Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Még szerencse, hogy nem szakmád! Sok szakmabélit szégyenbe hoznál ! Jó lett!
Szia! Nagyon jó lett, ez milyen páka?
Sziasztok
Neki altam egy 2x130W KD mester fele VF2 nek mar a tapot csinalom hozza,LM1036N ic vel lesz hangszin urban fele hangfal vedelem a panel mar ki van marva.Ezeket mind ket delutan csinaltam meg munka utan.Geplakatos a szakmam nem muszeresz igy a kivetelezes lehet sokaknak nem fog tetszeni mivel nem vagyok ver profi, de az epito kritikat nagyon szivesen veszem.
Sziasztok! Én nem valami nagy művet készítettem el, de mikor kész lett akkor jöttem rá, hogy mi a hiányossága. Egy aktív sub szürő amiben csak egy darab műveleti erősítő, ami elvégzi a szűrést és annyi, nincs utána szint emelés.
kkornell védelmében annyit el kell mondjak, hogy az én gyári W..ler forrasztóállomásomon is lefele van a bekapcs.
A kombigépek egyedüli hátránya, ha közös alkatrész romlik el, 2 dolog esik ki a "termelésből".
Köszönöm, azért van még mit tanulnom.
Köszi.
Attila86 tervei alapján készült, /ezúton is köszönet érte, tökéletesen működik/. Erről nem tettem fel fotót, hiszen nem az Én érdemem, csak "lemásoltam.
Szia!
A trafón kívül nincs közös alkatrész.Sikerült 1db 2x24V 3X12V -os toroidot szereznem, és ezért lett egyben megépítve. Mindegyik külön-külön működik. /biztosan emlékeztek páran a régi 3fázisú ronda barna 1-0 jelzésű kapcsolóra......bojlerokhoz szokták használni. Soha nem tudom, hogy mikor van ki és be kapcsolva......./ Idézet: Ez a jó hozzáállás! Jó pap is holtig tanul. „Köszönöm, azért van még mit tanulnom.”
Szia! Szerintem nincs mit szégyellni a kivitelen. Nem ismerem ezt a végfokot, nekem csak az szúrt szemet, hogy mintha teljesítményre kicsit kicsik lennének az alkatrészek - hangsúlyozom, lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de végfokban ilyen kis teljesítményű ellenállásokat nem szoktam látni. Illetve a félvezetők lábait nem ártana (ártott volna) egy szigetelőcsővel izolálni a hűtőborda fölött, vagy a hűtőbordából ki kellett volna marni ezt a szakaszt, hogy a lábak alatt szigetelőréteg (panel) legyen. Ami még állandó hiba- hiányosság szokott lenni, a panel csatlakozási pontjai hogyan lesznek megoldva? Legalább forrszem, Faston csatlakozó, vagy sorkapocs szokott lenni rá, esetleg csavaros bekötőszemek. Persze lehet forrasztani is, de utólag kellemetlen, ha egy vastagabb vezeték letépi a gondosan elkészített panel egy darabját.
Sziasztok!
Tudom,nem nagy szám...én csak egy kis kéziműszert raktam össze. Arra használjuk,hogy megvizsgáljuk a táp tud-e elegendő teljesítményt nyújtani egy behúzótekercs számára..... A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2013
Értem, de a pákára gondoltam, milyen típus?
Itt található a páka
Köszi!!! Akkor ezek mind hőelemesek.
Ezért írják a fejfájára: "Tanulmányait befejezte".
Igen, de az újaknál nagyon praktikus, mert a bekapcsoláskor előtűnő perem élénkpiros, szinte világít mindenféle eleltronika és led nélkül.
Hátha vannak itt még ilyen kocagitáros-barkácsolók, mint én. Készül a gitár echo-m második verziója, az első csak slapbacket tudott: tape delay kazettás magnóból Mk II
CNC vezérlő rendszer
Végre teljesen elkészült a CNC vezérlő rendszerem. Alul a vezérlő, felül a PC. Már "csak" a mechanika van hátra.
Hali!
Elkészítettem és beüzemeltem a linkben található hangváltót. Remekül teszi a dolgát. Egy 40x60 as rozsdamentes zártszelvény db a háza. A fokozat kapcsoló már benne van. Bővebben: Link Bővebben: Link
Ez nagyon jól néz ki, sok munka lehetett vele.
A dobozok mekkorák? Kisebbnek tűnnek a standard 19" rack méretnél. A mechanikára is kíváncsi leszek, ha azt is ilyen precízen építed meg, nagyon ütős gép lesz a végére.
Szépek a kameramozgások, képes voltál az átigazítások kedvéért hazacipelni egy statívot? Ha gondolod, legközelebb, tudok olcsón Jimit Komolyra fordítva a szót, hibátlan lett, a megszokott Zoli_bácsi minőség!
Szép jó napot!
Két hőmérőt építettem , a rajzokat Zoli_bácsi-tól kaptam! Mind a kettő hibátlanul megy, elsőre indult... A dobozolás majd csak júniusban lesz, mert arra már nem lesz időm.Egyiket kültérre akarom, a másikat pedig az emeletre. Várom a kritikát!
Hogy mik vannak ... Ügyes és egyedi, csak így tovább! Ha tudnék gitározni már hozzá is kezdenék egy ilyennek.
Szép munka. Ugye nem felejted ki ezt sem a készletből?
Hiába a kapcsolós hálózati csatlakozó, tegnap majdnem komoly kár keletkezett. Úgy tűnik, csak a négyélű maró bánta, de ma első dolgom volt beszerezni a vészstopot.
Egyre szebbek a gyártmányaid. Gratulálok hozzá.
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek! Azért ahhoz, hogy felérjek hozzá, elég sok mindent tennem kell még...
Elkérhetném a kötésrajzot, nyák tervet, alkatrész listát, ha szabad?
üdv.
Nagyon tetszetős lett. Képes voltál egy PC-t is belegyömöszölni egy ugyanolyan dobozba? Erre mondta volna a volt főnököm elismerően: Végre egy ember aki ismeri a gyártáskultúrát!
Örvendek, hogy tetszik. Még finomításra szorul, de ha ki tudom küszöbölni a hibáit be is dobozolom. Amúgy körülbelül félévszázados technológia!
Bezony ! Csak akkoriban szalagos magnókkal .....
Kedvem támadt elővenni a gitárom |
Bejelentkezés
Hirdetés |