1-player2",akkor miért nem "stone-paper-scissor"?
Egyébként jópofa. István
Jo lett, otletes.
A kapcsolasi razj publikus?? |
Bejelentkezés
Hirdetés |