Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Proteus

Témaindító: sagal, idő: Nov 24, 2005
Lapozás: OK   29 / 45
(#) gordonfreemN válasza niedziela hozzászólására (») Ápr 13, 2013 /

Szia!

Köszi!
Így már valóban elindul, de bármit módosítok, behülyül.
Ha az 1k potmétert tekerem, csinál érdekességeket. 100%-ra tekerem, menet közben még minden ok, aztán ha újraindítom lehal.
Ha a tápon a kondit 1000 µF ról 10000 µF ra cserélem, megint csak vége lesz.
Csak em tudom, hogy a program vagy a kapcsolásban keresendő a hiba?
(#) gordonfreemN válasza gordonfreemN hozzászólására (») Ápr 14, 2013 /

Annyit sikerült elérnem, hogy működjön, bár számomra érdekes a dolog.
Ha a földet az LM723-nak felemelem egy 8.2V-os zenerrel, akkor minden ok.
Vagy a bemenetre, az egyenirányító elé teszek egy 13.5 (ilyen lenne itthon) ohm -os ellenállást, akkor is klappol minden.
Ezért arra gondoltam, biztos a 723 max 40V-ját haladja meg egy pillanatra a tápfesz.
Ezt mérés is igazolta a programban.
De ha csak a trafó szekunderének a szorzójával veszem lejjebb a feszültséget, megint nem működik a dolog.

Na ezt már kevésbé értem.
(#) niedziela válasza gordonfreemN hozzászólására (») Ápr 15, 2013 /

Ez egy szimulátor ami a valós működést szimulálja többé kevésbé.
Valós működést erre 100% nem alapozhatod.
(#) Horváth P Tamás hozzászólása Ápr 19, 2013 /

Sziasztok , szeretném megkérdezni, hogy honnéd tudnák letölteni LM 567 ict a proteusz szimulációba?
(#) matheattila válasza Horváth P Tamás hozzászólására (») Ápr 19, 2013 /

Szia, ezen a két oldalon elég sok téma van a proteus-al kapcsolatban, az elsőn modeleket is találsz, csak a letöltéshez mindkét oldalon regisztrálni kell
http://www.sonsivri.to/forum/index.php
http://www.edaboard.com/
(#) subi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 19, 2013 /

Szia!
A Sonsivrin kell írni egy jelentkezést (Invitation request), és ha egy régi tag támogat, felvételt nyersz.......
http://www.sonsivri.to/forum/index.php?board=50.0
A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2013
(#) Horváth P Tamás hozzászólása Ápr 19, 2013 /

Köszi a segítséget de nem találtam LM 567 . Esetleg a szimulációban lehet valamivel helyettesíteni ?
( Két különböző frekvenciát szeretnék összehasonlítani egymással )
(#) anemo hozzászólása Ápr 19, 2013 /

Sziasztok!

Valakinek sikerült Win7 64 bit alatt az USB szimulációt (konkrétan HID) beüzemelnie? Rengeteg oldalt néztem, de sehol sem volt használható dolog. A Labcenter oldaláról letöltöttem a Proteus VSM USB Drivert, feltelepíti az "Eltima Usb Stub"-ot, de nem jelenik meg külön virtuális USB, az ISIS pedig rinyál, hogy telepítsem...

Köszi előre is!
(#) Horváth P Tamás hozzászólása Ápr 20, 2013 /

Tud valaki segíteni LM567
(#) matheattila válasza anemo hozzászólására (») Ápr 20, 2013 /

Az a gond a Proteussal, hogy az USB driverei 32 bitesek, én valamikor találtam egy 64 bites verziót, azt hiszem azzal működött is, csak sajnos most a kollégiumban vagyok és az a driver az otthoni számítógépemen van, és még egyhamar nem megyek haza.
De ha megint megtalálom akkor szólok!
(#) anemo válasza matheattila hozzászólására (») Ápr 20, 2013 /

Köszönöm!

Holnap keresgélek még én is, mert jó lenne ha sikerülne 64 biten megvalósítani. Nem akarok mindent átköltöztetni egy teljesen más gépre vagy virtuális oprendszerre.
(#) starr hozzászólása Jún 13, 2013 /

Sziasztok!

Tudja valaki hogy ARES-ban hogyan lehet negatívot (inverz) nyomtatni? Tehát nekem a vezetősávnak "átlátszónak" kellene lennie.

Előre is Köszi!
(#) szitko válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 14, 2013 /

Vagy mégis?!
A 7.10-es verzióval dolgozom, és nekem is gondot okozott az inverz nyomtatás.
Egy egyszerű megoldás: Le kell tölteni a 7.7 SP2 portable verziót, a 7.10-es verzióból 7-es mentést kell csinálni, és lehet nyomtatni.
A portable verzió azért jó, mert nincs telepítés, és egyéb probléma vele...
Nálam bevált ez a módi, de sajna a 8-as proteus-al már nem működik.
(#) szitko hozzászólása Júl 23, 2013 /

Íves vezetősávot, hogy lehetne készíteni ARES-ben?
Ha íves vonalat készítek, és átnevezem pl top vezetősávnak, hibát ír rá a program.
(#) szuperman hozzászólása Aug 1, 2013 /

Helló mindenki!

Szeretnék Proteusban USB kapcsolatot szimulálni. A gondom az, hogy x64 Win 7 -em van. Ezért a startmenüben szereplő usb drivert nem tudom telepíteni. Azt írja, hogy 64 bites rendszerre nem lehet. Sajnos én nem találtam 64 bites drivert. Valakinek nincs véletlenül működő drivere?
(#) szuperman hozzászólása Aug 1, 2013 /

Valaki tudna egy MCP2200 -hoz hasonló ic -t mondani, ami van Proteusban és kapható a HeStore -ban?
(#) szuperman hozzászólása Aug 26, 2013 /

Üdv!

Proteusban terveztem egy áramkört és profikra szeretném bízni a nyák készítésest. Ehhez kellene generálnom GERBER fájlokat és NC fájlokat. Az a gond ,hogy nem igazán tudom mik ezek és ,hogy hol lehet generálni ezeket. Valaki meg tudná írni?

Előre is köszi!
(#) Medve válasza szuperman hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

SZia, Output->CADCAM Output. Ott kiválasztod a kívánt rétegeket, a cég által feldolgozható formátumot, vélhetőleg a mm-t, mint hosszmértéket, és OK. A nyák befoglaló méreteit és egyéb adatait a tévedések elkerülése érdekében ajánlott beírni a fájlba.
(#) szuperman válasza Medve hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

Nekem nincs ilyen menüpont: "CADCAM Output".
(#) szuperman válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

Szóval az a bizonyos NC fúrófájl, amit várnak tőlem, az az a réteg, amin a furatok vannak?
(#) JoeCity hozzászólása Szept 16, 2013 /

Hello!
Most használom először a Proteus alkalmazást és a szimuláció során a képen látható üzenet jelenik meg. Hogyan köthetném be a GND- az AVR-be ha annak nincs GND kivezetése? Megérétseteket kérném ezért a kezdő kérdésér.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013

Prot.jpg

(#) zolek hozzászólása Szept 18, 2013 /

Üdv. Ezt az Automata öntözőt akarom leszimulálni Proteus-ban de a villogást nem tudom megszüntetni megnézné egy hozzáértőbb. Köszönöm.
(#) zolek válasza JoeCity hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Helló . Én is most ismerkedem vele, de a (gnd) -t azt automatikusan hozzá rendeli az avr-hez . Nézd meg a benőfeszültségnél pl ( graetz híd)
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2013
(#) whalaky hozzászólása Okt 4, 2013 /

Sziasztok!
Nem tudjátok létezik a proteushoz PIC24FxxxGBxxx MCU modell? GA van de azon nincs USB, nekem pedig most épp az kéne.....
(#) Mikro válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 7, 2013 / 1

Úgy tűnik valaki mégis talált rá egyszerű megoldást. A g- betűs baráttal keresgélve (proteus ares invert printing) a következő kis videóra bukkantam. Nálam
Proteus 7.9 sp1 / W7 x64 sp1 működik. Remélem a többi verzióban is működik.
(#) lutyii hozzászólása Okt 10, 2013 /

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e megoldást arra, hogy kétoldalas panel esetén egy adott áramkörrészletet egyszerűen át lehetne helyezni az egyik oldalról a másikra? (Már többször belefutottam ebbe, hogy a tervezls végén jöttem rá, hogy jobb lett volna a másik oldalra rakni...)
Köszi!
Lutyii
(#) lutyii válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 11, 2013 / 1

Köszi! Féltem, hogy ez lesz a válasz. 2-3 alkatrésszel nem is lenne probléma...
Nem akarom elhinni, hogy nincs rá valami mód, vagy csak egyedi eset lenne a felvetett problémám !?
(#) lutyii válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 11, 2013 /

Kipróbáltam! Működik. Nagyon szépen köszönöm! Rengeteg időt spóroltál meg nekem.
(#) vicsys hozzászólása Okt 19, 2013 /

Két nap görcsölés után jöttem rá, hogy nem működik a 74595 modellem a Isis-ben. Tudna valaki küldeni egy tutira működőt, amit bemásolhatnék? (v.7.6)
(#) vicsys válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Sajna, nem lett jó. Azért köszi!
Következő: »»   29 / 45
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem