Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha véletlenül játszanék, az csak ilyesmi lehetne.
![]()
zolika60 reagálására röviden. Teljes mértékben igaza van amit linket küldött. Egy a baj, hogy most nem az észről szól a dolog hanem majdnem minden az erőszakról. A játékok többsége ami sikeres az akció amit én nagyon utálok. Épp elég van a világban enélkül is. Visszasírom a fiatalságomat amikor még volt Rádióklub egy héten kétszer és hallgattuk az ÖREG szakikat akik hasznos tanulmányokat nyomtak a fejünkbe. Nem volt internet de nem is hiányzott senkinek. Mindenkiből szakember lett, már aki ezt igényelte. Voltak összejövetelek szakmai viták stb.. Most mindenki az internet mögé bebújva azt mond amit akar. Ez eddig hibátlan ,csak ez az egész személytelen.
![]()
Van benne igazság.
De nem az Internet tehet róla, hogy nem nőttek föl hozzá az emberek. Bár én nem éltem a "régi" korban, de eddig nekem az jött le, hogy régen is ugyanúgy voltak olyan emberek, akik tanulni, fejlődni akartak, és akik nem. Most is ez van, csak a körülmények változtak.
De te döntöd el személyesen mi legyen az a tartalom, amit aztán magadévá teszel. Elismerem, ismeret hiányában nehéz szelektálni az itt ömlő információk között, de sajnos mára már csak ez maradt, meg a régi könyvek olvasgatása. Húsz-harminc éve amit leírtak legalábbis technikai vonalon az igaznak tekinthető. Az internet sajnos ennél képlékenyebb.
![]()
Nekem ez a klipp nem tetszik. Az új klippek valahogy jobban tetszenek (bár az is ritka). De ez valószínűleg így van rendjén.
Ez így van, de régen a zene (hang, dallam) adta el magát, ( vidi csak bónusz volt) ma meg a látvány (vidi) adja el nagymértékben a zenét.
Már akinek. Sose szoktam klipp alapján dönteni egy zenéről, hogy tetszik-e.
Bár gondolom ez inkább azokra vonatkozik, akik pl. az agyromboló vivatévét nézik. pjg: az új zenék nekem valahogy sokkal jobban tetszenek. A régiek lassúak, szegényesek, és ugyanúgy nincs semmi konkrét mondanivalójuk. De ez általánosítás. Fordítva is igaz. A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2013
Nincs azzal gond hogy nem kötődnek érzelmi, hangulati emlékek egy időszak zenéjéhez. Ugyanis sokan csak e-miatt szeretik a régebbi zenei stílusokat. Én zabbantom a 80' évek euro-italo stílusát, a kilencvenes évek dream, és trance irányzatait, a 2000-2007 környéki egyes dance, elektro darabokat, és még jó pár könnyű irányzatot, számtalan előadót. Hangulatfüggő, épp mit van kedvem hallgatni, de én is szeretem a modernebb hangszerelésű, pörgősebb számokat.
![]()
Az új zenék nekem is tetszenek, de a klippek mögé nagyon kevés zene jut.
Tényleg nem szól semmiről sem. Mindenki ara gondol közben, amire jólesik neki.
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2013
Ezt nagyon eltaláltad..A fiatalságom ++++egy akkori életérzés.
![]()
14 évesen nem szeretem az új zenéket. Az osztálytársaim azt hiszik nem vagyok normális mert Eddát, Pokolgépet, Bikinit és még rengeteg régi együttest hallgatok (pl. Lord, MHV,).
Szerintem ezeknek a zenéknek még volt mondanivalójuk, és még most is aktuálisak. Én ezzel úgy vagyok, hogy aki a modern zenét szereti hallgassa azt, de nekem ne mondja meg hogy mit hallgassak. Én sem mondom meg neki.
Most amikor ezt írom éppen a Kispál és a borz megy, de ettől ami fölfelé van az Obituary, vagy mondjuk a Dimmu Borgir.
YESSSS!
![]()
Na ez amikor már nálam a húr elszakad...
![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2013
"Kis patak, kis patak, nálad a húr elszakad.
Kis patak, kis patak a miskolci Szinva patak. ![]()
Nálam meg most is meg az íráskor is éppen Lord ment.Akkor a Vándor című most pedig a Hazám című megy.
Ismered ezt: Napoleon Boulevard - Best Of 1985-1989 - Remake 2009 a lemezt?
Minél többet hallgatom, annál inkább vágyom, hogy újra meghallgassam. Szenzációs! A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2013
Ezt nem ismerem, de amint időm akad meghallgatom.Hallottam már tőlük pár dolgot, jók azok is.(Bár ritkán hallgatom.)
Biztos jó, mert ebből az időből csak jó zenét ismerek.Mármint a 70-80-as évekből. A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2013
Azt hiszem Ncorról szedtem.
F1-et néztétek? Nagyon kemény verseny volt, rengeteg defekttel tűzdelve..
Amióta megvan a net, azóta (meg azelőtt is) a tévé hidegen hagy. A múltkori olasz-spanyol meccset se néztem meg. Már csak azért se, mert egyedül rém unalmas megnézni.
Pár napja Debrecenben jártam és egy autóból Chuck Berry szólt. Meglepődtem, mert ilyet sem minden nap hall az ember, hogy valaki ezt hallgatja jó hangosan és nem a tucc-tucc-ot. Van azért manapság is jó zene, csak azokat az együtteseket nem nagyon nyomatja a rádió, csak az ilyen egyslágeres előadókat. Bővebben: Link Bővebben: Link Szerintem mindkét együttesnek jó zenéik vannak.
Hallgatok új zenéket is pl. Kárpátia, Historica, és egyéb nemzeti rock zenekarokat, főleg azokat amik a magyar történelem nagyobb eseményeit dolgozzák fel (pl. 1956, 1920, világháborúk, török kor). Többet is hallgatok persze, de abba már bele lehet magyarázni a politikát ezért nem írom ki a neveiket.
A régiek közül még az Ossiant hagytam ki véletlenül. A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |