Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
De, készült csak még nem töltötte fel aki készítette. (Nem tudom ki volt az.)
Köszi Topi. Megcsinálom újra a képeket ezzel amit ajánlottál. Ha újratöltöm a régit felülírja? Vagy eltávolítod te?
Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Sok nick mögé teljesen más típusú embert képzeltem, nos azt kell mondjam, kellemesen csalódtam. Köbzoli például sokszor "Én vagyok a gonosz, jól megfeddlek Úr"-ként körvonalazódott moderátori hozzászólásai alapján, közben pedig "Én vagyok a mérhetetlenül barátságos, akiből ömlik a kedves szó Úr". Azt hiszem vele beszélgettem a legtartalmasabban a találkozó alatt. (Egy igazi Főníciai, nincs olyan amit ne tudna eladni bárkinek... Most van egy sztereó lineáris kijelzésű varázsszemem, amivel egyelőre nem tudom, mit kezdjek ![]() (Granpa) Kálmánbának üzenem innen: Finom volt a hami! Külön köszönet érdemli, hogy egy kedves öregúrral, kinek nickjét sajnos nem láttam, picit szóval tartotta (szilárdságtan/statika/BME) unatkozó barátnőmet ![]() No! Jövőre találkozunk!
Miért te sem leszel rajta? Mert én lemaradtam pucukával, simpivel .s köbzolival együtt.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2013
Nekem is tetszett az idei találkozó. Ha lesz rá igény jövőre is bemutatom a NYÁK készítést, sajnos eléggé elhúzódtak a fő számok ahhoz, hogy a bemutató 6 utánra csúszott a tervezett 3 óra helyett, sebaj, így is maradtunk még rá vagy tízen.
Szerintem teljesen jó volt minden.
![]()
Sajnos én is lemaradtam arról, de messze van Szeged, így nem maradhattunk tovább.
Sziasztok! Minden köszönetem a szervezőké! Mindenképpen megérte elmennem. Csak kellemes csalódás ért
![]()
Javaslom,hogy jövőre legalább 3-4 bemutatót tervezz be. Egyet reggel, egyet délelőtt, egyet dél körül, legalább még egyet dél után, és esetleg egyet úgy, mint az idein. Így piztosan mindenki láthatja, akit érdekel.
Hát igen, akik kujtorognak, ugye... Na meg a "nagyot (sem) halló"-ra bízzák a megjelenést...
![]() Egyébiránt a fő fotós (már csak a szakmájából adódóan is) Travolta volt. Még nem tette fel a képeket, gondolom, még finomít rajta. (Ahogy ismerem, csak a tökéletes a megfelelő számára, és valószínűleg a háttéren talált egy pixel-hibát, azt javítja...)
Javasoltam nekik egy külön csoportképet, de nem hajlottak a jó szóra, pedig (nem lebecsülve másokat) így igazi "nagypengék" maradtak ki. Travolta képeit én is várom, mert az ő képei mindig 'képebbek' (nem úgy értendő, hogy a többieké nem jó!).
![]()
Ha feltöltöd, akkor felülíródik az ami már egyszer felkerült.
Az 53-as képen látható
fórumtársnak nem tudja valaki a nick nevét? A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2013
A személyes vitát, kéretik mellőzni. Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2013
Az viszont tény, hogy a paprikáskrumpli finomra sikerült.
![]()
Ha feltettétek volna az ókulárét, akkor láthattátok volna a 'nick'-nevét: Skodri (Nyávogi Mernyók Makka)
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2013
A csoportképet Topi barátnője, Piroska, készítette, igaz az én masinámmal. Amint lesz egy kis szabad időm, leméretezem a képeket és felpakolom! Addig egy kis türelmet kérnék!
Csatlakozva az előttem szólókhoz, idén is remekül sikerült a találkozó, és ismét finomat ehettünk szakácsain jóvoltából!
Jó neked, én még álmos vagyok, pedig 15 perce keltem..
![]()
Látod ha időben keltél volna, mér nem lennél álmos.
![]()
Hát ugye aki éjjel lepény, nappal is legyen lepény...
![]()
Na ja, csak én nem szoktam hozzá a korai keléshez, márpedig 5 napig korán keltem...
![]()
Rosszak az emlékeid..
![]()
Yeah!
![]()
Igen!
![]() Érdekes pár nick alapján már megismert embert a képeken látni.
Ha legközelebb nem te csinálod a kaját, nem megyek.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |