Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Proteus
Szia!
Köszi! Így már valóban elindul, de bármit módosítok, behülyül. Ha az 1k potmétert tekerem, csinál érdekességeket. 100%-ra tekerem, menet közben még minden ok, aztán ha újraindítom lehal. Ha a tápon a kondit 1000 µF ról 10000 µF ra cserélem, megint csak vége lesz. Csak em tudom, hogy a program vagy a kapcsolásban keresendő a hiba?
Annyit sikerült elérnem, hogy működjön, bár számomra érdekes a dolog.
Ha a földet az LM723-nak felemelem egy 8.2V-os zenerrel, akkor minden ok. Vagy a bemenetre, az egyenirányító elé teszek egy 13.5 (ilyen lenne itthon) ohm -os ellenállást, akkor is klappol minden. Ezért arra gondoltam, biztos a 723 max 40V-ját haladja meg egy pillanatra a tápfesz. Ezt mérés is igazolta a programban. De ha csak a trafó szekunderének a szorzójával veszem lejjebb a feszültséget, megint nem működik a dolog. Na ezt már kevésbé értem.
Ez egy szimulátor ami a valós működést szimulálja többé kevésbé.
Valós működést erre 100% nem alapozhatod.
Sziasztok , szeretném megkérdezni, hogy honnéd tudnák letölteni LM 567 ict a proteusz szimulációba?
Szia, ezen a két oldalon elég sok téma van a proteus-al kapcsolatban, az elsőn modeleket is találsz, csak a letöltéshez mindkét oldalon regisztrálni kell
![]() http://www.sonsivri.to/forum/index.php http://www.edaboard.com/
Szia!
A Sonsivrin kell írni egy jelentkezést (Invitation request), és ha egy régi tag támogat, felvételt nyersz....... http://www.sonsivri.to/forum/index.php?board=50.0 A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2013
Köszi a segítséget de nem találtam LM 567 . Esetleg a szimulációban lehet valamivel helyettesíteni ?
( Két különböző frekvenciát szeretnék összehasonlítani egymással )
Sziasztok!
Valakinek sikerült Win7 64 bit alatt az USB szimulációt (konkrétan HID) beüzemelnie? Rengeteg oldalt néztem, de sehol sem volt használható dolog. A Labcenter oldaláról letöltöttem a Proteus VSM USB Drivert, feltelepíti az "Eltima Usb Stub"-ot, de nem jelenik meg külön virtuális USB, az ISIS pedig rinyál, hogy telepítsem... Köszi előre is!
Tud valaki segíteni LM567
Az a gond a Proteussal, hogy az USB driverei 32 bitesek, én valamikor találtam egy 64 bites verziót, azt hiszem azzal működött is, csak sajnos most a kollégiumban vagyok és az a driver az otthoni számítógépemen van, és még egyhamar nem megyek haza.
De ha megint megtalálom akkor szólok!
Köszönöm!
Holnap keresgélek még én is, mert jó lenne ha sikerülne 64 biten megvalósítani. Nem akarok mindent átköltöztetni egy teljesen más gépre vagy virtuális oprendszerre.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy ARES-ban hogyan lehet negatívot (inverz) nyomtatni? Tehát nekem a vezetősávnak "átlátszónak" kellene lennie. Előre is Köszi!
Vagy mégis?!
A 7.10-es verzióval dolgozom, és nekem is gondot okozott az inverz nyomtatás. Egy egyszerű megoldás: Le kell tölteni a 7.7 SP2 portable verziót, a 7.10-es verzióból 7-es mentést kell csinálni, és lehet nyomtatni. A portable verzió azért jó, mert nincs telepítés, és egyéb probléma vele... Nálam bevált ez a módi, de sajna a 8-as proteus-al már nem működik.
Íves vezetősávot, hogy lehetne készíteni ARES-ben?
Ha íves vonalat készítek, és átnevezem pl top vezetősávnak, hibát ír rá a program.
Helló mindenki!
Szeretnék Proteusban USB kapcsolatot szimulálni. A gondom az, hogy x64 Win 7 -em van. Ezért a startmenüben szereplő usb drivert nem tudom telepíteni. Azt írja, hogy 64 bites rendszerre nem lehet. Sajnos én nem találtam 64 bites drivert. Valakinek nincs véletlenül működő drivere?
Valaki tudna egy MCP2200 -hoz hasonló ic -t mondani, ami van Proteusban és kapható a HeStore -ban?
Üdv!
Proteusban terveztem egy áramkört és profikra szeretném bízni a nyák készítésest. Ehhez kellene generálnom GERBER fájlokat és NC fájlokat. Az a gond ,hogy nem igazán tudom mik ezek és ,hogy hol lehet generálni ezeket. Valaki meg tudná írni? Előre is köszi!
SZia, Output->CADCAM Output. Ott kiválasztod a kívánt rétegeket, a cég által feldolgozható formátumot, vélhetőleg a mm-t, mint hosszmértéket, és OK. A nyák befoglaló méreteit és egyéb adatait a tévedések elkerülése érdekében ajánlott beírni a fájlba.
Nekem nincs ilyen menüpont: "CADCAM Output".
Szóval az a bizonyos NC fúrófájl, amit várnak tőlem, az az a réteg, amin a furatok vannak?
Hello!
Most használom először a Proteus alkalmazást és a szimuláció során a képen látható üzenet jelenik meg. Hogyan köthetném be a GND- az AVR-be ha annak nincs GND kivezetése? Megérétseteket kérném ezért a kezdő kérdésér. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013
Üdv. Ezt az Automata öntözőt akarom leszimulálni Proteus-ban de a villogást nem tudom megszüntetni megnézné egy hozzáértőbb. Köszönöm.
Helló . Én is most ismerkedem vele, de a (gnd) -t azt automatikusan hozzá rendeli az avr-hez . Nézd meg a benőfeszültségnél pl ( graetz híd)
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2013
Sziasztok!
Nem tudjátok létezik a proteushoz PIC24FxxxGBxxx MCU modell? GA van de azon nincs USB, nekem pedig most épp az kéne.....
Úgy tűnik valaki mégis talált rá egyszerű megoldást. A g- betűs baráttal keresgélve (proteus ares invert printing) a következő kis videóra bukkantam. Nálam
Proteus 7.9 sp1 / W7 x64 sp1 működik. Remélem a többi verzióban is működik.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e megoldást arra, hogy kétoldalas panel esetén egy adott áramkörrészletet egyszerűen át lehetne helyezni az egyik oldalról a másikra? (Már többször belefutottam ebbe, hogy a tervezls végén jöttem rá, hogy jobb lett volna a másik oldalra rakni...) Köszi! Lutyii
Köszi! Féltem, hogy ez lesz a válasz. 2-3 alkatrésszel nem is lenne probléma...
Nem akarom elhinni, hogy nincs rá valami mód, vagy csak egyedi eset lenne a felvetett problémám !?
Kipróbáltam! Működik.
![]() ![]()
Két nap görcsölés után jöttem rá, hogy nem működik a 74595 modellem a Isis-ben. Tudna valaki küldeni egy tutira működőt, amit bemásolhatnék? (v.7.6)
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |