Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
A kép adatai szerint ez egy LG GT540 telefonnal készült kép. Photoshoppal kicsit elemezgettem, és bár nem találtam semmi durva hibát, de nekem gyanús, hogy szerkesztett a kép. Ugyanis a "szellemnek" nincs mélysége. Tehát ha tényleg rögtön így jelent meg a telefonban, akkor a telefonban van valami huncutság.
Konkrétan a fényképező program ami ilyet csinálhat! Én is tettem fel egyet, ami (erről ugyan nem tudtam) viccből egy kis ufót jelenített meg az egyik képen. Előtte utána semmi. Szóval semmi para, meg kell nézni hogy milyen programmal készült a kép!
Szerintem azokat ő rajzolta.
Ja bocs! Én csak rákerestem: Bővebben: Link
Sziasztok. Talán elfér itt:
Tudok olyat csinálni, hogy egy számítógép (adott esetben egy MAC mini) képét a laptopom monitorán jelenítek meg?
Egyszerűen nem. Bonyolultan igen, de minőségromlás árán.
Van barna is közöttük, s tán fekete is
Szia. Ha egy VNC szervert telepítel a MAC-re akkor nem csak megnézni, még irányítani is tudod a másik gépről, akár képi minőség romlás nélkül, csak a képfrissítés lesz lassabb. Bővebben: Link Nem néztem meg, hogy neked pont jó-e, de azt nem is írtad, hogy a MAC-en is látni kellene-e a képet, vagy csak a laptopon.
A miniket szokták kisebb szervereknek használni, ha esetleg neked is ez a célod, akkor érdemes utánanaézned az SSH-nak.
Ha régebbi a mini és még X felületet használ (bár elvileg még ML-re is lehet valahogy reszelni), akkor X szervert is ki lehet SSH-val "drótozni" távolra. De ha valami települ és mukod Dolgot akarsz, akkor talán a LogMeIn is jól jöhet.
Hello keresnék egy olyan embert akinek van vaterája és tud eladni kérem jelezzetek köszönöm
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2013
Sziasztok!
Mivel nagyon ritkán vezetek, és bár jól megtanultam a kreszt, de sajnos keveset ülök a kormány mögött, ezért lenne egy kérdésem. Szóval a csatolt képen egy fő út irányában fényképezett kép (StreetView) látható. Tegyük, fel én balra akarok kanyarodni, onnan ahol van az elsőbbségadási útburkolati jel. Viszont tőlem jobbra, az alárendelt útról is balra akar kanyarodni egy kocsi a Fő útra. Ilyenkor nem számít, hogy én vagyok a kiemelt úton, elsőbbséget kell adni, és csak aztán kanyarodhatok le balra? A másik. Ha nincs ilyen útburkolati jel, akkor mi a helyzet? Eddig teljesen jól tudtam a szabályokat, de most ebben nem vagyok biztos. A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2013
Neked van elsőbbséged, ha van jel ha nincs.
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2013
Szóval csak a velem szembejövőt kell elengedni? Én is így emlékszem.
Jók az emlékeid. A helyzet ugyanaz, mintha nem lenne útburkolati jel, de mivel külön sáv van balra ezt a figyelem felkeltés miatt az útburkolati jellel is megerősítik.
Igazán szívesen. Egész nap ilyen rejtvényeket fejtek, úgyhogy nekem ez megy.
Idézet: „Egész nap ilyen rejtvényeket fejtek” Hogy-hogy?
Az ált. szabály is a szemből jövőnek ad elsőbbséget, tehát teljesen felesleges (sőt szerintem megtévesztő) volt azt a háromszöget odapingálni.
Az az angoloknak meg a szőkéknek van ott.... Egyébként meg valamilyen vonalat oda kell pingálnia, hogy ha van szembeforgalom hol kell várakoznod.
Nem én festettem oda. Viszont az a sáv ott megszűnik én úgy gondolom nem megtévesztő az a jel ott, bár felesleges az igaz.
De bizony szerintem megtévesztő, mert azt sugallja, hogy a balra kanyarodónak elsőbbséget kell biztosítania a balról jövőnek is.
Látván a hozzászólásodat, és a képet jót röhögtem. Aki esetleg véletlenül is hinni akarna a képnek, írja be google-ba, hogy 'camera 360 ghost' és egy csomó olyan képpel fog találkozni, amin pontosan ez a 'szellem' van. Példának csak itt van egy: Bővebben: Link. A program nem csinál mást, mint az elkészült képre random odavágja a szemmelet, majd ha progi nélkül fotózol persze nem lesz ott.
Nem sugallja azt, mert mindkettőnek táblája van, tehát a jobb kéz szabály érvényes.
Idézet: „mindkettőnek táblája van, tehát a jobb kéz szabály érvényes” Mármint melyik kettőnek? Jobb kéz szabály pont hogy nincs, nem? |
Bejelentkezés
Hirdetés |