Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Mármint a tárolt minták száma 32M. A szkóp 1G sample/sec-es, analóg sávszélessége 100-250 MHz.
Amúgy az SDS7102-vel szemeztem még, de a szoftveres problémái elbizonytalanítottak.
Nézd meg a távolkeletiek választékát. Én is tőlük vettem asztali szkópot és nagyon bevált. Másik webshop.
Sziasztok!
Az egyik topikban olvastam, hogy szoktak innen emberkék olcsón nyák lemezt rendelni. Ennek a folyamata hogy zajlik? Debreceni vagyok, akkor az én részemet elpostázná a fő rendelő ide? Köszönöm! Üdv!
Egyszerűbb lett volna tőle közvetlenül megkérdezned.
De valószínű.
Ez engem is érdekelne! Nálunk egy 160x100-as egyoldalas darab 440Ft. -ba kerül.
Legutóbb Attila86 intézte, nagyon is korrekten. Ha ismét lesz lehetőség, rendelnék kb 3 négyzetmétert ismét (24db A3)
Én meg nyitottam a múltkor egy totyikot Positiv 20 vásárlás ügyben. Ez meg elkerülte a figyelmem...
A végén vettél SDS7102-őt?
Én is így voltam, idén 20 e Ft al drágább. Kiderült-e már, jó szkóp-e.
Sziasztok!
Lehetőség nyílik 5050-es SMD RGB-led vásárlásra. Megfelelő mennyiségű érdeklődő esetén rendelek. A fő adatok: Méret: 5x5x1.5 (+/- 0.1) mm Fényerő: 400/400/1300(Tipikus) ~ 500/500/1500(Maximum)[R/G/B] Üzemi feszültség: R: 1.9~2.4, B/G: 3.0 ~ 3.6 (V) Üzemi áram: 20 (mA) Sugárzási szög 120~140° Amennyiben van rá igény, úgy, 100 db fölött 80, 500 db fölött 70, 1000 db fölött 50 Ft/Db áron lehet beszerezni. Egyéb tipusú, nem csak SMD led beszerzése is megoldható. Akit érdekel, azt e-mailban jelezze(adatlapomon megtalálható).
Ismét indítok egy nagy NyÁK-beszerzős bulit!
Részletes leírás: Bővebben: Link Rendelési űrlap: Bővebben: Link
Ilyen fúrót akarok rendelni az EBAY-n.
Ha többet veszünk olcsóbb. Beszáll valaki? http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mmXu2OptPcx9xoYQ6ye_TfQ.jpg
Hali
Körülbelül a lentieket rendelem a tme.hu -rol a jövőhét elején, átvétel Kecskeméten vagy postán. A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
Kösz a segítséget így mégis csak jobban néz ki!
Akkor mos jöhet az e havi rendelés:
Sziasztok.
Akkor összességében hányan szeretnétek rendelni ilyet? Mert akkor lehet veszek pár darabot.
Hali! Nekem 2 darab kellene.
Szia. Nekem 3db kellene.
Szia!
1darabra én is vevő lennék!
Szia!
1 db-ra én is vevő lennék.
Szia.
Ár függvényében nekem is kell minimum 1 db, de lehet hogy 2 db.
Szia!
Nekem is kellene 1db. Köszi!
1 db nekem is jöhet.
Sziasztok.
10 darab rendelése esetén 2200Ft-ra jönne ki darabáron. Ha 1 darabot rendelek akkor 7000Ft. Tehát mindenképpen megéri. Viszont önerőböl nem tudom megfinanszírozni a 22ezret. ezért mindenkinek írok privit, hogy megbeszéljük a részleteket.
Nekem 3db kellene, mint ahogy amott elsőként jelentkeztem rá.
A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2013
Szia!
Én is vennék 2 darabot.
Szia!
1 db-ra én is vevő lennék.
1 db -ot én is kérnék, ha lehet
Összesen hány db-ot tudsz rendelni?
Mert én ha jól látom akkor csak 8 db van. Azt a mennyiséget meg már igencsak túlléptük.
Én is kérnék 1 darabot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |