Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2123 / 3614
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

Pedig lehet... Tegyél rá valami régit.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

A helyzet javult valamelyest, de még most sem tudok néhol okézni.
(#) Doncso válasza granpa hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

okey, köszönöm, felhívom.
(#) tungsram válasza szamóca hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

Bocsika de milyen egérpadot használsz? Engem már tréfált meg a mindenféle gagyi akármi. Főleg fényes felületen..
(#) Doncso válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

Holnap szétszedem, és őket is felhívom. Nagyon szépen köszönöm.
(#) jani1987 válasza tungsram hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

Én a sima fekete gépházat használom padnak, mivel én az ágyon ülve gépezek.
(#) szamóca válasza tungsram hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

Nincs egérpad, de a klikkeléshez nincs is rá szükség, pláne hogy a másik egérrel is ez a hiba, ráadásul idáig jól ment vele. A kurzor rendesen mozog, csak hiába viszed a megfelelő helyre, nem változik kézzé, a mutató, és nem változik a kijelölés színe sem. Ez valami szoft hiba lehet, vagy bekaptam valami vírust.
Pl. most meg nem tudom elküldeni a hsz-t, mert nem vált kékre az elküldés felirat, csak az elölnézet, és a mégsem gomboknál. Az is furcsa, hogy a középen felette lévő link, kód, off, le fel nyilak sem. Mintha egy téglalap alakban inaktiválná magát.
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

Valami vírus is lehet. Nekem is csinálja időnkét. Az előbb eltűnt a kurzor, de az írás ment.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

Próbaképpen tesztelheted egy LINUX live cd-vel. Ekkor kiderül, hogy viri-e?
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Júl 3, 2013 /

A képernyő közepén egy téglalap alakban nem működik "csak."
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Rájöttem mi baja, elszállt a lelke.
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2013
(#) Doncso válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Hát, sikeresen szétszedtem a kompresszort, de ez se nem fém se nem műanyag, de még nem is dugattyús. Még ilyet nem láttam. Van egy nagy membrán, a közepén egy teljesen egyszerű kerámia lapos szeleppel, ami még csak nem is rugósan van rögzítve, csak úgy ott van, a szabadesés mozgatja, amikor lefelé megy a membrán, akkor fennakad, ilyankor szív, amikor felfelé indul a membár, akkor zár és nyom. Érdekes. Első blikkre nem látok különösebb szakadást a membránon, egy kicsi rongyolódást látok rajta, de mivel többrétegű a membrán, nincs elszakadva. A szelep lényegében egy kerámia lap, ezen sem látok kopást, kézzel sem érezni vállat. Egy szűrő volt a membrán mozgató dugattyú alatt, ahol szív, ezt jól átmostam. Mást nem tudok. Nem tudom mit csinálhatnék még vele. Lehet ilyet egyébként kapni? Ha már szétszedtem, és nem oly drága, kicserélném a memránt és a kerámia lapkát ami a "szelep" lenne.
(#) Doncso hozzászólása Júl 4, 2013 /

Urak, nem lenne valakinek feleslegbe 2-3mm vastagságú 15cm széles/hosszú gumi lapja? Megpróbálkoznék egy új membránt készíteni a kompresszoromba, végülis nem olyan bonyolult.
(#) pjg válasza Doncso hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Vízvezetékes boltban vettem kb. 15x20cm 3mm vastag gumilapot. Nem hinném, hogy membránként kibírna egy órát. Széjjel fog szakadni.
(#) pjg válasza Doncso hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

(#) szamóca válasza Doncso hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Gyüsz le, osztán kapc!
Hármas textilbetétes van itthon.
Milyen hosszú, széles kell pontosan?
(#) zolika60 válasza Doncso hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

A kerámia szelepet csak tisztítsd meg, nem tud elromlani. Szami meg ad membránt aztán újra szól a hatlövetű.
(#) zolika60 hozzászólása Júl 4, 2013 /

Vicsys-nek ajánlva.
(#) Doncso válasza szamóca hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Jobban megnéztem, 2mm-es és 1 textilbetét van benne. olyan 15-18cm átmérőjű körre lenne szükség.

Hát, megtisztítottam, de elég hitvány, vagy nem tudom már, lehet, hogy ez ennyit tud? Bocsánat rosszul mondtam, nem kerámia, inkább valami műanyag féle az a szelep, mert hajlik. alatta pedig egy aluminium zárósipka, ebből az egyik féloldalasan volt kopva szemmel láthatóan nem igazán zárt, befogtam fúróba, jól megpörgettem, és "esztergáltam" kicsit belőle, szerintem sokkal jobb lett. Hát, a legjobb egy felújító szett lenne igazából. Most összeraktam, pöfög, de szerintem nem 100-as, mert ha befogom, akkor a túlnyomás szelepet nem birja kinyomni, pedig szerintem ki kellene. Szerzek egy nyomásmérőt, és megnézem mit fúj.
(#) zolika60 válasza Doncso hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Csiszold és polírozd meg a felfekvő felületet, amíg tökéletesen nem zár.

A méret és a kivágás nem gond, de nekem csak 3mm-es van.
Ha gondolod, holnap megyek suliba Pestre, (KÖKI) vihetek be egy kört.
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2013

Na, ezt fogom tenni. Membrán akkor jó lesz, ami tényleg rossz lehet innentől csak a szelep. Köszönöm az eddigieket.

Jó lesz az is Szamikám. Köszönöm.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 4, 2013 1 /

Suliba?

Vágjak akkor egy 18-ast?
Na nem ilyet mint alant.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Ja. Kedden írásbelizek.
(#) szamóca válasza szamóca hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Küdd a címed! Ki van vágva a 18-as karika.

Köszönöm.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Júl 4, 2013 /

Nos a hiba az Avira antivírus programban volt. Miután lezúziuszt ráküldtem, eltűnt a problémás terület is.
Következő: »»   2123 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem