Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2134 / 3614
(#) nedudgi válasza pucuka hozzászólására (») Júl 25, 2013 / 1

Lazíthatnál egy kicsit. Két megpusztult szegmens eredményét többféleképpen meg lehet magyarázni ebben a topikban is.
(#) vicsys válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 25, 2013 /

Fogadjuk el, hogy ez a kép egy parallel univerzumba készült.
(#) nedudgi válasza vicsys hozzászólására (») Júl 25, 2013 /

Hogy nem jutott eszembe a legkézenfekvőbb megoldás !
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2013
(#) sooty hozzászólása Júl 25, 2013 /

A sok finom kaját látva, eszembe jutott, hogy ami jó az életben az vagy tilos, vagy erkölcstelen, vagy hízlal...
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2013
(#) nedudgi válasza sooty hozzászólására (») Júl 26, 2013 /

Erről a képről hiányzik az áthúzott, bekarikázott 18-as. Moderációt kérek, mielőtt még lecsap ránk a diktatúra!
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2013
(#) pjg válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 26, 2013 /

Tegnap olvastam, hogy külföldiek az új trafikokat sexshop-nak nézik. Ugye nem lehet belátni az ablakon, 18 áthúzva.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Júl 26, 2013 /

Nagyon helyes. Legalább kevesebben füstölnek.
(#) silent15 hozzászólása Júl 26, 2013 /

Sziasztok, na kértetek képeket, kaptok.
Sajnos a cirrus moth modellbetegséget kapott, és ragasztgatás közben megcsavarodott, ezért az el lett vetve. Helyette elkezdtem egy Messershmit BF 109 E vadászgépet, amivel lénygegesebben gyorsabban haladok, a építés mivoltjából adódóan.
Közben kaptam egy Classic Trainert, ami egy 4 csatornás 1445 mm szárnyfesztávolságú gyakorló gép, 6,5 cmm3 2 ütemű 1 hengeres motor van benne.

Edit: A messershmit egy viszonylag kicsi gép, ezért villanymotoros lesz
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2013
(#) jani1987 hozzászólása Júl 26, 2013 /

Megtudná valaki mondani, hogy egy gépi gyalu mibe kerül? Csak egy pillanatra jötem fel, majd este jobban szétnézek.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 26, 2013 / 1

10 ezertől 25 milláig.
(#) bajtaig válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 26, 2013 /

(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 26, 2013 /

Nem írtad, hogy barkácsolni, dolgozni, vagy termelni akarsz vele. Ez tetszene nekem. Bővebben: Link
(#) voodoo hozzászólása Júl 27, 2013 /

Mit szóltok hozzá?
Régóta hallgatom, és nézem rendszeresen. Ha úgy van időm, be szoktam menni az előadásra is.

Eredményes élet
(#) jani1987 hozzászólása Júl 27, 2013 /

Meglátom a türelmem meddig bírja, de addig elkezdtem olvasni a Kezdő kérdéseket az elejétől a végéig. Néhány "gyöngyszem" az akkori írásokból:
Mondat eleji nagy betű:
Idézet:
„nézzd meg lomex árlistát”

Egy kis tájszólás:
Idézet:
„kővolt csinálni vala,”

Egy kis nyelvtani feladvány:
Idézet:
„A motort egy régi rossz táv.ós autóból szedtem ki, ó V-al túl gyorsan pörgeti,”

Idézet:
„Tehát elemmel (9-es) szeretném müxtetni, és szeretnék még venni egy ?ohm-os potométert,”

Na ennyi elég is.
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2013
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 27, 2013 /

A kezdőt végig olvasni nagy mazohizmusra vall.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Júl 27, 2013 /

Annál mazochistább olvasmány, csak az ingyen energia topic volt, de az már nincs.
(#) szamóca hozzászólása Júl 27, 2013 /

(#) fordkapcs válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 27, 2013 /

Miért asz tök jó volt, valaki bedobott egy youtube-os videót, erre marakodni kezdzek a kutyák Egymás torkának estek egy-egy parasztvakítós videó miatt, jókat lehetett röhögni...
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Júl 27, 2013 /

Egyperces videó hat és fél percben. Kissé hitgyülis dumával. Nekem nem jön be.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 27, 2013 /

Az egyszerűen csak baromság.
(#) zolika60 válasza fordkapcs hozzászólására (») Júl 27, 2013 /

Azt nem mondtam, hogy nem volt néha vicces. Azt sem bánnám ha volna, de nincs.
(#) voodoo hozzászólása Júl 28, 2013 /

Sziasztok!
Nagyon szeretnék hízni régóta. De egy valamit nem értek. Mik ezek a kalóriák?
Sose értettem. Hogy a rákba számoljam ki hogy egy tányér kaja hány kalóriás? Állítólag 1 kiló hízáshoz 9300kalória kell... Forrás és ezt nem értem. Másik oldalon azt írják, hogy testúlykilógrammonként 60-80kalória kell a súlygyarapodáshoz vagyis nekem kéne napi átlag 70-nel számolva 4200-at bevigyek. Ez azt jelenti hogy meg eszek 4 Mars csikit és hízok 2 nap alatt 1 kilót? (még ha semmi mást nem is eszek mellé) Nemár. (mert ugyebár egy Mars 100grammonként 2000kcal, vagyis egy darab 1000kcal) Hogy lesz 4 marcsoikiból fél kiló, majd 8 marcsokiból 1kiló testtömeg? A semmiből előáll a kiló?
Valaki jól és érthetően aki tudja is a választ kérem írja már le nekem mert nagyon nem értem és sehova nincs leírva mi a logika ez alapján és idegesít.
Köszönöm.
(#) voodoo válasza voodoo hozzászólására (») Júl 28, 2013 /

Elírtam véletlen. Tehát 100g Marsban van 452kcal, azaz 1 darabban kb 200kcal. Ez 21 darabot jelent, ha a 60 kilómhoz mérve napi 4-4200kcal beviszek vagyis ezt elérhetem már 8-10 csokival. Ami ugyebár két nap alatt bent is van. (majd egy hét szorulás után kint van, de megéri).
(#) pucuka válasza voodoo hozzászólására (») Júl 28, 2013 /

Én meg nagyon szeretnék fogyni régóta. Boldogan átadnék úgy 30 kilót, még így se lennék sovány.
Azért ez nem annyira egyszerű dolog, ahogy a fogyás sem. Az alap az, hogy több kalóriát (energiát) kell bevinned, mint amit felhasználsz. A gond az, hogy a többlet energiából mennyit hasznosítasz, (tárolsz) az teljesen az alkatodtól függ. A másik dolog, hogy a tárolás az zsír formájában történik, ami nem igazán előnyös, legalábbís egy idő után. Ha a testtömeged nagyobb részét izomból szeretnéd, akkor ezt edzéssel teheted. Nő a munkavégzés, nő az energia bevitel igénye, növekedik a testtömeged is. Csakhogy ezt nem cukorból kellene leginkább bevinned. A cukor könnyen lebomlik, és kevéssé tárolódik. Fehérjére is lenne szükséged, ez meg a mars csokiban nem sok van.
Tehát az eljárás: edzés, sport, sok, kemény kaja, meglátod gyarapodni fog a testtömeged. De ahogy elindítani is, megállítani is nehéz.
(#) Gabi válasza voodoo hozzászólására (») Júl 28, 2013 /

Ez ennél sokkal bonyolultabb.
Egyrészt örülj, hogy nem tudsz hízni. A szervezetednek valószínű, hogy ez az "egészséges" állapota, miért akarod megerőszakolni? Ezzel az eszek csokit dologgal csak elhájasodsz, ami nem használ a testednek. Ezt a számolgatós dolog visszafelé sem szokott működni, a tested nem egyszerű matematika alapján működik. Más az emésztésed, felépítésed stb.
De én nem TUDOM a választ és ez nem volt JÓ, ÉRTHETŐ
(#) voodoo válasza Gabi hozzászólására (») Júl 28, 2013 /

Mindegy, de azért valamennyit megértettem ám! Köszi
(#) voodoo válasza pucuka hozzászólására (») Júl 28, 2013 /

Nagyon összetett és bonyolult ez így van. Az a baj, hogy nincs rajtam semmi pillanatnyi"fogyasztásjelző" mint a korszerű gépkocsikban. Csak egy megközelítő-üzemanyagjelző ha full, közepes vagy ha üres.
Amúgy nem nagyon szeretnék edzeni. Jó kondiban érzem magam így is, ha pedig edzek akkor fogyok mert a testem annyira gáz, hogy elkezdem és ebből fogyok le, mert fittnessz edzésnek fogja fel! Próbáltam már többször is. 1-2 hét alatt fogyok vagy 2 kilót majd vissza hízom az eredeti állásba majd ott megáll és ez megy fél évig. Hogy legyek így kitartó? 60-58-61-59-60 ez közt mozgok. Ha valamiért magamba eröltetek 2 liter vizet akkor természetesen 62-re felmegy. Este lefekszem 61-el (nem a víz ivás miatt) reggelre 60 vagyok.
Utálok kondizni. Az az igazság. Miért? Mert aminek látszódnia kellett volna inkább ellenkező irányba fodul. Utálok elfáradni feleslegesen. Se izom se zsír nem jön rám. Viszont a zsír hatékonyabb mivel nem kell érte csinálni semmit csak zabálni valami génamanipulát vegyszert. Ilyen nincs valahol? Valami kapszula?
Bármit csak mozogni ne kelljen (nem akarom leírni mi mindent megtettem mozgásügyileg még a minden napos segédmunkázás, ásás, kubikolás, csákányozás, beton hordozás után is. Elég a mozgásból)
Jelenleg 13 hónapja nem cigizek, nem drogozom, 1 instant kv-t szoktam inni reggelente (nem többet) nem dolgozom már fél éve, szóval nem mozgok, csak itthon ülök, igen közben nem éheztetm magam: eszem. Anyagi forrás hála a Jó Istennek van. (képzésre járok azért nem dolgozom most). Szóval, minden egyéb személyes dologtól eltekintve más így élne mint én, már 120 fölött kéne járjon. Én jó, ha a fele vagyok. Ez bosszant.
A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2013
(#) voodoo válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 28, 2013 /

Nem hitgyülis.
(#) voodoo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2013 /

Szalonnás tojás az jó!
Amúgy ezek a táplálékkiegészítő porok csak akkor hasznosulnak, ha mozgok is hozzá? Egy kis zsírt szeretnék felszedni, nem izmot. A zsír alatt értem azt, hogy pont jól nézek kis úgy 70-75 kilósan. (jó igazából azután már izmot kéne újra felszedjek) de maga a szervezetemnek nincs elegendő tartaléka ahhoz, hogy egyáltalán neki álljon kondizni. Mert ha neki is álltam az eredmény negatív lett.
Vagy legalább az is jó lenne, ha valaki felfedezné a hízás turpisságát miben rejlik? Egyszerűen követem az elhízott emberek életmódját és nekem nem következik be.

Legszivesebben ilyenkor úgy földhöz verném magam, mint egy 4 éves kisgyerek és hisztiznék, vergődnék, sírnék meg ilyenek. Közbe aranyos is lennék.
Következő: »»   2134 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem