Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy kis peca:
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2013
Életemben a legnagyobb fogott hal, egy sacper 10cm hosszú halacska volt , a balatonból. A haverom azt mondta, hogy valami nagyon ritka hal, nekem csak egy sima halnak tünt, valami dísszel a fején, de hát ő tudja
![]()
Hát mi se bővelkedtünk. De a konzerves halnak valót megfogtuk.
![]()
Nem ismerem az itunes-t de ha valaminek csengő bongó hangja van akkor az nem egyszerűen egy sáv van kiemelve.
Többféle lehetőség van, például, hogy egy adott frekvenciának a felharmonikusait is kiemeled. De ez meg például adott hangszertől függ, Teszem azt a beszédhangot teljesen elrontja. Gyanítom, hogy valami összetettebb feladat van mögötte,például zajszűrés, effekt, és még egy kis eq. De egyébként én azt szeretem, amikor olyan 3200Hz környékén egy kicsit kiemelem a dolgokat,és 630Hz-en meg vágok picit(ez viszont nekem egy két kivétellel mindnehol bejön)
Köszi a választ, kipróbálom amit mondtál. Igazából csak kíváncsi voltam, mert bizonyos zenéknél tényleg kellemes hangzást idézett elő.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2013
Sziasztok!
Egy zománcozott fémet, hogy tudok kifúrni úgy, hogy a fúrás körül a zománc épségben marad? Egy bojler oldalára szeretnék két furatot készíteni. Furatátmérő 16mm.
Nehéz lesz, mert a zománc üvegszerű és lepattan. Gondolom belül van a zománc és nem hozzáférhető. Ha hozzáférsz pici köszörűvel körbe kell köszörülni a leendő furatot.
Igen, a bojler belseje zománcos. Egyébként hozzá lehet férni, szűkösen.
Attól félek, hogy ahol lejön a zománc, elkezd rozsdásodni, és idővel tönkremegy.
Fesd be cink spray-vel. Annyira nem tartós mint a zománc, de ha vízkőtelenítés alkalmával mindig újra fested nem ott fog kilyukadni.
![]()
Azért mondtam hogy pici köszörűvel, vagy mikromaróval csak a furat körvonalán belül esetleg kívül 1 mm-t Akkor fúráskor nem pattan le. Ott úgyis tömíted majd valamivel. Pl. szilikonnal.
LOOL
![]() Én ha éjjel elkezdene "üríteni" tuti kivágnám ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2013
Tényleg jól néz ki, de egy idő múlva tikkelne a bal szemem a sok kotyogástól...
![]()
Az "arany középút"-nál nyomtam egy x-et. Azt észrevetted, hogy minden szót nagy kezdőbetűvel ír? Ez már a ló túloldala. Egyébként mi a vége?
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2013
Nekem már a tahóknál elfogyott a türelmem..
Tudnátok egy helyet mondani itt Hajdú-Bihar megyében, ahol kezelésbe tudnák venni?
Szegényke! Milyen édes kisbagoly. Most Potter úr, hogyan kapja meg a leveleit...?
![]()
A Magyar Madártani Egyesület honlapján vannak címek.
Meg azt is leírják, hogy kár volt befogni szegényt.
Hortobágyi Madárkórház. Madárkórház Alapítvány
Cím: 4071 Hortobágy, Petőfi tér 6. Recepciónk: e-mail: okotele@t-online.hu Tel.: 0630/5-356-484 dr. Déri János: Tel: 0630/9-435-494 e-mail: pusztadoktor@t-online.hu Web: www.madarpark.hu, www.madarkorhaz.hu, madarpark.blog.hu Facebook: www.facebook.com/madarpark A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2013
Röviden? Küld a zsédet a számlámra, oszt hájpkant csinálok belőled!
![]()
Nézd el a kritikát, de ettől a linktől nagyobb ostobaságot keveset lehet találni. 24 percig lopta az időmet, amikor még nem volt vége, de olyan szintű együgyűség járja át az egészet, amivel már nem tudtam tovább kínozni magam.
Nyomatékosan kérek mindenkit, akinek legalább 2 számjegyű az IQ-ja (mondjuk már 11 jó), hallgasson rám, és kerülje ezt a linket.
De hát leírtam a lényeget egy mondatban összegezve, akkor mégis miért nézted végig?
![]() Ő is csak a pénzedből akar magának valamennyit, mint sokan mások ebben a világban.
Ki milyen megoldást javasol arra az esetre, amikor két 45 fokos szögben elvágott fadarabot kell egymáshoz rögzíteni? Az összezárt szög természetesen 90 fok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |