Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   43 / 258
(#) slogan hozzászólása Jún 29, 2013 /

Sziasztok !

Nem tudjátok vajon miért nem adja E-mail ben eladáskor a vevő postázási címét az Ebay ?
Az eddigi eladásaimnál mindig az értesítő E-mail ben ott volt az illető címe ,most meg kuncsorognom kell.....Miért van ez ?

-istván
(#) pepe091 válasza slogan hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

A hirdetésnél nem látszik? Ha belinkeld könnyebb lenne. Egyébként minek a címe? Már is gond lenen a termékkel, hogy vissza kell küldeni?
(#) slogan válasza pepe091 hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Az a gond vele ,hogy nem tudom hova küldjem neki ,amit eladtam
Eddig az első képen látható módon jöttek az értesítők ,most (tegnap előtt -től) meg a második mintájára .
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2013
(#) pepe091 válasza slogan hozzászólására (») Jún 29, 2013 / 1

Ja, hogy eladtál.... Ez elkerülte a figyelmem. Írj neki mindenképp, hogy írja meg a címét.
PP-on sem látod a tranzakciónál? (Bár még nem adtam el, csak vettem ezidáig)
(#) slogan válasza pepe091 hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Hát köszönöm szépen !
Ugyan azt nem tudtuk meg (eddig),hogy miért változott ,viszont Paypal -en ott a cím !
Még egyszer köszi !
(#) _vl_ válasza slogan hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Szerintem azért nincsenek ott a postai adatok, mert az ürge egész egyszerűen nem adta meg. Ha megnézed jobban a fickó adatlapját, akkor látni fogod, hogy nullás felhasználó, azaz kb. ez az első rendelése.
A "kontakt" linken keresztül írhatnál neki, hogy töltse ki az ebay-en is a postai cím rovatot.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2013
(#) slogan válasza _vl_ hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Ez sajnos nem jött be.Az egyik ilyen vevőm 224 es ,a másik 78 as.
(#) _vl_ válasza slogan hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Akkor lehet, hogy valamit elrontottak a ebay-nél
(#) slogan válasza _vl_ hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Az meglehet
(#) zamatőr hozzászólása Júl 12, 2013 /

Üdv mindenkinek.
Az eBay-ról szeretnék vásárolni -valaki vállalná a megrendelést?
(#) BarnaPili válasza zamatőr hozzászólására (») Júl 13, 2013 1 /

Beregisztrálsz,és megveszed ami kell.Ha más veszi meg neked,és valami nyűgöd van vele,csak problémák vannak utána.Ha nincs PayPal-od,mert ez szokott lenni az indok,akkor írsz az eladónak,hogy tud-e banki átutalást fogadni.Nekem már párszor adtak lehetőséget így vásárolni.
István
(#) Hujikolp válasza zamatőr hozzászólására (») Júl 13, 2013 / 1

http://hardverapro.hu/apro/ebay-rol_vasarlas_paypal-lel_fizetes/friss.html Felkeresed, konzultálsz, utalsz, várod a csomagot, megkapod és örülsz És ingyen csinálja. A csomag hozzád érkezik.
(#) Kovidivi válasza zamatőr hozzászólására (») Júl 13, 2013 /

Paypal-t sem nagy dolog nyitni, vannak direkt ezt magyarázó oldalak is, magyarul!
(#) lesliegold hozzászólása Júl 15, 2013 /

Sziasztok,

Rendeltem 2 kis csekélységet, immáron 10. alkalommal ugyanazt. A csomagot simán adták fel mindíg, sosem tarcking numberrel. Előfordult, hogy eltünt, de zömében megkaptam. A mostani csomagom 40 napos, ebayen indítottam a Resolution Centerben egy "case"-t. Az eladó azt ajánlja, hogy küld egy másikat helyette és nem a pénzt adja vissza. Nekem csak refund volt eddig ilyen nem. Nincs meg ennek a veszélye, hogy innentől nem lesz semmi eszköz a kezemben, ha mégsem adná postára, mivel kifutottam az időből? Nem lenne jobb a refund, majd újra a megrendelés?
(#) nedudgi válasza lesliegold hozzászólására (») Júl 15, 2013 /

Az újraküldés nagyon kockázatos. Ha visszaadja a pénzedet, nyugodtan megrendelheted újra.
(#) Csupasz válasza lesliegold hozzászólására (») Júl 15, 2013 /

Szia
Ragaszkodj a pénz visszafizetéshez, mert ha újra feladja (nem tudod ellenőrizni), és mégsem kapod meg, már nem tudsz reklamálni, mert kicsúsztál a 45 napból.
Sajnos egyszer én is megtapasztaltam.....
(#) _vl_ válasza lesliegold hozzászólására (») Júl 15, 2013 /

Idézet:
„Nincs meg ennek a veszélye, hogy innentől nem lesz semmi eszköz a kezemben, ha mégsem adná postára, mivel kifutottam az időből?”

De. És olvashatsz olyan történeteket is, amik pont így végződtek. Nagyon sok eladó van, aki időt húz, és arra játszik, hogy nem figyelsz, kifutsz az időből, stb.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2013
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 17, 2013 /

Nekem 2-3 alkalommal volt ilyen, hogy nem jött meg. Mindegyik esetben kértem, hogy küldjék újra, ami meg is érkezett mindegyik esetben. Ha újraküldik, akkor az ebay-en jelzik, hogy ismételten postázva lett.
(#) Mdavid válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 17, 2013 /

Én azt csak úgy szoktam elfogadni, ha küld is róla képet. Eddig egyetlen esetben sem küldtek képet, inkább szó nélkül visszafizették. Még korábban elfogadtam az újraküldést. Azóta sem jött meg.
(#) _vl_ válasza Mdavid hozzászólására (») Júl 17, 2013 /

Én a 38. nap körül szoktam szólni nekik, hogy nem jött meg az áru, erre szoktak szomorkodni, hogy "biztos a posta lassú, várjak még" (egyébként sokszor az), ekkor "nagy kegyesen" megmondom neki, hogy jó, pár napot még várok, aztán a 43. napnál ellentmondást nem tűrő stílusban megírom, hogy eddig vártam, nem jött meg, kettő napja van, hogy visszautalja a zsetont, vagy case-t nyitok.
Két alkalommal jutottunk el idáig, egyszer sem fogadtam el az újraküldést. Az egyik esetnél a 45. napon végül megérkezett (megúszta a delikvens a case nyitást), a másik esetnél a 43. napon vissza is adta a zsetont az eladó - a termék sose érkezett meg, ezt mondjuk valószínűsíteni is lehetett, mivel jó pár alkalommal rendeltem az illetőtől, és a 2 nappal korábban, meg az 1 héttel később rendelt tétel is 2-3 hét alatt itt volt, ez az egy meg 6 hét alatt se ért ide.
(#) szitko hozzászólása Júl 18, 2013 /

Sziasztok.

Én sajnos belefutottam, egy hasonló sztoriba.
Még januárban rendeltem pár dolgot, nem nagy összegben ($13). 40 nap után szóltam az eladónak, hogy nem jött meg a cucc. Azt írta, hogy újraküldi, meg, hogy várjak, stb... Sajnos nem volt időm ezzel foglalkozni, ezért rábólintottam az újraküldésre.
Természetesen a termékek azóta sem jöttek meg.
A 45, 90 nap már bőven letelt.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Írtam az eladónak, de..* válaszolni.
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2013
(#) Mdavid válasza szitko hozzászólására (») Júl 18, 2013 /

Ilyenkor már semmit sem tudsz csinálni. Már bőven túllépted mind az Ebay-es, mind a PayPales visszafizetési határidőt. Ilyenkor már nem tudsz mit tenni. Legközelebb figyelj kicsit jobban, ez a tanulság.
(#) szitko válasza Mdavid hozzászólására (») Júl 18, 2013 /

Köszi, én is erre gondoltam.
Azért egy kicsit meg lehet szívatni az eladót, de ez már nem idetartozik.....
(#) Bell válasza szitko hozzászólására (») Júl 18, 2013 /

A termék lapján vedd fel vele a kapcsolatot, írd le pontosan az adatokat és határozottan kérd vissza a pénzt. Ha 3 napon belül nem válaszol, talán azt fel tudod használni.
Nem tudom mit kínál fel ilyen esetben. Sok esély nincs, de tapasztalatszerzésnek jó.
(#) sprofan hozzászólása Júl 18, 2013 /

Ma jól indult a reggel, végre megjött a PIC-em, első furcsaság az volt hogy bár Hong Kong-ból jött, az elején mégis Frankfurti Vámkezeléses matrica van... ezt így nem igazán értem. Nem a célország vámkezeli a bejövő termékeket? Mert akkor mi köze van a németeknek az én csomagomhoz? Aztán kinyitottam és még egy meglepetés (képen). Nem egy nagy összegről van szó, de azért egy 50$ alkatrésszel már bezzeg nem csinálják ezt, pedig de jó is lenne

SAM_1355.jpg

(#) kadarist válasza sprofan hozzászólására (») Júl 18, 2013 /

Szia!
Mivel az Unió tagjai vagyunk, ezért a németek nagyon szívesen lekezelik az árudat. Ez az egész egy nagy európai ország és ezt így oldják meg.
(#) sprofan válasza kadarist hozzászólására (») Júl 18, 2013 /

Szia! Ezt viszont nem tudtam. De ha a németek úgy ítélik hogy már pedig vámot kell fizetnem akkor az hogy működik? Jelzik a Magyaroknak hogy hajtsák be rajtam? Illetve ha igen akkor az a pénz itthon marad vagy hova kerül?
(#) kadarist válasza sprofan hozzászólására (») Júl 18, 2013 /

Nyilván jelzik. A kérdéseidet tedd fel itt, mert én nem tudom a konkrét választ.
(#) lesliegold hozzászólása Júl 20, 2013 /

Sziasztok,

Olcsó Tabletet megbízható helyről (link, webshop, stb érdekel) honnan érdemes rendelni? Köszi!
Következő: »»   43 / 258
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem