Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Azért ez már nem semmi szerkezet, nem is gondoltam volna, hogy a MAX038 akár ilyenekre is képes lehet. Gratulálok az eddig elért eredményekhez és a fényképek is jók!
Norberto-nak.
Én sem gondoltam. Menet közben jött..
Sok publikációt átnéztem MAX038-al kapcsolatban, de az a véleményem, hogy a kapcsolások jó részét nem építették meg.
Én elképzeltem mit lehetne köré építeni azután kerestem áramköri megoldásokat meg megfelelő alkatrészeket hozzá.
Milyen OPA van a kimenetén?
Esetleg ha már késznek gondolod a kapcsolást, felrakhatnád a HE-re.
Szia!
A kimeneti fokozat három nagyfrekis IC-ből áll. Az eleje egy AD834 tip. modulátor - fesz. vezérelt erősítő (500 MHz) és egy AD811 video erősítő. Ez adja a lehetőségét annak, hogy kényelmesen egyenfeszültséggel lehessen állítani a kimeneti jelszintet +12db és -70db között, valamint lehetővé teszi az AM modulációt. A vége egy további AD811 az offszet állítást teszi lehetővé +-4V erejéig. Kapcsolást szívesen tennék fel, de jelenleg csak egy tucat kézzel rajzolt A4-es firkálmányom van.
Ha csak a kimeneti egység érdekel az lerajzolhatom rendesen.
Szólj, ha kell.
Igazából az egész érdekelne. Ha van rá energiád, hogy rendesen lerajzoljad, biztosan sokaknak hasznos lenne.
Kénytelen leszek, mert lassan magam is eltévedek a részletekben.
Húú, de megérne egy cikket,
Gratulálok hozzá, szép munka.
Tudod gyerekkorom óta ez a mániám, minden szerkentyűnek csak a belseje érdekel.
Sajnos a tervrajz csak fejben létezik, egy félkész rajzom van autocad-es, de az is csak váz javát tartalmazza.
Tegnap akadtam rá erre (Skori- vezeték nélküli led meghajtás)ma meló után megépítettem és lőn csoda öröm
Engem is érdekelne. Van egy ilyen IC-m és pont most keresgélek én is hozzá rajzokat.
Üdv!
Nemrossz. De lehetne ennél még jobb is ha nem zsodrod össze a kábeleket jobb lesz a hatásfok,ergó nagyobb távolság áthidalható.
Helló! Nem sodortam össze csak egy különszállal fogtam le , tanácsodat megfogadom.
helektro-nak!
Látom felkavartam az állóvizet. Összerakom a rajzot. lehet, hogy először csak cerkával és beszkennelve, de mindenképpen közzéteszem.
Előre is köszi! Az nagyon jó lenne. Sokat segítene, főleg, hogy ez egy működő változat!
Sziasztok! Megépítettem a vzoole szerző által készített Forrasztóállomás-t. Nagyon jól működik meg vagyok vele elégedve. Még van mit csiszolnom rajta Csináltam egy másik előlapot ami fóliázva lett,csak még fel kell rá ragasztanom,meg ki lett cserélve a potenciométer gomb ami az 5-képen látható is. A következő doboznak hátha jobb lesz a formája
Üdv.
Gratulálok!Nagyon jól néz ki!
Szia! Biztosan sokat dolgoztál vele. Szerintem nem lesz az rossz. Igaz én lehet, hogy egy használt PC-tápba tettem volna már inkább, mert annak is hasonló a kubatúrája. Az első dobozaim nekem is ilyenek voltak. Ma már inkább - ha lehet kész dobozt használok és csak elő és hátlapot készítek CNC-n ha kell. De ehhez 31 évnek kellett eltelnie.... Ha magad akarod a dobozt előállítani, akkor előbb-utóbb hajlítanod érdemes. A két U alak sikeres, ha dobozt kell csinálni. alapnak 1 szögletes U alak - ez az elő és hátlap is lehet egyben. A teteje egy másik U alak ami a két oldal és a tető. Házilag szerintem ez a legegyszerűbb, ráadásul könnyen szét és összeszerelhető. Később lehet bonyolítani kész profilokkal, de ahhoz már jó szerszámok kellenek - vagy marad a kész doboz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2013
Köszönöm! Volt egy elég nagy műanyag doboz és ebből vágtam ki, úgy voltam vele hogy legyen ilyen amilyen minthogy 2-3000 et kiadjak egy dobozért. Köszönöm az infót,a következőt valóban másképp fogom elkészíteni. Az a baj hogy használt PC tápom nincs először azt be kellene szereznem. Köszönöm még egyszer mindenkinek. Üdv.
Készülget a hibrid erősítőm.
Azért, sejtet valamit. Leginkább valamit...
Szia, ez nagyon jól fog kinézni. A rajzot te festetted rá? Esetleg matrica?
Természetesen én festettem és lakkoztam/políroztam.
A szakma szeretete olyan művészi vénával, tehetséggel párosult a Te esetedben, ami nagyon ritka. Szerencsésnek mondhatod magad.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |