Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   153 / 199
(#) nightlife hozzászólása Aug 10, 2013 /

Aktuális.
(#) CIROKL válasza nightlife hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Na mindenki háttal van , durván 40 ember , ennyi a létszám ?
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
(#) kissi válasza nightlife hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Jó szórakozást, sajnos még nem tudtam elmenni !
(#) nightlife válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Itt csak etelert allnak sorba
(#) kocsgab002 válasza nightlife hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Sziasztok. Hazaértem rendben. Nagyon jól éreztem magam veletek, köszönöm a szervezőknek, hogy ilyen remek kis napot alakítottatok nekünk. Jó volt megismerni személyesen is titeket. Remélem jövőre újra találkozunk.
(#) erdgab válasza kocsgab002 hozzászólására (») Aug 10, 2013 / 3

A Teremtőnek hála,részt tudtam venni a találkozón,sok barátságos fórumtással találkozhattam és beszélhettem,örömmel ismertelek meg benneteket személyesen is,nekem nagy élmény volt!
Köszönet mindenkinek,kik ezt lehetővé teték!
(#) Topi hozzászólása Aug 10, 2013 /

Köszönöm szépen mindenkinek aki megjelent ma a találkozón.

Ismételten nagyon-nagyon jó hangulatban telt a nap, rengeteg csodát láthattunk, finomat ettünk, és szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk. Köszönöm mindenki nevében a tombola felajánlásokat is!

Gratulálok továbbá a versenyzőknek is, akik csodálatos műalkotásokat hoztak létre.

Képek a helyükön: Találkozó képek - 2013
(#) Gery78 hozzászólása Aug 10, 2013 /

Most sikerült először eljutnom a találkozóra és nagyon jól éreztem magam. Köszönöm szépen ezt a csodás napot, amit Veletek tölthettem. Jó volt látni a Nicknév mögött rejtőző arcokat is, örülök, hogy találkozhattam Veletek. Nagyon tetszettek a versenyzők munkái mindegyik nagyon ötletes volt, és szépen el voltak készítve. Az étek nagyon finom volt, köszönöm mindenkinek, aki segédkezett az elkészítésében. Remélem jövőre újra találkozunk.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Örültem én is, hogy találkozhattam veled és még sokakkal, de meg megbeszéltük, hogy megírom a hiba listát, aminek az utolsó pontja, hogy a kaja is sz@r volt. Na ilyen nincs mivel minden rendben volt a kaját is beleértve. Gratulálok a szervezőknek külön. Csak remélni tudom, hogy a következő még jobb lesz.
(#) Auf válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Minden jó volt! A kenyér miatt ne nyafogj, nálunk még maradt is. Ugyanis elment a Laci és vett egy kilót...
(#) Gery78 válasza Auf hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Sőt még a kávé is Isteni volt amit főztél Nekem. Köszi szépen!
(#) Auf válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 10, 2013 /

Örülök, hogy ízlett!
(#) kicsicsira hozzászólása Aug 10, 2013 /

Mi is nagyon jól éreztük magunkat köszönjük!
(#) rockersrac hozzászólása Aug 11, 2013 /

Nagyon jó volt a találkozó, jó dolgokat szereztem, többek közt egy HE-s bögrét tombolaként. A paprikás krumpli nagyon finom volt, viszont sajnos kenyér pillanatok alatt nem maradt, és ha jól láttam összesen volt kettő csomag 1Kg kiszerelésű szeletelt kenyér volt(ezt többen is mondták) Remélem jövőre is ugyan ez lesz a HE találkozó helyszíne!
(#) sooty hozzászólása Aug 11, 2013 / 1

Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek! Kicsit a sátor megint megviccelt, de a ledmátrixok úgy látszik vízállóak
(#) Tetye hozzászólása Aug 11, 2013 / 1

Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget kedvességet, nagyon jól éreztem magam köztetek, biztos hogy jövőre is megyek. A kaja is nagyon finom volt, az idő is kedvezett, szerintem remek nap volt nagyon bánom hogy nem maradhattam ott végig. Párom is nagyon jól érezte magát, és vettünk két HE bögrét is. Külön köszönöm a segítséget Reloop, Norberto, Voodoo kolegáknak!
(#) Elinor válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Az a kiló kenyér bizony 5 kg volt (megközelítőleg 200 szelet, 100 főre), de ennyi férfiember között úgy veszett el, mintha csak egy kiló lett volna... De volt, aki több, mint 10 szeletet vett el
(#) nemgyuri hozzászólása Aug 11, 2013 /

Örülök, hogy ott lehettem a találkozón. Köszönet mindenkinek. Feltöltöttem néhány képet és 2 kicsi videót is, de az csak "nemgyuri\orig.zip"-ből érhető el.
(#) granpa hozzászólása Aug 11, 2013 / 3

Szevasztok!
Örvendek, hogy sikerült a nagyérdemű tetszését elnyernem az "alkotás"-ommal (amely természetesen nem az én érdemem; bizony nagyon tehetséges segítőim voltak), ha szerencsétek lesz (és rám bízzátok), jövőre is én alakítom a séfet. Tanulva az esetből (ennyi emberre még nem főztem), legközelebb jobban alakítok.
Vale:Kálmán
(#) granpa válasza Auf hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Helló Feri!
Köszönöm, nekem is nagyon jól esett a csokis.
(#) Auf válasza granpa hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

A fényképek amiket csináltam.
Sajnos az átméretezett képek, feltöltés után eléggé 'homályosak' lettek.
(#) Topi válasza Auf hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Valószínűleg "kicsit" túl lettek tömörítve. Használj XnView programot a méretezésre (free).
(#) TAKLACO válasza Auf hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

HELLO !
Ugy latom hogy a 4. es 50. foton Taklaco automata akkutoltoje es egy 1V -63V - ig beallithato 4A -rel terhelheto mestertrafo lathato amely ki lett egeszitve egyeniranyito hiddal es szurokondenzatorral.
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2013
(#) granpa válasza Auf hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Jók a képek, egy kis homály nem számít Én csak 1-2.n láttam homályt.
(#) rockersrac válasza Elinor hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Hát így már más. Mindegy, ettől függetlenül jó volt a találkozó nagyon!
(#) Frankye hozzászólása Aug 11, 2013 /

Én is megköszönöm valamennyi résztvevőnek, hogy eljött, és külön köszönetem Topinak, Elinornak, granpanak, Aufnak, és mindenkinek, aki valamit hozzátett a szervezéshez, akiket hely hiányában nem tudtam megemlíteni e helyütt, hogy segítségével, részvételével emelte a nap fényét!
Remélem, hogy jövőre még többen eljönnek! (Aki nem volt ott, az sajnálhatja, nagyon jó volt a hangulat!)
(#) janikukac hozzászólása Aug 11, 2013 /

Én is köszönöm a szervezőknek a szervezést, s örülök, hogy ott lehettem. Főleg annak örülök, hogy olyanokkal is találkozhattam, akikkel eddig csak HE-n társalogtam!
Üdvözlettel:Janikukac
(#) zolika60 válasza Elinor hozzászólására (») Aug 11, 2013 / 1

Egy főre körülbelül 15-20dkg kenyeret kell számolni, egy ilyen bő lére eresztett kajához. Az száz főre 15-20kg kenyér ami kétkilósból 10db. A szeletek száma nem releváns, mert a középső kettő jóval nagyobb mint a végein levők. De ez mit sem von le a találkozó értékéből.
(#) 20sz Jófiú hozzászólása Aug 11, 2013 /

Nagy csoportkép nem készült?
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Aug 11, 2013 /

Nem tudni, hogy mit hoz a holnap, ezen oknál fogva sajnos nem tudtam részt venni a találkozón. A jövő nyárin remélem ott leszek. Ez ügyben mindent elkövetek, hogy ez meg is valósuljon. Szükség van ilyen találkozókra. Annál is inkább, mivel a személyes találkozó után egészen más hangvételű fórumtársalgás alakul ki. No és nem utolsó sorban említem a személyes barátságok kialakulását.
Következő: »»   153 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem