Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Szia, azért jobb mint a semmi az a makró, gondoltam arra is, hogy tervezek egyet ahogy az általad feltöltött képen van csak még ki kell ismerni jól a programot, és beleolvasni az útmutatódba. Azért kösz.
Szia tudom én hogy ez nem nyákba van tervezve de azért én ott szeretném felhasználni, de ha más megoldás nincs akkor vezetékkel fogom csak csatlakoztatni.
Szia! Igen tudom, de ahonnan én szeretném venni az alkatrészeket ott egyszerű furat szerelt és legalább 15A-os hid nincs (legnagyobb 10A-os), de meglehet hogy Magyarországról fogok rendelni.
Nem, állítom, hogy az Én makróm műszakilag kifogástalan lenne, de még egyetlen esetben sem volt semmilyen probléma ezzel a megközelítéssel (azaz mégis, mert ennek az alkatrésznek a késes csatlakozói nem mindig egyformán állnak -nagy a helyzettűrésük-, ezért előfordul, hogy kicsit hajtogatni kell őket).
Kicsit dolgozni kell a panellal, mire a rések elkészülnek, de utána már problémamentes. Illetve még gondolni kell a panel milyenségére is, hiszen azon is folyik majd a teljes áram (széles vezetősáv, esetleg még be is ónozva). Érdekesség: Ha nem 15A-es "kockát" veszel, hanem 25-35 vagy akár 50A-eset, akkor azok ára alig több, tehát érdemes ezt is megfontolni.
Hát még a megvalósítás messe még csak így tervezgetem a dolgokat, és ha csak késest tudok szerezni olyat használok a 15 amper pedig csak az alsó határ ha nagyobb kerül hozzám azt használom.
Azért 4db sarut csak tudsz szerezni valahonnan, és a diódahidat hozzácsavarozni valamihez (akár a nyákhoz), a nyákba pedig be tudod forrasztani a négy kábelt ami a sarukhoz megy..
Nem arról van szó hogy nem tudom megoldani mert az nem gond csak ha lehet akkor a nyákba forrasztanám. De már tudok szerezni furat szereltet jóval 15A fölött, a problémám meg oldódott, köszönöm azért a javaslatokat lehetőségeket, információkat mindenkinek!!!
Sziasztok!
Nem rég áttértem Sprint Layout 5.0-ról a 6.0-ra. A tervezőben megtervezett nyákokat PDF creator segítségével mindig elmentettem PDF-ként, majd pendriveon levittem a boltba ahol kinyomtatták. A mostani 6.0-ás programmal az a problémám, hogy mikor PDF creatorral "nyomtatok" a programból, a huzalozásoknak valamiért megváltoztatja a vastagságát 0,1mm-re, de csak a nyomtatás alatt. Miért lehet ez? Tud valaki rá magyarázatot adni? Egyébként nagyon jó kis program, szerintem rengeteg hasznos funkcióval bővült.
Nem, semmit nem frissítettem. Viszont a réginek nem volt baja ezzel. Megpróbálom, hátha.
Nem hátha, mert javították e hiba miatt is.
A legelső verziók hibája, nagyon hamar kijavították. Most már hibátlanul együttműködik a creatorral.
Csak legális (vagy annak látszó) programot tudsz frissiteni. A leírásomban leírtam hogyan.
Töltsd le ezt: http://www.dopdf.com/hu/download.php ezzel ok, nem vékonyodik el a fólia.
Már is megnézem, köszönöm!
Szerk: Ez tényleg OK! Itt már rendben van a fólia! Köszönöm még egyszer! A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2013
export
Ezt Én is próbáltam (egyébként is használom), és valóban eltérő eredményt ad mint a Creator. De sajnos csak félmegoldás, mert a SL6 programja volt a hibás, e miatt nem jó mindig. Pl teliföld esetén már egészen rossz volt ha jól emlékszem. Ráadásul egyéb hibák is voltak, tehát mindenképpen érdemes felfrissiíteni a programot.
A bitképes formátumokkal sok baj van. A vonalak szélei nem egyenesek, nem jól nagyíthatóak, nagy a fájlméret, nehéz a tényleges arányt beállítani, tehát csak hátrányai vannak.
Ezzel szemben a pdf telitalálat, halál pontos, korlátlanul nagyítható, bárhol nyomtatható, kicsi a mérete, tehát célszerű a használata.
Kösz! Eddig én is a Bullzip PDF printert használtam. Az is keskeny vonalakat húzott.
A doPDF már jól húzza.
Az .emf vektorgrafikus, de valóban nem találni hozzá ingyenes programot ami vektorosan nyitná meg, csak úgy hogy átkonvertálják bitképpé.
Udv!!
Segitseget szeretnek kerni SprintLayouttal kapcsolatosan. A mellekelt nyaktervet valamiert nem tudom megnyitni, mindig csak a fekete hatteres negyzethalo jelenik meg. Mas gepen is megprobaltam, de ott is ugyanaz.
Szia!
Én is megpróbáltam és az SL6-megnyitja!
Akkor lehet hogy nalam van a baj, en ugyanis SprintLayout5-tel probaltam.
Lehetséges ha teheted próbáld meg az SL6-tal!
Megleltem az eredi fáljt, 5-ösben van.
Koszi szepen, hogy ezt is elkuldted, es koszono a tobbieknek is a valaszokat!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |