Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
+ba! Már egy falusi ringlispílen összef..om magam.
![]()
Nem tudom kié, de gratulálok neki a 40-hez!
A szoftver német .. Ez volna a kisebbik gond csak telefonzár van rajta. Blackberry 9500-as.
Fel lehet-e oldani a billentyűzárat adatkábel nélkül..
Bocsi. Most jöttem a sörfesztiválról.
![]() Isten éltesse kedves nejed. Így ismeretlenül is. Az Experidance lépett fel. Az valami isteni volt. Meg a Hunyadi Mátyás sör. Egy korsó 1 liter. (helyett 8 deci) ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2013
A Zoli neje csak 38 éves ez inkább a házassági évfordulójukra utaló szám.
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2013
A Blackberryket csak menüből (ami most neked nem elérhető) vagy usb kábellel lehet. Úgyhogy sajnos be kellene szerezned egy Usb kábelt.
Ha további kérdésed van akkor a témájában! A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2013
Köszönöm szépen az infót.További szép napot..
Még ennyit; bár ennyi krumplis nudliból is sok.
![]()
Új magyar mértékegység? Egy liter 8 deci.. Bár tudok hasonlót a megyében ahol 80Kg egy mázsa, ha tőled vesznek valamit. De ez egy másik történet..
![]()
...és van aki nyelés közben ezt még le is méri?
![]()
Ha a sörcsapra tapad, akkor nem, de ha a korsóból hiányzik 3 ujjnyi az feltűnő. Igaz előtte még hab volt, de mire az asztalhoz értem a hab összeesett. Hunyadi Mátyás sör.
Nem kellenek ide az angolszász mértékegységek.. Megoldjuk mi ezt másképpen is..Egyetlen példa a legális csalásra. Kérsz egy felest akármit is. Utána a pultos lelkendezve elmossa. De ha a poharat nem fordítja le a csepegtető tálcán: minden öt felesen van mégy egy.. Ki lehet próbálni..
![]()
Jogos mert akkor minden hűtőborda fényes volna. Csak a keletkezett hő hova menne?
![]()
Egész télen nem volt ilyen meleg..Most meg.. Még a számítógép is kifagyott a hűtés miatt.
![]()
Íííí! Jó, hogy mondod, keresnem kell egy prochűtő ventillátort, mert a mostani nagyon hangos lett. Mint a porszívó.
Bakker! Nekem is vissza kellett dugni a cooler csatiját, mert az 58 fok már kicsit karcos azért (passzivált aktív hűtő
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2013
Azt tudja valaki, hogy kinek lehetne szólni, hogy ki kellene vágni kettő fát? Kihaltak és szeles időben egyre nagyobb ágak törnek le róla. Közvetlen közelében van a troli felső vezeték, másik oldalról meg a panelház. Elvileg közterületen vannak. Katasztrófavédelem? Tűzoltók biztosan kellenek hozzá, mert az 5 emeletes háznál is magasabbak.
A közterület fenntartójának. Ami valószínűleg az önkormányzat, de ha nem akkor ott tudják, hogy ki.
Köszönöm Neked és pjg-nek is!
Akkor ez elvileg nálunk a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit kft.
Szerintem inkább itt érdeklődj.
Ők azok, írják is, hogy a közterület-fenntartás is hozzájuk tartozik.
Ezért kell vízzel hűteni, állítólag egyesek szerint én Paksot le tudnám hűteni a CPU blokkommal
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |