Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » DCF77 óra Nixie-csövekkel
Üdv mindenki!
Nagyon gondolkodom rajta, hogy rendelek erről az oldalról: Nocrotec Van esetleg valakinek tapasztalata velük kapcsolatban? Köszi A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2013
Szia.
Mit szeretnél rendelni tőlük?
Nixie csövet
Valóban, az in-18 is 40 dolcsin felül van, bár az valamivel nagyobb számmagasságú.
Szia! Ha itthon szétnézel a hirdetések között,és keresel, előbb-utóbb sokkal olcsóbban találsz,mint netshopban.
Hát én már elég rég nem láttam elfogadható áru nixie csöveket
Sajnos minden féle van apróba de z566 nincs. Sosem láttam...
Igen, ahogy fogy a készlet, úgy emelkedik az áruk...
Persze van olyan is, aki már a szekrényét sem tudja kinyitni, hogy ne hulljon ki a nixie...
azok a nagyon 566-osak? nem adsz el belőle?
Szia,
Néhány hónapja vettem itt az apróban 6 darab dobozos új Z566M-et összesen 12000-ért. Nem azért mert a kutyának sem kellett, hanem mert végre egyszer én voltam a leggyorsabb
Azok. Úgy vagyok vele mint a viccben:
A zöldségesnél: - Tessék mondani, az mi? - Alma. - Akkor kérek egy kilót, de csomagolja be darabonként. - és az micsoda? - Az kérem szilva. - Abból is kérek egy kilót, de szemenként csomagolva. - és az, az ott micsoda...? - Az mák. De nem eladó!
újak vagy használtak? semmi áron nem szabadulnál meg mondjuk 6 darabtól ?
Használtak, de kitűnő állapotúak. Biztos lenne az az összeg amiért eladnám, de szerintem nincs az az ember a földön aki meg is fizetné. (Csak, hogy ne offoljunk tovább, pl.: 300E-ért már nem gondolkodnék...)
igazából anniy a gondom az órámmal hogy van egy cső ami a képen látható gonddal küzd, illetve egy másik amiben az 5-ös felső szára nem jó néha... van erre valami megoldás?
Áramot neki!!
Anódellenállás nélkül járasd azt a szegmenst 1 órán át.. Megjavul tőle, én már csináltam.
Akkor 30dbot adsz 300Kért?
Ebayen is feltünnek z566 ok, 30-40$ ért bontottak, eddig mindig lemaradtam
Nem. Max. 6db.-ot. Az e-bay -t nem én üzemeltetem.
Erről is egy vicc jut az eszembe: - Tessék mondani mennyi az alma? - 450Ft. kilója. - Az nagyon sok! A másik árusnál, csak 120Ft. kilója! - Akkor ott tessék megvenni! - De, sajnos nála már elfogyott...
Biztos van aki ennyit ad a csövekért, de nekem inkább valószínűbb, hogy akinek már van ennyi pénze rá, vesz kész órát!
Egyébként még van a "szomszéd árúsnál" Bővebben: Link
Akkor nosza! Ne mondd, hogy lemaradtál...!
Még így is sokallom , de lesz az még olcsóbban is
Na látja, ha elfogyott, akkor nálunk csak 110 Ft.
Mennyi feszt és ampert adjak neki? Nem tudom elcseszni ugye? Mert nincs pót csövem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |