Fórum témák
» Több friss téma |
hooppá rosszul emléxem, azok csak BY299
lehetetlen nincs előttem, csak ebben aboltban ami itt van a városban semminincs a multkor összeirtammi kell 25 alkatrészből csak egy dolog volt 4.7k ellenállás...
Nincs semmi baja annak a rajznak!A greatz-et meg ugy kepzeld el,mint 2parhuzamosan,majd sorbakotott dioda.Ugyanis itt greatz-el oldottak meg a feszketszerezot!
Ha tudsz szerezni 25A-es greatz-et,akkor azzal kivalthatod a By229eket.
Maradhat benne a 22u-os kondi a kisebb csohoz is.Semmi baja nm lesz tole.A 10u szerintem eleg keves 1 light partyra is.
blst:Az a baj ezekkel a kapcsolasokkal,hogy hiaba jo minden alkatresz,akkor is hajlamos a nemmukodesre.Itt a tirisztor gyujtoaram,es gyujtofesz parametereinek szorasa miatt lehet gond.Azt tudod csinalni,hogy veszel tobbfajta tirisztort,es valamelyikkel csak elindul,vagy tudok adni 1kapcsolast,amivel kivalthatod.
DjGeorge:szerintem az az ellenallas csak 3,3M akara lenni!De ha olyat se kapsz,eleg oda 1M is! Skip:ellenallasok soros kapcsolasanal csak az ertekek adodnak ossze,a teljesitmeny nem!
Rendben.
Még annyit mondj már meg kérlek, hogy az intenzitását azt hogy tudom szabályozni. Szóval ami rámegy hang az optora. Remélem sikerült értelmesen kifejeznem magam. (:
Legegyszerubben egy 555-el epitesz multivibrit neki.
Es akkor 1potival tudosz allitani a villogas sebesseget. Kapcsolassal tele van a HE.
Na +néztem neked az XOP15 bekötését!
A gyujtó felöli kivezetés a pozitív!
Igen azt tudom, de én magára a hang erősségre gondoltam, hogy mennyi kell neki, hogy felvillanyon? Minden kisebb ütemre, vagy pedig csak a "hangosabbra"?
Bár még szerintem úgy is jó lenne ha beletennék egy taps kapcsolót nem?
Alltalaban a mely hangokra szoktak villogtatni,valamilyen szuroaramkoron keresztul.De megcsinalhatod, hogy a magasakra vagy a kozepekere villogjon.Csak akkor nem lesz hosszueletu a cso.Celszeru a hangerotol fuggetlen vezerlojellel hajtani.pl.vonalszintu kimenet.
biztos hogy nem adódik össze a teljesítmény soroson!? véleményem szerint sorosan is és párhuzamossan is összeadódik... ha nem akkor megszívtam...
A nyák rajzot amit a ds250-hez készítettél azt el lehet kérni?
persze! nemtudom tetszeni fog-e meg hogy milyen ellenállásod van?!használdd egészséggel
Nah idáig eljutottam már a DRAGON-al. Ami fa ott van a végén az ideiglenes. Meg volt egy kis időm csináltam dekorációt a dobozra....
Ténleg az ellenállás. Azt, hogy csináljam? 3*100ohm/20W?
Még annyit, hogy ha most csak 1 csövet teszek bele akkor attól még ugyan úgy fog működni nem? Kösz a nyák-ot
persze lehet egy cső is de akkor hagydd ki az egész hozzá tartozó részt is
Csak a trafót meg a csövet hagyom ki. (1000Ft kicsit szűkös mostanában a pénztárcám ) Ellenállást hogy csináljam akkor?
eloszor nez szet milyen ellenallast kapsz,es ahoz variald a nyakot.Erteke nem kritikus.20-100ohm-ig biztos mukodik rendesen.De kell a teljesitmeny.
hűtőizzó is jó oda 25w os én is azzal próbáltam a régi strobimat
az a hűtő izzó az hogy néz ki?! mer még sose láttam olyat...meg tudnád mutatni?
Egyébként ez mit tud? Valóban hűt vagy ezt csak úgy mondják?
és ezt alapba mire használják? hűtő belső világítására? vagy ott is ellenállás szerep?
Ha netán kiégne a cső akkor ez veszi át a szerepét
alapból hűtőszekrényekben használják, demivel kicsi az ellenállása és akad egy kevés teljesítménye ezértmegteszi a strobiba is
és mi a különbség egy "hűtő égő" és egy szimpla mezei villanykörte között? teljesítménye?
méret.... ha kis strobit akarsz bele tenni nem fogsz egy T*Sco-s égőt bele tenni E27es foglalattal (az is ugyanugy jó) de ami a hűtőkben van az kis méretű és nem foglalja el az egész dobozt...
Azért hívják így,mert hűtőgép belső villágítására használják.
Van ilyen izzó sütőhöz is,az bírja a meleget. |
Bejelentkezés
Hirdetés |