Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én meg a lézeres távmérőn törpölök, már ki is néztem hozzá a foncsort.
Előbb az asztali deszkamodell működjön, aztán lehet hogy cikk is lesz egy háromszögelős lokális aktív helymeghatározóról. Hm.. évek kérdése a jelenlegi szabadidő foglaltságom mellett ![]()
Én is szabadidőben szegény vagyok hétköznap 12 óra meló után nem sok kedvem/ időm van alkotni, van hogy hétvégén mint ma is menni kellett 8 órában.
Jól néz ki a darab. fejezd már be végre.
![]() ![]()
Nem túlzás ez? Ez egy több kW-os radiátor. A PC-ben max. 100 W-ot kell elhűteni.
Sziasztok!
Villámcsapás eseti kár szakvéleményére van valakinek 2013-ban elfogadott minta? Vagy hogy nagyjából minek kell szereplni rajta, azon túl hogy: készülék tulajdonosa és címe, a készülék pontos gyártmánya és típusa, gyári szám, készülék gyártási éve, mi okozta a meghibásodást, mik a meghibásodott alkatrészek, hogy miért nem javítható a készülék, mennyi a készülék / alkatrész pótlási értéke Esetleg egy minta... Valamint, hogy a szakértői véleményt is kifizeti a biztosító? Köszönöm
zolika60, pjg: Köszönöm, már nemsokára befejezem, de ilyen munka mellett nem nagyon haladok. Ma fogom megcsinálni Inox-ból a tágulási tartályt egybeépített áramlásjelzővel. A blokkok készen vannak szivattyúm is van, Már csak a házba kell beépítenem, valamint valahonnan szerezni olyan csövet(ket) ami bírja a glikolt is.
A radiátor nem tudom mekkora teljesítményű lehet, egy ismerős adta egy hűtőgépből, esetleg klímából való. 10mm-es réz csőből van az egész. A felülete 2,15m2 Ami a valóságban nagyobb mert hullámosítottak a lamellák és a csöveknek is van felülete. Valamint jól szellőztethető, nagyon kíváncsi vagyok már rá hogyan fog üzemelni!
Sziasztok, van köztetek modellező? Szeretnék építeni egy robbanómotoros gépet, de nem tudom melyiket a legegyszerűbb megépíteni, és melyik a legjobban irányítható. Tudna valaki küldeni egy tervet, vagy építési utasítást ilyen gépről??
Köszönöm! Sziasztok!
Zoli, ezek a témák a repülő elektronikájával kapcsolatosak, de én a gépet nem tudom kiválasztani, de azért köszönöm!
De ha odaírok az már off mert nem az elektronikára vagyok kiváncsi
![]()
Urak, nagy segítségre lenne szükségem, a heti ötös lottó nyerőszámai kellenének, tudnátok segíteni?
![]()
A fenébe, most pont csak a hatosét tudom....
Á az nem jó, nem sklejbol benne a ploppli és a plézetszerren így nem tudom habzungolni a grízbájfölt. De azért köszi. Esetleg valaki más nem tud segíteni? Lééécccííí
![]()
2,13,15,36,69
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
A jövő heti nyerőszámok emelkedő sorrendben:
91,92,93,94,95 ![]()
Ez a gép csak akkor fog melegedni, ha teszel bele rezsót is.
![]()
Sziasztok !
Jön egy borzalmas off. Van valakinek Yamaha dt125-öse? Sajnos a fordulatszám mérője spirálos hajtású és az órában akadnak problémák. Az óra tengelyén lévő harang amiben forog a mágnes az lóg a tengelyen és így nem adja át rendesen a hajtást a műszer mutatójának. Csak most azon totózom hogy az eredetileg fixen van a tengelyen vagy el tud fordulni ha túlhajtást kapna. Mert ugye ha túlhajtanánk mondjuk esetleg és fixen van rögzítve akkor körbetekerné az órát. Bár az is lehet hogy fix és ilyen nem fordulhat elő. Ha van valakinek ilyen gépezete megtenné nekem hogy megnézi hogy mennyire ven fixen a kis harang az óratengelyen? Nagyon megköszönném.
Meg lehet a tengelyen mozdítani a harangot?
Mármint hogy a tengely ne mozduljon? Ha nem akkor tuti és valahogy rözzítem én is . Nagyon-nagyon köszönöm a fáradozásod.
Az minden mechanikus fordulatszámmérőben fix. Ezért gondolom a Yamahában sincs másképp.
Mester! Mi a megoldás arra a problémára, hogy a kmh spirál ne szakadjon el max 4000km után? Már próbáltam folyékony zsírral, WD 40-el, MoS2-os kenőanyaggal, de ezek csak szakadoznak.
![]()
Nem szabad menni vele 4000 km-t. Max. 3999-et.
![]() Bocs, kihagyhatatlan volt!
Mögöttem az utóbbi öt évben, 7x 4000km van.
![]() Az a gond, hogy van hogy 100km-t sem bír ki a spirál. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2013
Az órát vizsgáld meg mechanikusan. Nem akadozik a számlálója? Valami ilyesmire tippelnék, ha a helyén van vezetve és nem törik meg túlságosan.
Egy kis vitorlázó
![]() Elég egyszerú pár órás munka volt. Még a szárnyat feszítem, azért van ott a 3 üvegcse ![]() Bocs a rossz minőségű képekért, de a fényképezőm most nem volt kéznél. |
Bejelentkezés
Hirdetés |