Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Total Commanderben File menüpont, combine files, és kapsz egy kicsomagolható zip-et.
Bocs. Magyar verziónál: Fájl menüben a fájlegyesítés, a Tranzisztor-setup.001-re állva. A másik ablakban ott lesz a teljes, egyesített zip fájl. A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2013
Azért írtam le a magyar menüknek megfelelően is.
![]()
Ha nincs a gépeden Total Commander, akkor ahova letöltötted a fájlokat, abba a könyvtárba belépve parancssorból is összefűzheted őket. Írd be ezt: copy /b Tranzisztor-setup
.001+Tranzisztor-setup.002+Tranzisztor-setup.003+Tranzisztor-setup.004 Tranzisztor-setup.z ip Ez után az így létrejött Tranzisztor-setup.zip fájl tartalmazza a telepítőt.
Gondolod; ha a kínai nem megy, a japán jobban?
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2013
Én meg próbáltam magyarul írni. A lényeg, hogy megvan.
Köszönöm a fáradságod.Mindjárt kapunk a fejünkre. Nem vagyok PC guru (ettől kínai, vagy japán).
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2013
Sziasztok.
A következő problémám lenne,mivel tudnám a képen látható Tranzisztort mivel tudnám helyettesiteni?Ezek számok alapján én nem találtam semmit a neten.Köszönöm a segitséget.
Ez lesz az: HI882
A cseredarab nem lesz annyira egyszerű történet, de ez talán jó lehet helyette: Bővebben: Link
Köszi szépen a segitséget,"talán jó lehet" ez mit jelent?nem biztos hogy jó lesz ha ezzel helyettesitem?
Sziasztok van nekem egy kicsike 55cm tv-m s szöldszint ad csak elvileg egy bf422 tranzisztor szált el mivel tudnám kiváltani ??
ez ugyan az tranyo mint amit mondtam nekem a helyettesítője kellene légyszi ha tudol akkor linkeld
Bármilyen képcsőpanelből kiszedett nagyfeszültségű tranzisztorral helyettesítheted.
most akkor egy egyértelmű igent vagy nemet akarok ezzel helyettesítem akkor jo lesz??http://www.hestore.hu/prod_10020863.html
Egyértelmű nem. Ez PNP típusú, neked NPN kell.
Azért, mert éppen a 422-t akarja helyettesíteni valami mással.
Azt nem értem, hogy miért kell helyettesítenie ha lehet kapni is, és nem is sok pénz.
Biztosan az otthon fellelhető forrásokból szeretne gazdálkodni, amit én személy szerint támogatok.
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2013
Na végre valaki tudja mért akarom helyettesíteni mert ezek vannak most akkor tud nekem valaki válaszolni?
Még egyszer: van otthon bontott tévéd?
És olyan paneled is van, amit a képcső végére kell rádugni? Azon, ha nem IC-s áramkörrel van megoldva a video végfokozat, akkor tranzisztorral. Ezek az ott fellelhető tranzisztorok jók lesznek a keresett helyett.
Mert csak egy lelkes amatőr vagyok s gondolom van itt olyan aki segítene is nem kötelező amugy segíteni sziveséget kertem nem pedig parancsba adtam
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2013
köszi a választ csak ennyit akartam röviden
|
Bejelentkezés
Hirdetés |