Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tavaly július kb, de volt ám vele munka rendesen. Naponta 2-3 szor öntözni hetente 2 szer nyírni. Akartam is csinálni automata öntözőt, de amilyen idők voltak ezidáig, talán majd jövőre.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2013
A savas talajon mésszel javíthatsz, de ha az ember megelégszik azokkal a növényekkel amik ott is bírják, elég szép lehet az is, és sokkal kisebb munkával. Csak nyírással is túlsúlyba kerülnek a fűfélék, a kétszikűek kevésbé bírják. Nálam egy részen ahol kocsival járok a taposást is bírnia kell. Száraz időben ott csak útifű van, de az viszont akkor is zöld.
Szia!
A távoli asztal elindul kéri is a távoli gép a felhasználónevet és a jelszót, mikor beírom ezt írja: "ellenőrizze a felhasználónevet és a tartományt" mi lehet a gond? Mindent jó lírtam be, eléggé dűhítő dolog :-S
Köszönöm, de fúúú, de feldühít, mindjárt olyat teszek hogy...............
Nos megoldódott a gondom, működik a távoli asztal Valaki tud esetleg valahová torrent meghívót adni?
Nem tudom, mellőzöm azok használatát, no meg sohasem használtam, nem is tudom olyanokról amik ingyenesek.
Van egy kedvenc oldalam, ahol ha a filmeket nem is, de ami kell megtalálom. De mindjárt írok egy privátot. Csak mond meg mit keresel, hátha tudok segíteni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2013
Meg semminek!
Reménykedtem benne hogy mostanra jó idő lesz, de nem. Délelőtt sikerült jól eláznom, most meg hol esik, hol nem, és a Nap ki sem bújuk a felhők közül. A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2013
A horgászatnak legkevésbé kedvez a területi jegyek irreális, horribilis ára! Nálunk 6 év alatt a >10-szerese lett! Nem is járok már; ~50év után.
Nekem időm sincs már pecázni járni. Délután 5 óra mire haza érek. Ébresztés 4:45-kor.
Adok szívesen, ha akarsz 10x derágább halat enni, mint a bóti!
Mindig a bótba megyek halért. Nekem nincs türelmem a vízparton várni a szerencsét, tíz perc után elunom.
A 'pergető' horgászatot nem nevezném se unalmasnak, se statikusnak.Inkább fárasztónak.
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2013
A fene sem tudja. Nekem egyszerűbb venni ha halat akarok. Utoljára gyerekkoromban horgásztam a Sió csatornán. Fogtunk egy pár keszeget meg naphalat. esetleg csukát. Ha tenyérnyinél nagyobb volt megsütöttük paprikás lisztben. De akkoriban is inkább az öcsém kedvéért mentem engem nem nagyon kötött le.
Ezzel én is így vagyok. De lehet, hogy csak azért, mert nem volt elég szerencsém ahhoz, hogy pont jókor legyek, jó helyen, jó társasággal.
Én is akkor érek haza. Csak én 3:50-kor kelek.
Támadt egy ötletem!!!!
Topiék meghírdethetnének egy versenyt: Ki költi a legszebb elektronikai témájú verset. Ó tranzisztorok ősannya, hozzád szólok drága cső.........
Ég a nagy melegtől, a kopár NYÁK alja.
Tikkadt elko nyájak legelésznek rajta. Nincs egy árva bizti a táp közelében, Nincs tenyérnyi jó hely az egész panelen. Arany János után szabadon. A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2013
És lőn világosság, mely
beragyogja a szilícium hegyet S onnan lopva csal, morzsa szemet. E morzsa szem, mely tán chip Működik szüntelen és kevésbé csíp Mint agg koron az elektroncső Mi, leáldoz és azt mondja: cső! A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |