Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Szia!
Segítség: Bővebben: Link
Sziasztok! Vásároltam külföldről néhány apró alkatrészt, kb.50USD értékben.Ha megvámolták, azt hogy tudom meg?
Nem. Eleve 50USD esetén nem is lesz vám, csak ÁFA.
Egyébként pedig a Posta mindent elintéz, és kéri a zsetont, a NAV-val nem is kerülsz kapcsolatba: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2013
Szervusztok!
Na utaltam a Paypal számlámra forintot és ha most én vásárolok valamit ebay-en dollárért akkor van vele még valami dolgom paypalon belül? Vagy automatikusan az aktuális árfolyamon dollárba fogja elküldeni az eladónak? Köszönet
Szia!
Semmilyen dolgod nincs, minden automatikus.
Nagyszerű!
Ugye van a send money menüpont és ott fogom tudni megadni a mail címét az eladónak gondolom arra megy a dollár, de van a kis rádiógomb hogy barátoknak ill. cégeknek, ott mindegy hogy melyiket kattintom?
Nem, nem!!!
Az nem arra való. Ha e-bayen váaárolsz, akkor csak rákattintasz a buy it now gombra, és végigköveted a lépéseket, a legvégén a PP felületre fog vinni, ahol bejelentkezel, és egyből tudsz fizetni, nem kell külön küldözgetni a pénzt.
Bizony, nehogy még plusz pénzt küldj az eladónak!
Értem, na hát vásároltam is és tényleg szépen végigvezetett még angoltudás se nagyon kellene hozzá, szépen le is ment a paypal-omról az összeg.
Namost ha én egyazon eladótól több dolgot szeretnék rendelni és "free shipping" van akkor ne törődjek vele, mindig játsszam végig ezt a procedúrát vagy van valami más lehetőség is; mondjuk felveszem a kapcsolatot az eladóval és felsorolom neki, hogy miket küldjön? Bár ez a kérdés a fizetős postázásoknál fontosabb! Szóval mit érdemes a free és a nem free esetben?
Ott van a kosár, angolul cart. Abban gyűjtheted a dolgokat, amit meg tudsz vásárolni. Onnan el is lehet távolítani, az még nem kötelez semmire.
Vagy a "Buy it now", vagy az "Add to cart" opcióval vehetsz meg dolgokat.
Free-nél nem is mindig nézi az eladó hogy te mit hogyan mennyit vettél. Nem egyszer fordult már elő velem hogy egy termékből több darabja volt az eladónak ingyen postával. Szépen bepötyögtem hogy 4 darab kell, annyit is fizettem egyszerre. Paypal számlán is látszott hogy én, egy ember ugyan azzal a címmel vett ugyan abból a termékből 4 darabot. Ennek ellenére a postás 4 külön csomagot hozott szépen egyenként megcímezgetve mindegyik az én címemre ugyan attól a feladótól. Az már csak vicc hogy ebből 3 egyszerre, a 4. pedig 3 nappal később jött meg.
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2013
Non free postage eseteben a fokep alatt talalhato 2 ful kozul a jobboldalival, a "postage and payments"-nel megtekintheto:
1., a kivalasztott egy db-ra a postge (ha nincs tobb darab esete, akkor mail az eladonak. Ha nem szallitanak abba az orszagba ahol tartozkodsz, ugyancsak ra lehet kerdezni az eladonal, hogy hajlando-e kuldeni.) 2., megadhatod hany darabot kersz es "get rate" 3., megadva 1 darabra ES "Each additional item" cimszo alatt tobb darab esetere
Sziasztok! Beregisztráltunk az ebay-re meg a pay-palra egy ismerőssel(mert neki van számlája) és rendeltem is nagy lelkesedéssel. Ez pénteken történt, majd ma reggel kapta ezt a mailt. Az okra rájöttünk, nem volt még meg a megerősítése, de ez délelőtt meg lett. Viszont most nem tudjuk, hogy hogyan is lehet ezt kifizetni, ugyanis arra nem jöttünk rá. Ha valakinek van hasonló tapasztalata, vagy tudja mi ilyenkor a teendő, nagyon megköszönöm ha megosztja!
Kicsit idétlenre sikerült a kérdés, remélem azért érthető ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2013
Beléptek az e-bayre, és ott felül lesz egy olyan, hogy My-ebay Azon belül egy Purchase history, ahol fel vannak sorolva a vásárolt tételek. Ott oldalt lennie kell majd egy Pay Now gombnak, ahol ki tudjátok fizetni.
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2013
Sziasztok
Bújom a sure-electronics oldalát, de nem találom, hogy hol írja, mennyi a szállítási költség.Meg tudná valaki mondani, aki vásárolt tőlük? Köszönöm! ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2013
Szerintem ez termékfüggő is. Rendeltem már tőlük olyat, ahol "benne volt az árban" a szállítás, és olyat is, aminél külön tétel volt.
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2013
Idézet: Szerintem csak akkor derül ki, ha bejelentkezel és elkezded a vásárlást. Kis tételnél egyszerűbb/olcsóbb volt az E-bay-en rendelni az ingyenes szállítású cuccaikból. „hol írja, mennyi a szállítási költség.”
Amiket én néztem, azok "free" kategóriában vannak. Csupasznak szól: a Shipping-nél tudod megnézni a szállítási költséget.
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2013
Elnézést, azt nem íretam le, hogy nem az e-bay-n szeretnék vásárolni, hanem a webshopjukból.
Amit szeretnék, az sajnos csak ott kapható.Viszont ott nincs szállítás..
http://www.sureelectronics.net/index.php
Sajnos ennyi.Nincs külön oldalon....
Mivel nem mutattad meg a konkrét árut, kénytelen voltam vásárlást kezdeményezni. Regisztráltam, majd kiválasztottam egy 12,99 dolláros ellenállás-szortimentetet.
A vásárlás végén, a fizetés előtt az alábbi összefoglalást kaptam: "Total products money:$12.99 + Shipping cost:$12.30 Total payable money: $25.29" Tehát ebben az esetben egy 13 dolláros árura majd ugyanennyi szállítást tesz rá. A vásárláskor felhívta a figyelmemet az oldal, hogy ha elérek egy bizonyos vásárlási értéket, akkor árengedményt is kaphatok. Tehát a lényeg: van szállítási költség, más kérdés, hogy lehet, még így is megéri vásárolni onnan.
Köszönöm, bár ezt én is megtehettem volna...
A fekete/kék LCD kijelző érdekelne, de én is csinálok egy próbavásárlást ,és kiderül.... Köszönöm a segítséged!
De az e-bay oldalon ki lehet filterezni, hogy csak a free shipping jelenjen meg, és be lehet filterezni azt is, hogy a legolcsóbb kerüljön előre. Sokat vásárolok az e-bayon és a dx.com -on is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |