Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Fel tudnád ezt tenni a YouTube-ra, HD minőségben, hanggal?
Ha nem egyenlő hangszórókra teszed, tán a hapci sem árt meg neki.
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2013
Kopogtatnak a Mennyország kapuján. Szent Péter kikiált:
- Na, mi az? - Nem mi az, hanem: ki az, fiacskám! - Atyaúristen! Megint egy tanárnő! Amikor a követségi fogadáson a zenekar elkezdett játszani, Lord George Brown odafordult a szomszédjához: Gyönyörű hölgyem, ebben a szép vörös ruhában! Jöjjön, táncoljunk erre a valcerre egyet! - Semmi esetre sem! - jön a válasz. - Először is: maga tökrészeg! Másodszor, ez nem valcer, hanem Venezuela himnusza! Harmadszor: én nem vörös ruhás nő vagyok, hanem a bíboros! Ó, nézd! Felnőttek a Hupikék Törpikék! - Nagyi! Ez az Avatar. - Minden ember életében van két jó év. - Ezeket a sírköve tünteti fel. Hallom, drágám, meghalt a férjed! - Képzeld, drágám, alig négy nappal az esküvő után... - Szegény ember! - Legalább nem szenvedett sokat! Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak. Ketten támasztják a pultot a kocsmában. - Látom üres a poharad. - Kérsz még egyet? - Dehogy kérek! - Mit kezdjek két üres pohárral?! Gazdag fickó új, szuper órájával megy a partira. - Megkérdezi tőle egy szőke bombázó, hú, de szép óra, miket tud? - Mindent megmond, amit csak akarok. Például, most azt mondja nekem, hogy rajtad nincs bugyi. - Mire a szőke: De rajtam van bugyi. - Affene, már megint siet egy órát! Tanuld meg szeretni ellenségeidet arra az esetre, ha kiderülne, hogy a barátaid szemétládák. Az egész életem eltelt, mire megértettem, hogy nem szükséges mindent megérteni. Egy anyának húsz évig tart, míg férfit farag a fiából,: - Aztán egy másik nő húsz perc alatt hülyét csinál belőle A bíró azért van, hogy eldöntse, kinek van jobb ügyvédje. Addig vállalj gyereket, amíg a szüleid elég fiatalok ahhoz, hogy gondoskodni tudjanak róluk. Miért mondják, hogy csúcsforgalom, amikor semmi sem mozdul? Székely ember sapka nélkül áll a nagy hidegben az utcán. Arra jön a komája: - Hallja, kend, mit áll itt hajadonfővel ebben a hidegben? - A házban ráncba szedtem az asszonyt, de most kéne egy bátor ember,aki ki merné hozni a sapkámat. Tanító néni az iskolában:- Marika, mit fogsz csinálni, ha olyan nagy leszel, mint én? - Fogyókúrázni! Egy nyolcadik osztályos kislány meséli a szüleinek: - Ma bejött egy nőgyógyász az iskolába és mindenkit megvizsgált. - Képzeljétek, csak egyetlen lány szűz még az egész osztályban. - Biztosan te vagy az aranyom, ugye? - Nem... a tanító néni Az apa nyitogatja a gyerek ellenőrzőjét. Matek egyes, durr egy pofon. Olvasás egyes, durr egy pofon. Ének ötös, durr egy pofon. A gyerek méltatlankodva így szól: - De apa, ének ötös, miért kaptam a pofont? - Mert két egyes után még volt kedved énekelni. A férj borotválkozik a fürdőben és morog magának: - A fenébe! - Ezzel a borotvával még a nyakamat sem tudom elvágni! - Az asszony beszól neki: - Beadjam a nagy kést?
Ez nem vicces...
Hány ló van a kocsiban?
Nézőpont kérdése.
A gazda a lovat a hátsó ülésre ültette, amihez rengeteg szép élménye fűződik.
sírjak,vagy nevessek? http://youtu.be/7CZZ1iLv7k0
"Oszi kérlek ez szar!
Számból vetted ki Dezsőkém. Számból vetted ki!"
Fiúk a bányában dolgoznak! Csirimp-csörömp-csirimp-csörömp! Én ezen csak nevetek. Az angol cím csak hab a tortára.
Tipikus drogos zene. Mondjuk a felvétel is olyan képi elemekkel bír. Az erősítő és a hangfal torzít mint állat. Bár, ha valaki be van állva, még tetszhet is neki ez a hulladék. Hol van a Taigetosz gomb??
Az bizony hegyecske, de a görögök is tévedhettek.
Nem domb, gomb! Ha lenne ilyen, már nyomkodnám, ezerrel... Igen, a tévedés benne van a pakliban, de -mint láthatod- vannak nyilvánvaló esetek.
Jól láttam, de azt megúszták.
A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2013
Ez csak azt jelenti, hogy nem lineáris a progressbar és az idő.
Vagyis nem egyenes arányos az idővel a folyamat végrehajtása.
Igen, én sem értettem, hogy mi ebben poén.
Idézet: „egyenes arányos” Javítva: Idézet: „egyenesen arányos” Így már kicsit értelmesebbb.
Plusz egy lóerő került beépítésre az autóba!
A Taigetosz már megtelt, azért nincs ilyen gomb...
A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2013
Azt gondoltam az 1óra 60 perc. Mert az inkább két óra vagy nem?
Jaj, nem is néztem, hogy 60 perc!
Akkor jogos a felvetés!
Valószínű, hogy egy óra hatvanegy percnél váltana 2 órára. Így már érthető a humoros aspektus
Arra kezdek rájönni, hogy a rendrakás az egy jó nagy hülyeség, úgyis csak pár óráig marad minden a helyén. Sokkal egyszerűbb elfogadni, hogy ahol a tárgyak éppen vannak, az a helyük.
Igaz, csak a "buta" ember rak rendet, a zseni átlátja a káoszt.
Én is mindig ezt mondom. Csak egy gyors kép a próbanyákomról, és a műhely többi részét is el lehet képzelni.
Csőszegecses? Nekem is volt. Valahol még meglehet, de évek óta nem láttam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |