Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Elkaptam a szabi..3 -bol a 8 ast, vegtelenre forditottam, rem nem haragcol, de igy talaltam csak meg Amgy kocci! Meg valaki munkat adott volna nektek ha komolyan veci es elkezd irogatni,..
Van egy ismerősöm, aki az erdészetnél pályázatokat ír, közbeszerzési dolgokban. Azt mesélte múltkor, hogy mindig van minimum-érték, amivel megkötik a kezüket. Ha teszem azt van összesen két pályázat, az egyik 1, a másik 8 milliót ajánl ugyanarra a melóra, de 3 a limit, a másodikat fogadhatják csak el. Az első ugyanis túl olcsó, és akkor biztosan nem jó. Oké, van némi igazság ebben, lásd kínai piac, de hogy állami jellegű szervezeteknél egy deka rugalmasság sincs, a dolgozók facsargatásán kívül, az már biztos...
Az állam csak a javunkat akarja. Ne adjuk oda neki !
ilyenröl énis hallottam de nem hittem benne eddig.mostmár kezdek hinni benne mivel te is ezt mondtad.ITT a képtár nézd meg benne a garázst és az állomást.máshol ezeket már réges régen lebontották volna.nemrégiben hallottam a tv-ben hogy 1 milliárdal kevesebbet kap az egészségügy.ebböl azt vonom le hogy elzárják a vizet a fütést meg a villanyt az állomáson.a kötszereket meg a dolgozok hozzák otthonrol.
Én ugyan nem államinál dolgozom, de ami panel körülöttem van, mind a sajátom, és 99%-ban bontottból készülnek az újabb eszközök...
Ha 1 milliárddal kevesebbet kap a terület, csökken a fizuból levont TB összege is? Nem, mi...? Jellemző
se nem nö se nem csökken.emelnek majd máshol.mert emelni kell.és ez szo szerint igy van.sehogy senemjo ez igy.mi lesz itt ha bejön az euro?bele sem merek gondolni.
Mi lenne? Sírunk a fizupapír láttán, mert nem X, hanem X/245 (vagy akörül) pénz lesz rajta, és a szemünket nem az fogja meg, hogy euro, hanem hogy (pár szerencsést leszámítva) négyszámjegyű
még belegondolni is rossz.ettöl tartok énis sajnos.de remélem nem igy lesz. mert akkor magyarország lehuzhatja a rolot.
A helyzet sokkal rosszabb Ugyanis éjfél körül már nem tudok osztani...
Utánaszámoltam, korrigálnék: három számjegy a tizedespontig általában, négy a szerencséseknek. Persze, nettót tekintve, mert bruttóért nem adnak kenyeret.
elnézzük a tévedést hiszen ma már ma van
ettöl eltekintve ugyan olyan rossz. én viszont elteszem magam reggelre. jo8 mindenkinek.
másnak is ezvan??!!! :nezze:
www.zaj.huval jó fura
Vannak egyes URL -k amleyek nem kepesek megjelenni 'www' nelkul, es vannak egyesek akik direkt csinaljak, sot meg viccet is uznek belole Bővebben: WWW.zaj.hu
jó csak azt hittem rosszat csináltam
kül. váltottam MAC addresst is meg ip-t is és ua.. hát megkérdeztem
Akkor igy jartal; Es utana is; Aztan meg; , De, megjott a megoldas, es akkor; Meg aztan, ilyenek lettunk;
Boldika te ezt el ne olvasd amit írtam Csak vicceltem De ezt se olvasd
Nah mostmár így nekem is megnyitotta a zaj.hu-t
MOst olvasgattam a hangtechnika topikot és az jutott eszembe, hogy már várom a Dec. 29-én délután nyíló topikokat hogy "kéne valami tízszázezergigawattos erősítő kapcsolása mert szükség lenne rá az esti buliba gyorsan" ("persze villogót még nemtok építeni de a minőségi mnc hangszórók már megvannak hozzá" stbstb...)
Ket vodka utan az OFF bol a ket FF -et ma N -nek latod,.. Hanem vehessuk ugy is, h ami nem off es itt van az mind on topic,.. De hujen is hangzana, h na itt az ideje on -noljunk 1et,.. Boldika meg kioffolhassa magat ide
Amúgy bocs a modiktól hogy most onnoltam Ugye nem kapok warmot??
Kapunk minya egyet, aztan RUN -olhatunk
Jah énis hülye vok. December 31.et akartam írni és az esti szilveszteri partiba....etc.
Embor; tizezergigawattos??? Hat mit akarsz te rakotni fejhallgatot? meg annak sem fogja meghajtani csak a microfonjat,.. Lehet szunyogriasztonak jolecc,.. Inkabb beleld ki a piezos csergoorat es azzal mehet a buley ezerrel
Jah télleg, nemjól fejeztem ki magam. Az csak a DJ fejhalgatónak lesz amit 400Ft-ért vettem a Tesóba. Az mnc hangszórók azért sokkal többet kapnak De még ráérek sztem majd 11órakor kezdek neki, egy óralatt meglesz Ja dobozát viszont már párhónapja tervezgetem. Most ott tartok hogy egy márkás cipőnek a dobozát kapja meg. Ha jól számoltam abba 15herzig lemegy és 30k-ig fel (magas nemis kell :yes: )
Persze egy rádiós ébresztőóra trafója bőven elég meg Amúgy valahol olvastam valami puffer-ról az mi valami új csoki??
De akko dobc majd kepet rolla, ja es tudod mitol szol majd jol az erolkodod,.. Ha meg lecc vagy van a dobozban az Al Bundy hatas,.. Attol majd doglenek rendesen a tranyok,.. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |