Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   154 / 199
(#) Attila86 válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

De, készült csak még nem töltötte fel aki készítette. (Nem tudom ki volt az.)
(#) Auf válasza Topi hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Köszi Topi. Megcsinálom újra a képeket ezzel amit ajánlottál. Ha újratöltöm a régit felülírja? Vagy eltávolítod te?
(#) nightlife hozzászólása Aug 11, 2013 /

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Sok nick mögé teljesen más típusú embert képzeltem, nos azt kell mondjam, kellemesen csalódtam.
Köbzoli például sokszor "Én vagyok a gonosz, jól megfeddlek Úr"-ként körvonalazódott moderátori hozzászólásai alapján, közben pedig "Én vagyok a mérhetetlenül barátságos, akiből ömlik a kedves szó Úr". Azt hiszem vele beszélgettem a legtartalmasabban a találkozó alatt. (Egy igazi Főníciai, nincs olyan amit ne tudna eladni bárkinek... Most van egy sztereó lineáris kijelzésű varázsszemem, amivel egyelőre nem tudom, mit kezdjek )
(Granpa) Kálmánbának üzenem innen: Finom volt a hami! Külön köszönet érdemli, hogy egy kedves öregúrral, kinek nickjét sajnos nem láttam, picit szóval tartotta (szilárdságtan/statika/BME) unatkozó barátnőmet Így kibírta még egy kicsit, nem kellett korán elsunnyognunk. Viszont túl korán ahhoz, hogy lássam a vasalásos bemutatót, pedig rám fért volna, többször próbáltam már, de valami sosem kerek. Majd jövőre, ha lesz megnézem: Ebből fakadóan még egy évig fotózni fogok... Fáj a szívem, láttam Interferi csöves órájának vasalt nyákját, ott legalább 8-10 miles vezetősávok voltak, azt mondta a nyák előkészítése a legfontosabb. Lehet teszek még egy próbát.
No! Jövőre találkozunk!
(#) zolika60 válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Miért te sem leszel rajta? Mert én lemaradtam pucukával, simpivel .s köbzolival együtt.
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2013
(#) Gyimate válasza nightlife hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Nekem is tetszett az idei találkozó. Ha lesz rá igény jövőre is bemutatom a NYÁK készítést, sajnos eléggé elhúzódtak a fő számok ahhoz, hogy a bemutató 6 utánra csúszott a tervezett 3 óra helyett, sebaj, így is maradtunk még rá vagy tízen.
(#) rockersrac válasza Gyimate hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Szerintem teljesen jó volt minden.
(#) BEMcorp válasza Gyimate hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Sajnos én is lemaradtam arról, de messze van Szeged, így nem maradhattunk tovább.
(#) kameleon2 hozzászólása Aug 12, 2013 /

Sziasztok! Minden köszönetem a szervezőké! Mindenképpen megérte elmennem. Csak kellemes csalódás ért !
(#) Frankye válasza Gyimate hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Javaslom,hogy jövőre legalább 3-4 bemutatót tervezz be. Egyet reggel, egyet délelőtt, egyet dél körül, legalább még egyet dél után, és esetleg egyet úgy, mint az idein. Így piztosan mindenki láthatja, akit érdekel.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Hát igen, akik kujtorognak, ugye... Na meg a "nagyot (sem) halló"-ra bízzák a megjelenést...
Egyébiránt a fő fotós (már csak a szakmájából adódóan is) Travolta volt. Még nem tette fel a képeket, gondolom, még finomít rajta. (Ahogy ismerem, csak a tökéletes a megfelelő számára, és valószínűleg a háttéren talált egy pixel-hibát, azt javítja...)
(#) zolika60 válasza kameleon2 hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Milyen az a kellemes csalódás?
(#) granpa válasza Frankye hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Javasoltam nekik egy külön csoportképet, de nem hajlottak a jó szóra, pedig (nem lebecsülve másokat) így igazi "nagypengék" maradtak ki. Travolta képeit én is várom, mert az ő képei mindig 'képebbek' (nem úgy értendő, hogy a többieké nem jó!).
(#) Topi válasza Auf hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Ha feltöltöd, akkor felülíródik az ami már egyszer felkerült.
(#) Gafly válasza Auf hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Az 53-as képen látható
fórumtársnak nem tudja valaki a nick nevét?
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2013
(#) kameleon2 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Csak CAT lehetett....
(#) Moderátor hozzászólása Aug 12, 2013

A személyes vitát, kéretik mellőzni. Köszönöm!
(#) Schnitt válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Az viszont tény, hogy a paprikáskrumpli finomra sikerült.
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Ha feltettétek volna az ókulárét, akkor láthattátok volna a 'nick'-nevét: Skodri (Nyávogi Mernyók Makka) Hú, de pihent vagyok hétfőn!
(#) Travolta hozzászólása Aug 12, 2013 /

A csoportképet Topi barátnője, Piroska, készítette, igaz az én masinámmal. Amint lesz egy kis szabad időm, leméretezem a képeket és felpakolom! Addig egy kis türelmet kérnék!

Csatlakozva az előttem szólókhoz, idén is remekül sikerült a találkozó, és ismét finomat ehettünk szakácsain jóvoltából!
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Jó neked, én még álmos vagyok, pedig 15 perce keltem..
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Látod ha időben keltél volna, mér nem lennél álmos.
(#) Gery78 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Hát ugye aki éjjel lepény, nappal is legyen lepény...
(#) janikukac válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Na ja, csak én nem szoktam hozzá a korai keléshez, márpedig 5 napig korán keltem...
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Az mikor volt, én nem úgy emlékszem.
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Rosszak az emlékeid.. Nekem a 7óra az korai.
(#) Travolta hozzászólása Aug 12, 2013 / 2

Felkerültek a hiányolt képek!
(#) Gery78 válasza Travolta hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Yeah! Köszönjük szépen! Jók lettek a képek. Esetleg még eredeti méretben fel tudnád tenni őket, hogy a csoportképeket jól kinagyíthassuk?
(#) granpa válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Az utolsó kép a legszebb.
(#) dolargaan válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Igen!

Érdekes pár nick alapján már megismert embert a képeken látni.
(#) rockersrac válasza granpa hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

Ha legközelebb nem te csinálod a kaját, nem megyek. Na jó megyek, csak akkor is remélem te csinálod a kaját!
Következő: »»   154 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem