Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
a*z a fórum fétise hogy kitörlik az ember hozzászólását?
m*inek regisztráltam sms-vel? *Sőt még bele is javít "fétisből"! A kérdéses helyekre nagybetű való! A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2013
Az sms-es regisztráció nem véd a moderálástól.
![]()
Ráadásul nem is szükséges az sms a fórum használatához.
![]()
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2013
Mondhatnám : "Jaúúúúúúú!".
![]() Hát még a lyányok. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2013
Idézet: „a*z a fórum fétise hogy kitörlik az ember hozzászólását? m*inek regisztráltam sms-vel? *Sőt még bele is javít "fétisből"! A kérdéses helyekre nagybetű való!” Főleg, hogy ez nem a Facebook és társai, ahol mellőzik a nyelvtant.
definíció szerint egy OFF-TOPIC-ban úgy és azt írok ahogy és amit akarok.
![]() tehát a kérdésem még mindig az, hogy miért tűnik el mindenféle jelzés nélkül a fórumbeírásom a "kezdő" témában? természetesen betartva az ott érvényes szabályokat. btw a helyesírási szabályok mellett nem árt néha a gépírási szabályokra is odafigyelni az ON topicokban. pl írásjelek előtt nincs vessző hogy csak egyet említsek.
Mivel a hozzászólásodból látható, hogy van shift billentyűd, de szándékosan nem használod a mondatok elején, ez a hozzászólás csak kekeckedésnek tűnik. Ha már a Wikit beidézted, én is teszek neked ide egy LINK-et.
![]() Idézet: „definíció szerint egy OFF-TOPIC-ban úgy és azt írok ahogy és amit akarok.” Ezt a marhaságot hol olvastad...? ![]()
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy Pesten hol kaphatok ilyesmi papírcsöveket, kellene más méretben is, de most ez a fontos, van ilyen bolt ahol simán árulják ??
ÜdV! ![]()
Van esetleg valaki aki Gödöllőn lakik, és nagyobb tételbe rendel HEStoreból? Pár alkatrész kellene, de majdnem annyi lenne a posta mint a rendelt áruk összege
![]()
Én Debrecenbe láttam a Kartonpack-ba ahol anno diák munkán voltam. Igaz ott nem kell nagy tételbe keresni, mert csak elvétve találsz.
Persze ha sok kell van ilyen, meg lehet boltokat is találni.
Ki tud valamit arról a kiadványról amit maga a Microsoft adott ki: tippek és trükkök..Nekem megvolt de véletlenül letöröltem..
![]()
Urak, kicsit OFF, dehát ez itt normális, (remélem) szóval azt szeretném kérdezni, hogy nem tudna nekem segíteni valaki abban, hogy egy meglévő, de elhaló félben lévő kompresszoromat egy kicsit gatyába rázzam? A tünet az, hogy már elég lassan nyomja fel a levegőt a kívánt értékre, nem úgy mint újkorában, gyanítom a gyűrű kopott el, a kérdésem az lenne, hogy hol lehet ilyet vásárolni, esetleg beszerezni, vagy merre induljak el? Szervízbe nem vinném, az horror ár lenne most nekem. Ez a tipus lenne : Bővebben: Link Sagola classic 210
Köszönök minden ötletet. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2013
Egy kis napi agyfárasztás: Bővebben: Link
![]()
Szia Donát!
Boltot nem tudok, de őt hívd fel (hivatkozz rám: Herczeg Feri )+36-20-9506254. Korodbeli csóka; Dóri Péter, nagy tudású kisgépjavító Zuglóban. Szia: Kálmán
Ezért bosszú jár. No megállj csak.
![]()
Ha szétszedted és látod a gyűrű miből van, fém avagy műanyag akkor tudsz keresni gyártót. Ha fém őket javaslom, ha műanyag akkor pedig őket.
Szisztok! Az iTunes-ban van "hangjavító". Melyik frekvenciát emelhetik ki?
![]()
Bajban vagyok, segítség kellene!
![]()
Mindegyik böngészővel ezt csinálja? (IE, FF, Crome?)
FF alatt, de ha nem neten vagyok, csak egy programot elindítok, és OK gombot kellene nyomnom, az se megy. Ezért gondolom hogy nem böngésző hiba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |