Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pedig a jelenések könyvét vettem alapul. Ki érti ezt...?
Sajnos ebben nem vagyok teljesen otthon.
Vic! Ez jó lenne kissé átírva, warn szövegnek.
Jel 2.5 Gondold meg, honnan süllyedtél ide! Térj meg, és térj vissza korábbi cselekedeteidhez! Mert elmegyek és elmozdítom helyéről gyertyatartódat, ha nem tartasz bűnbánatot. Mod 1.0 Gondold meg, honnan süllyedtél ide! Térj meg, és térj vissza korábbi cselekedeteidhez! Mert elmegyek és elmozdítom helyéről az aktív felhasználói állapotodat, ha nem tartasz bűnbánatot.
Tudja valaki, hogy itthon hogyan lehet szervergépet üzemeltetni? Mi a különbség a felhasználói pc-hez képest?
Semmi. CSak a működtető programok mások. No, meg, hogy a szolgáltatód engedi e a szükséges portokon a ki-be forgalmat.
Sziasztok!
Vaki tudna-e esetleg nekem küldeni torrent meghívót? Előre is köszönöm!
Én ingyeneset használok. Semmivel sem rosszabb mint a meghívós. Holnap lesz az ncore-nak egy nyílt meghívása.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2013
A nyílt alatt azt érted,hogy nem kell meghívó?
A facebookon pont holnap lesz. Majd nézd meg. Én nem vagyok tag, de majd meglátom.
Igen, már látom, de ez igazi regisztráció vagy csak valamiféle hírverés?
Majd holnap mindenre fény derül. De ismersz egyébként ingyenes oldalakat? Én tudok párat.
Igen ismerek, meg a múltkor küldtél is üzenetet, de valahogy idegenkedem tőle
De miért? Én már régóta használom őket gond nélkül.
Nem tudom, valahogy zavar hogy nem a sajátom.
Én is szoktam ingyenest használni, de sajnos sokminden nincs fent ilyen helyeken.
Azzal te ne foglalkozz. Én csinálta már olyat is, hogy egy teljes lemeznyi anyagot küldtem havernak a neten keresztül.
Pl? Én amikor filmet akarok leszedni, akkor felmegyek valamelyik online filmes oldalra és a Maxthonnal leszedem.
Filmeket mostanában én online nézek, így nem kell egy megnézésért letölteni és órákat várni rá. De most például kerestem egy albumot, de sehol nem találtam, így youtube-ról kellett leszednem számonként.
Én vagyok az egyetlen nem normális, akinek ilyenkor jut eszébe a sütés? Holnapra kell valami ebéd féle és én meg fasírtot csinálok, csak nem gombócolva.
A facebook-on az ncore.hu-nak van eseménye holnap (nem ncore.cc), az nem a közkedvelt torrent oldal, hanem egy másik oldal ami kihasználja a hasonló nevet a saját népszerűsítésére, és csak átverés. Aztán majd pénzt kérnek és nem kapsz tőlük semmit. Az igazira van egy meghívóm, nemrégiben volt 10 pontos meghívó akció még onnan maradt. Kicsit korábban kellett volna jelezni akkor lehetett szórni, mert mindenkinek sok meghívóra elég pontja volt. ("raktározni" csak egy meghívót lehet)
Szerk. Nem tudok meghívót küldeni, hiába maradt egy, nincs meg a rangom hozzá, mert vége az ünnepi időszaknak. A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2013
Már mindegy, mert leszedegettem a számokat elég jó minőségben. Telefonra, vonatozás közben jó.
Ah bakker túl egy online pszicho teszten. A kérdések többséget nem is értettem (szlovákul volt). Valószínű hogy itt meg is szakad a felvételi folyamat a munkahelyre
Még nyár elejéig próbálkozom azután el kell gondolkodnom hogy meg e próbáljam valahol külföldön.
Az itteni rendőrség hátsó udvara. Innen tényleg csak egy kődobás az iskola.
Nem tudtam hogy miért vagyok ennyire fáradt....most rájöttem
Már napok óta 2 mosógép van szétborítva a műhelyben és azokat csinálom.Van egy kis "ösvény" ott lehet menni mindenhol máshol alkatrészek tömkelege van. Remélem mihamarabb sikerül pénzé tenni őket és még helyem is lesz
Csak óvatosan a sárga ösvényen Dorothy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |