Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Avagy, ahogy a villanyszerelő mondja:
- Ha szikrázik, de nem kéne: szigetelőszalag. - Ha nem szikrázik, de kéne: kontakt spray.
Jelentem, újra működik Béka oldala. Ha valakit érdekel
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Szia, nekem megy az oldal.
![]() Most vettem észre hogy egyszerre írtunk,Engem érdekel. Szeretem olvasgatni. A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Szia, nekem is tetszenek a cikkei, akár könyvet is írhatna.
Szerintem kicsit csinosított az oldalon, azért nem volt elérhető. Csak ritkán nézegetem, leginkább ha itt szóba kerül, de mindig nagyon érdekesnek találom.
![]()
Más téma. Mivel megint jó volt a macska termés nálunk, ha valaki szeretne kiscicát szívesen megajándékozom néhánnyal. Hat háromhetes jószág van, szerintem körülbelül egy hónap múlva vihetőek.
"Macska termés".. Nálatok szüretelik őket?
![]() Anyájának vinnék, biztos örülne neki, de belvárosba pici gyerek mellé sajnos nem fér. De remélem találsz nekik szerető gazdit! ![]()
A szivattyú nem, de a kútban lévő víz az igen. Vannak olyan települések ahol már folyamatban van a kutak felmérése, majd az állami tulajdonú víz adóztatása. Tehát amíg nem késő lépni kell.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Egyre csodásabb az időjárásunk. Több tornádó és tuba is volt ma. Az időképen eléggé világvége hangulatú képek és videók vannak fent a mai időjárási eseményekről. Érdemes megnézni, bár szerintem Te élőben láttad.
Erről jut eszembe a meteorológusok nagyon vicces emberkék. Szombaton voltunk a Múzeumok éjszakáján, és benéztünk az OMSZ-hez is. Beült egy idős házaspár bőrig ázva az éppen tartó előadásra. (A fickó a honlapot mutatta be az előadáson résztvevőknek.) Éppen a kint zajló viharról volt szó, hogy mikor áll el az eső. Meglátta az előadó a bőrig ázott házaspárt, majd azt mondta nekik, hogy "Látom megtapasztalták a kinti vihart, majd én elmagyarázom, hogy miért áztak el. ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Régen is volt sok tornádó és tuba, de nem volt Időkép.
![]()
Láttam már. Lenyűgöző eszmefuttatásokkal van tele. Ha csak a negyede igaz....
Én is ezen gondolkoztam, hogy régen is biztosan volt csak nem tudtunk erről ilyen szinten, mert nem volt világháló. Most meg felfújják a dolgot a világvége rajongók...
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Azért ez a kérdéskör nem ilyen egyszerű, hogy volt régen is tornádó... volt de nem Magyarországon! Most meg Zalaegerszegen is akár pill. alatt kialakul a szupercella, igaz még nincs olyan nagy mint az amcsiknál, de ami késik az nem múlik....
![]()
Na és a radarképen mik azok a pöttyök: http://kepfeltoltes.hu/130623/idokep_miez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez egy kompozit radarkép. A villámtérkép és a radarkép összefésült képe. Úgyhogy villámok.
Köszönöm szépen a felvilágosítást.
Nagyon szívesen.
Na ezt Na ezt vajon a szekrény aljára kell felcsavarozni és csak a csőnél kivágni egy lyukat, vagy az egészet bele kell süllyeszteni a szekrény aljába és alul csak a kihúzható része látszik?
![]()
Szerelheted így is úgy is. Bővebben: Link De magában a falra is. Ahogy neked tetszik.
![]()
Köszi, akkor így értelmeztem:
- Magában a falra talán azért nem szerencsés, mert akkor látja az ember a csövet is meg a fém homloklemezt is. - Ha alá van rakva, akkor a cső már nem látszik, a homloklemez viszont igen (bár eltarható színben azonos takarólemezzel). - Ha bele van süllyesztve, akkor semmi nem látszik belőle, viszont akkor kell fölé egy polc, ha tárolásra is akarja használni az ember a szekrényt.
Tabletekkel kapcsolatban tennék fel egy kérdést, hátha valaki segít eldönteni a dilemmát. Lenne két kínai tablet, amit nézegettem, egész jók és a áruk is az. A lényeg, hogy melyiket lenne jobb megvenni. Első. Ebben jobb felbontású a kijelző, viszont kisebb sebességen megy, meg ha jól tudom a cortex A5-ös proci gyengébb is. Második. Ebben kisebb felbontású a kijelző, viszont nagyobb a sebessége és az A9-es proci elvileg jobb is. Tv-re szeretném kötni, filmet nézni, stb, ezért fontos a HDMI kimenet, de néha azért netezni, játszani is szeretnék, saját kijelzőjén keresztül.
Sziasztok!
SEGÍTSÉGET szeretnék kérni!! Elnézést a nagybetűért, de már túl vagyok egy egy órás szívrohamon. A problémám elég nagy, pontosabban 250GB-nyi. Van egy 250GB-os merevlemezem külső USB-s mobilrekben. Elég ritkán van használva, csak adatok tárolására, archiválásra használom. Ma másoltam rá adatokat és kiírta, hogy megtelt a lemez. Nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam majd délután letörlök róla valamit, hogy legyen hely. Most délután előveszem, bekapcsolom és nem akarja felismerni az asztali gép, se a laptop. Felpörögni felpörög, az XP felismeri, de semmi nem történik. Nem tudom megnyitni. Az asztali gépbe belerakva rendesen, formázni akarja állandóan a merevlemezt. Olyan, mintha teljesen szűz lenne. 0Mbájtot jelez lemezfoglalásnál. Valaki tudna nekem segíteni, hogy ne vesszen el az összes adatom? Van valami technika vagy program amivel orvosolható a probléma? A segítséget előre is köszönöm. Krisztián A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2013
Ebbe a topicba tedd föl a kérdésed. Egyrészt mert itt OFF és a modik kiveszik, másrészt ott vannak a hozzáértők és hamarabb kapsz választ.
Nem tudom mióta vásárolsz a Pandától, én a Tiny-éktől rendelgettem, le a kalappal a gyorsaságuk és a megbízhatóságuk előtt. Náluk is megtalálható, kicsivel nagyobb tudású gép is mint amit linkeltél: Cortex-A9 Dual-core 1.6G proci, 1G RAM, kicsivel erősebb akksi, de a döntés a te kezedben marad.
![]() Bővebben: Link
Amit kinéztél az beépíthető típus csak, a hozzá csomagolt szett is arra való, tűzhely feletti szekrény alsó felébe tűnik el a dobozolás, mindössze az alsó 4cm körüli inox sáv marad látható, aminek az első része kihúzható, az elszívási felület megnagyobbítása miatt.
Dobozolás Bővebben: Link és ami marad látványnak kb. Bővebben: Link Persze a választék mint a tenger... |
Bejelentkezés
Hirdetés |