Fórum témák
» Több friss téma |
41k tol indul és megy fel. Képet nem tudok jó minőségbe csinálni , meg nem is nagyon akarok mert nem a legszebb a nyák :S de ahogy mértem szakadás vizsgálattal meg néztem lámpánál , nem zárhat össze, beforrasztva is néztem.
Az megfelelő. Remélem az átkötés a "+"-ról a 7-es láb felé nem maradt le. Kösd össze bátran a 7 és a 9-est! Ennek szólni kell.
Szerk.: nem csak az vezet ahol összeér a fólia, a gyantamaradványok is tudnak vezetni a bennük oldott szennyeződés révén. A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2013
A biztonság kedvéért, melyik hanyas láb ? Nem akarom összekeverni.
Ráírtam. Vajon hogyan azonosítottad be a 10-es lábat?
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2013
Ahol az 1-es láb indul ,az a páratlan sor. Az 1es felett van a 2es ami a páros sor.
A kérdést költőinek szántam Az a lényeg, hogy akkor el tudsz igazodni.
Hát így se jó :S de annyit elértem hogy egy kicsi kopp jön a hangszóróból.
Az baj lehet hogy nem volt 50V 1000 µF elkom , és sorbakötve tettem rá 2*25V 4700µF , meg 2*35 V 3300 µF 2200 µF ? Mert ahogy tudom sorra kötve V-t adódik össze, de attól baj lehet hogy nagyobb kapacitású ?
Ezek miatt az eltérések miatt még szólhatna. Sajnálom, hogy nem fotogén az erősítőd, itt most egy hozzáértő szemrevételezésnek kéne következnie.
Megcsináltam amit írtál,annyit változott a dolog hogy amikor rákötök bemenő jelet 0-át mutat ahogy elkezdem a hangerőt tekerni össze vissza mutat a mérő. Mutat + és- egyent is,0-egészen 1.5-ig. Az a legzavaróbb hogy torzasan szól egy picit,de nem olyan zavaró,viszont az zavaró hogy pattog a hangszóró. Közepes hangerő felett pedig nagyon is.
Azt vettem még észre hogy az erősítőben valamelyik kondi hangot ad, zenél az mitől lehet?
Most van egy kis időn és azon vacilálok hogy lehet hagyom ezt a nyákot és kapcsolást a fenébe és készítek egy másikat,mert elvileg az ic működik rendesen.
Még nem találkoztam zenélő kondenzátorral, de ha ilyet tapasztalsz, akkor azt cseréld ki. A panelcsere nem valószínű hogy változás hoz. A pattogó hangszóró is kondenzátor hibára utal.
Én már találkoztam ilyesmivel,csak azt nem tudom hogy melyik kondi zenélgethet.
Kicseréltem az összes kondit,jó minőségűre kivéve a bagyon pici értékű kerámiákat,de még mindig valami zenél. Olyan mintha egy rossz minőségű fülhallgatóból szólna a zene és még mindig pattog a hangszóró.
A bemeneten a C2-t cserélted? A kis kerámiákat büntetlenül eltávolíthatod egy próba erejéig.
A kerámiákon kívül az összeset cseréltem. Felbosszantott nagyon ez az egész és kiforrasztottam az ic-t,készítek egy úgy nyákot ezt pedig hagyom a fenébe mert már beleuntam a kísérletezésekbe.
Szia! Írnál pár sort a csöves részéről?
A másik csatornának 2 darab 2x13,5VAC 5A-es iker toroid trafó van sorba kötve, ugye nemlesz nagy hangerőskülönbség dB-ben a két csatorna között?
A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2013
Szia! Tesztnek jó, van is ilyen próbapanelem. A táp és a kimeneti lábakon folyó áram azért tartósan sok egy ilyen jellegű csatlakozásnak.
A hangerő annyi lesz amennyi jelet küldesz a bemenetre. A kisebb tápfeszültségű csatorna azonos jel esetén egy gondolattal előbb kezd majd torzítani. Használat során nem fog feltűnni.
Ilyen minőségbe bírtam lefényképezni.
Befuttattam az egészet cinnel , körbenéztem sokszor ne hogy összezárjon valalmit , de így se jó, valami ötlet ?
Sziasztok, bocs hogy nem jelentkeztem! Elment a kedvem az erősitőtöl épitek egy másikat, reloop által rajzolt panellel, es nem a hestore-ban veszem az ict! Remélem mostmár jó lesz! Nem mondom, hogy nem en hibáztam, de 2 embernél 4 icből negynél ugyanaz jelentkezik :-O
|
Bejelentkezés
Hirdetés |