Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az első, amit észrevettem, hogy Adobe FlashPlayer-t igényel, ami itt, a céges gépemen nincs, és nem is tudok rá tenni/tétetni. E nélkül elég kellemetlen egy s más.
Engem elsőre fültövön vágott a két függőleges fekete sáv. Szerintem túl erős, sötét.
Ha jól látom az oldal statikus? Nem használsz PHP-t, SQL-t?
Annyira nem volna rossz, ha nem lenne a külső szál megint világos. Szerintem az a sötét sáv a szélén elég jól mutatna. De így valóban kicsit furcsa.
Röviden és tömören megpróbálok mindenki kérdésére, válaszolni.
1. A két "fekete" sáv, nem fekete, hanem sötétzöld átmenettel megoldva. ("nagy" monitoron jobban néz ki.) Ehhez hozzá tartozik még az is, hogy elképzelhető, hogy egy már működő honlapba be lesz építve, ezért nagyjából igazodnom kellett ahhoz a honlaphoz. Frankye: Sajnos ez volt az egyik követelmény, mármint tartalmaznia kellett egy saját készítésű flash animációt. Mellesleg egyik nagy csalódásom volt ebben a képzésben, hogy az Adobe termékeit részesítették előnyben, és főként ezeket is tanultuk. pjg: Igen jól látod. A fent leírtak miatt (termékorientáció) a PHP-t meg sem említették.......
Értem, ez esetben nem mondtam semmit, azt is csak halkan és lábujjhegyen állva.
![]()
Nekem is tetszik, viszont találtam egy hibát. Ha ráviszed az egeret a Gólyáról menüpont egyik almenüjére, majd vissza a Gólyáról menüpontra, akkor az almenü betűszíne nem vált vissza, és olvashatatlan lesz.
Szerk.: Chrome-al néztem A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2013
Sajnos ez a hiba, a DW SpryMenuBar menü programjában van, mely alkalmazása szintén követelmény volt. Beleturkáltam a programjába, és sikerült korrigálnom a hibát, sőt javítottam az eltűnés időzítésén is, de az oktató javaslatára visszaraktam az eredetit. Ha nekik ez kell....
Elméletileg mindegy, hogy milyen böngészővel nézed, ugyanúgy kell/ene megjelenjen mindegyikben. Erre is oda kellett figyelni. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Bevallom, sokkal rosszabbra számítottam.
Nem vagyok programozó csak számítógépes szoftverüzemeltető. Ez a munka viszont elnyerte a tetszésemet. Jó a grafika és jók az áttünések is. Chrome-mal néztem meg de minden flash akadály nélkül ment. Gratulálok hozzá.
![]() ![]()
Kinek van meg a kollégák közül véletlenül az E-Jay 2 . Eddig használtam de a lemez elszállt. Torrenten pedig nem jön le végig.
![]() ![]()
Nekem nagyon tetszik úgy ahogy van. A téma választás is szívemhez közeli. (Fekete gólyák) Igaz én a számítógéphez annyit értek, hogy betudom kapcsolni.
Most éppen gyönyörűen jégesik nálunk. Olyan "mogyorósan"
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2013
Micsoda véletlen egybeesés: tudom a címét a csajnak. Kb. 1 óra múlva érkezem hozzá.
![]()
Arról volt szó, hogy vele mégy gyúrni, nem?
![]()
Nem, vele jógázni járok a Margit-szigetre.
Gyúrjon, akinek tésztából van az anyja. (L)azannya... ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2013
Skacok!
Mivel és hogyan lehet lepucolni a földben talált "kincseket", régiségeket? Réz, bronz, ezüst. ![]()
Egy hasonló hozzászólásomra egy rendőr fórumtárs erőteljesen felszólított, hogy a földben talált értékeket be kell szolgáltatni mert állami tulajdon.
Fogkrémmel!
3 Méter mélység alatt nem?
Ha a szivattyú egy méter mélyen lent van az aknában akkor az is az államé? ![]()
Nem. Az nem kincs és Te raktad oda. De, ha találsz egy köcsögben aranypénzt azt be kell szolgáltatni az államnak.
Az lehet. Tudok is róla. Nos, én csak hulladékra gondoltam. Rozsdás lánc, rajta valami biléta rézből és drót darabok. Öregapám pincekulcsa és egy alumínium játék repülőgép, valamint patkószög. Viszont ha megtalálom a kalózok kincses ládikóját, természetesen azonnal beszolgáltatom...
![]()
Sziasztok. Bocs ha nem ide való: Nektek sem jön be "Béka" szétszedtem oldala, vagy csak nálam nem stimmel valami?
Jó látni, hogy ilyen sok becsületes állampolgár leledzik kicsiny országunkban
![]() Nekem jó lesz a hallgatásért a ládikó is ![]()
Nekem sem jó. Akkor ez vagy valami, vagy pedig megy valahová
![]()
Nyilván a szerver is a "Szétszedtem" rovatba került..
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |