Fórum témák
» Több friss téma |
Sajnos típusismeretem nincs, csak általánosságokat írok. Az lehet, hogy macerás hozzáférni, de én megpróbálnám valahogy.
Én ugyan nem. Majd Billy Pilgrim.
Hát, ha fejre nem is állítom, de hátrafelé megdönthetem. De nem lesz abból probléma?
Nem. Csak tegyél alá valami puha réteget, ne sérüljön a fényezés.
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. Van egy CANDY márkajelű, CTY84 típusú felültöltős mosógépünk. Az utóbbi időben egyre hülyébb dolgokat csinál, gyakorlatilag ami eszébe jut a beállított program helyett. Én mosógépekkel soha nem foglalkoztam, azt sem tudom, hogy mechanika vagy elektronika vezérli-e? Működés közben hallani valami halk, óraműre emlékeztető hangot, ebből arra gondolok, hogy esetleg mechanika vezérli, de ez sem biztos, mert a neten keresgélve úgy tűnik elektronikus panelt kínálnak hozzá. Ha valaki tudna tanácsot adni a javításához az nagyszerű lenne.
Üdv.
A panel elektronikus de van benne egy programkapcsoló amit egy elektromotor hajt , forgat időnként vagyis addig amig el nem éri a beállitott programot. Több infó kellene hogy mit is csinál a gép vagy ha leáll akkor a ledek pislogását kell megszámolni. Laci
Szia.
Hát vedd le az egyik oldalát a gépnek és nem kell dütögetni, egy csavar fogja a motort, levetted és máris a kezedben van, onnam már megy.
Köszönöm a gyors választ.
Az ünnepek alatt nem leszek mosógép és internet közelben, de szerdán teszek fel több információt a hibajelenségről. Kellemes hosszú hétvégét! Én is Laci
Sziasztok! Olyanban kérnék segitséget, hogy hajdu au.mata mosogép. Hogyan melyik programban kell használni? Még nem értek hozzá? Segitetek? Köszi.
Kedves Sanyi!
Olvasd vissza amit írtál és próbáld megérteni! Ha sikerült, ,magyarázd el nekünk is.
Szia, kedves pikova. Azt szeretném tudni hajdu automata mosogéppel melyik programon kell mosni,. Szia.
Szia!
Legalább a fórumtársunk nevét pontosan másold le!(pinkova) Keress a neten felhasználói könyvet az segíteni fog. Üdv!
Szia! igazad van kihagytam egy betüt. Már kerestem de nincs részletes leirás.
Sziasztok!
Megnéz(et)ném a szivattyút, különös tekintettel a lapátokra! Tanmese a pénzmosásról: No én a farmer kis zsebében felejtettem némi aprót, pénzestől gondosan ki is lett mosva Néhányat a szivattyú ki is köpött (akkor épp a kádba folyt). Szó se róla, szép tiszta lett az érme. Nagyobb baj, hogy az egyik pénz megállt a lapátok előtt, alatt. Eleinte nyomta a vizet, aztán a 2. 3. mosás után már csak félig, aztán egyre gyengébben, végül sehogy. Szivattyú szétkap, lapát totálkár. Szivattyú csere, megy.
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, vjatka 12 programos mosógép program kapcsoló javításához. Sajnos a kapcsoló beszerzése, ill. cseréje már nem megoldott, mert nem minden alkatrész kapható hozzá. Ha valaki javított már program kapcsolót, vagy kapcsolási rajzzal tudna segíteni, nagyon meg köszönném. A gép 1987-es kiadású. Sajnos nincs anyagi forrásom új (100.000.-Ft) gépre. Egyébként a gép minden más alkatrésze kiválóan működik. A program kapcsoló hibája, hogy a szivattyút nem kapcsolja, és a motort mosáskor nem váltja át ellenkező irányba. Segítséget előre is köszönöm. Lele
Okés . Milyen típusú a géped? A hátulján szokott lenni egy matrica amin rajta van a modellszám.
Próbálkozz ismerőst keresni aki az ukrán határ közelében lakik ő talán tud olcsón hozatni Munkácsról.
Üdv.
Ezekhez a gépekhez már nem lehet beszerezni alkatrészeket sajna de 20-30 ezerért már veszel egy jó használt gépet. Laci
Üdv.
Általában az 1 program a leghoszabb a gépeken és ugy rövidül lefele, 2-3-4, 3,vagy 4 kellene mosni rajta ha jól emlékszem.
Nehéz volt a Google segítségével programlistát találni Energomathoz.
Szia! A mosogép hátulján a matricára ez van irva HAJDU TIP: 770 5 N-0026660 Van még egy sorozatszám 1.600.164.702.9 A gép elejére irva Energomat-Thermal Szia.
Oks, egy bazinagy csavart látok, nyilván az lehet az a bizonyos.
Esetleg meg lehetne azzal próbálkozni hogy óvatosan szétszeded és megpucolod az érintkezőket.
Sziasztok.Van egy Indesit WITP 102-es felültöltős mosógépem. Probléma a következő:Nem áll le a centrifuga,valamint nincs öblítés... MIt lehet vele csinálni?
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni egy Whirlpool AWT 5098/4 mosógéppel kapcsolatban! A probléma a következő:a mosási ciklusok közben megakad a programkapcsoló, a programot csak úgy viszi tovább ha kézzel rásegítek egy kicsit /eggyel tovább kell kattintani/! A centrifuga program is elég halovány lett az utóbbi időben,elég vizes a ruha mikor kiszedem a gépből! Mi lehet a probléma??? Én a vezérlőpanel hibájára gondolok! Hol lehet ilyen panelt szerezni,vagy van e valakinek ez a fajta vezérlője! Válaszotokat előre is köszi!
Nagy valószínűséggel programkapcsoló hiba lesz.Öblítőstop nincs benyomva?
Nos, kicsit hallgattam, csak most sikerült leszednem a motort (Whirlpool AWT5100).
Próbálkoztunk mosással, egy kis 95 fokos mosás trisóval. Kijött egy rakás szutyok a leeresztő csőből, de a probléma továbbra is áll: a centrifugálást nem csinálja meg, helyette olyan, mintha egyensúlyba akarná hozni a dobot, rövideket forgat rajta. Néha-néha elkezdi felpörgetni a fordulatszámot, de pár másodperc után meggondolja magát és leáll. A programban a centrifugáláson nem is tud továbblépni. Rá kell segítenem kb. két kattanásnyit a programkapcsolóval. A szivattyú teszi a dolgát, bár a burkolatát megfogva az eléggé rezeg. Az utolsó öblítést rendben megcsinálja, de az elsőnél előfordul olyan is, hogy csak a fele-negyede vizet nyomja ki, és akkor rászív még, egész az üst tengelyén túl, amikor is ugyebár túlfolyik a víz. Mellékelek két fotót a szénkefékről. Kopottak, de talán még rendben vannak. Az egyik képen a szénkefék kiszedve a helyükről, a másikon pedig a helyükre csavarozva.
Ahogy nézelődöm a neten, az a tippem, hogy olyan 1 centimétert kophatott a szénkefe.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |