Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2092 / 3611
(#) botesz válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 15, 2013 /

Most így hirtelen nem tudom honnan van az idézet(ha egyáltalán az).Hát ezen tényleg óvatosan kell menni...hol egy fűtőszál hol egy cső hol egy motorba lehet elesniRemélem a héten már lesz időm és össze tudom őket rakni.
(#) zolika60 válasza botesz hozzászólására (») Ápr 15, 2013 /

Régi amerikai mese. Óz a csodák csodája.
(#) Norberto válasza botesz hozzászólására (») Ápr 15, 2013 /

Idézet:
„Nem tudtam hogy miért vagyok ennyire fáradt”

Idézet:
„Van egy kis "ösvény" ott lehet menni mindenhol máshol alkatrészek tömkelege van”

Nem tudom összerakni a képet. Hol itt az összefüggés?

Még sose hallottam eddig olyan emberről, aki azért lenne fáradt, mert egy ösvény van a szobájában.
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2013
(#) botesz válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 16, 2013 /

Ott az összefüggés hogy már pár napja elég későig kint vagyok és ezért vagyok fáradt.Az ösvény meg azért van mert darabokra vannak borítva és nem sok a helyem de csak így férek el.
(#) Moderátor hozzászólása Kismazsika hozzászólására (») Ápr 16, 2013

Friss reg-el is el kellene olvasni a téma címét!Ide lett áthelyezve a kérdésed.
(#) Kismazsika válasza (») Ápr 16, 2013 /

e*lnézést kérek.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2013
(#) johny999 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 16, 2013 /

Kibernetikát tanultam, tavaly fejeztem be a mérnökit Pozsonyban a műszaki egyetemen. Azóta próbálkozom, de semmi.
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 16, 2013 /

Megbízható damilos fűkaszát keresek. Lehetőleg villanyosat. Aki tud ajánlásokat, azt most mondhatja. Jelenleg max 10 ezerből vennék.
(#) zoly15 hozzászólása Ápr 16, 2013 /

Viktor! Azt hiszem hogy ez tetszeni fog neked
PC
(#) zolika60 válasza johny999 hozzászólására (») Ápr 16, 2013 /

Pedig az jó szakmának tűnik. Talán csak akad rövidesen valami. Persze utána kell menni. Érdeklődni cégeknél, amik szóba jöhetnek, akkor is ha nem hirdetnek semmit, meg ismerősöket keresni. Persze ha semmi nincs megpróbálhatod külföldön, ha a nyelvtudásod meg van hozzá.
(#) botesz válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 16, 2013 /

Nos én villanyosat nem tudok nekünk benzines van. AL-KO Nem a legjobb nagyon macerás levenni a damiltartót a visszarakásról ne is beszélve.Állítólag a STHILnek nem ilyen macerás biztos hogy olyan lesz a következő de gondolom az nem 10.000Ft. Ha mindenképp villanyos kell akkor az ilyen CMI meg hasonlókat kerüld.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 16, 2013 /

Sajnos 10 000 ért tejesen mindegy ugyan azt a kínait kapod bármilyen néven.
(#) botesz válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 16, 2013 /

Ja mondjuk az igaz.Ha komolyat akarsz akkor a 10 ezer kevés lesz.
(#) jdani hozzászólása Ápr 16, 2013 /

Szevasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy;
Vettem egy toshiba camileo BW-10 kamerá, amit a motorra szántam onboard kamerának. Az a gond vele, hogy kis időuután menet közbe egy kör pára megy a lencsére belülről, amitől homályosan szed. Miért, és mi lehet a megoldás?
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Ápr 17, 2013 /

Szerintem nincs nagy menetszélre tervezve az optikája. Tedd egy átlátszó dobozba. Bár gondolom, ha száraz meleg időben motorozol nem lesz ez a probléma.
A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2013
(#) pjg hozzászólása Ápr 17, 2013 /

(#) mineral hozzászólása Ápr 18, 2013 /

Úgy tűnik , hogy a kazánom hőcserélője kezd elvízkövesedni. Ezért márt most keresek megbízható szakembert a javításhoz. Találtam egy gázkészülék javító céget akinek a Big Bumm kft. a neve. (A nevet direkt angolra fordítottam, hogy ne reklámozzam... ) Itt idézném Besenyő Pista bácsit: Nooooormális? Kinek lesz bizalma egy ilyen nevű gázkészülékeket javító cégben?
(#) zoly15 válasza mineral hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Elvégezheted magad is a vízkőtelenítést. Kiveszed a hőcserélőt felöntöd savval majd hagyod hatni. Savnak jó pl: sósav, ecetsav, citromsav.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Gondolom, ha szétmerné szedni, nem keresne szakit. Persze ha a közeledben lakna nem lenne gond, mert megcsinálhatnád te is.
(#) idlob válasza mineral hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Idézet:
„(A nevet direkt angolra fordítottam, hogy ne reklámozzam... )”

Az internet még egy viszonylag szabad hely, ide nem ér el a különböző bábintézmények keze, így az efféle képmutatásra sincs szükség.
(#) mineral válasza idlob hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Ne haragudj de nem értelek! Mit is szeretnél ezzel mondani?
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2013
(#) mineral válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Gondoltam erre én is. De a gázszelepet sőt mindent ki kell szednem , hogy hozzáférjek a hőcserélőhöz. Ezért inkább nem nyúlok bele. Közben találtam egy szervizt. Nagyon korrekt áron megcsinálják.

Semmi értelme nem volt lefordítani a nevet. Itt nem úgy megy, mint a TV- és rádióadásoknál, hogy centire ki kelljen mérni a reklámidőt.
(Ha pedig azért fordítottad, hogy tényleg azonosíthatatlan legyen a cég, akkor... hogy' mondjam, ki az a hülye, aki nem jön rá?!)
(#) mineral válasza idlob hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Azért fordítottam le, mert konkrétan NEM akartam reklámozni. Sőt sehogy. A lényeg abban van hogy egy ilyen nevű cégere ki fogja bízni családja , gyermekei életét? De inkább megyek beszélgetek a barátaimmal...

Ne haragudj, nem akartam nagyon belegyalogolni a lelkivilágodba.
Csak nem értem a világot.
A TV-ben kifütyülik a káromkodást, de még csak nem is az egész szót, csak a közepét, hogy azért nyilvánvanló legyen egy 5 éves számára is, mit mondtak. Aztán hátradőlünk és megveregetjük egymás vállát, hogy ezaz, most aztán tettünk a kultúráért, a felnövekvő generációért. Hát nem. Ha egyszer társadalmilag olyan elfogadhatatlan a káromkodás, akkor egyszerűen nem kell káromkodni. Vagy vállalni, hogy milyen gyarlóak vagyunk.
A műsorvezető előtt ott van az üdítős pohár, de a logó félig elfordítva, mert így már nincs is ott...
Amikor eNberek azt mondják, hogy ők nem lopnak, amikor úgyis mindenki tudja.
Kapok nyugtát, de csak a feléről.
Le írom, de mégsem.
Jogi trollkodás vesz körül mindennap, és elszomrít amikor már "magunk között" is ez megy.

Tudom, tudom... sajnálom.
(#) zolika60 válasza (») Ápr 18, 2013 /

Nem gondolnám én sem, hogy egy ilyen humoros név miatt ne bíznék bennük. Nem tudom kinek fájhat?
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Persze, én megcsinálnám.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Azt tudom, te szaki vagy ebben.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Az túlzás hogy szaki, már 1 éve nem gyakorolom azt a szakmát, mert ipariban utazom, de meg tudnám csinálni. Most éppen PC vízhűtést barkácsolgatok, valahonnan kéne szereznem 10mm-es belső méretű szilikon csövet... ötlet?
(#) gkari válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Tessék:Bővebben: Link
Következő: »»   2092 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem