Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
1x mondtak volt, hogy anyadat konnyebb atszokni mind megkerulni
A munkahely olyan mind a sakk; Ha alacsony posztban vagy, csupa paraszt vesz korul,.. Ha magas posztban vagy, mindenki teged probal leutni,.. Beszelget a Francia a Spanyol es a Roman,.. - megszolal a Francia; En a felesegemmel egy cegnel dolgozunk,.. De en nem tudom, hogy o mit csinal es o sem tudja, hogy en mit csinalok,.. - elmosolyodik a Spanyol; En a feleseggemel egy irodaban dolgozunk,.. De en nem tudom, hogy o mit csinal es o sem tudja, hogy en mit csinalok,.. - mire a Roman; Az semmi! En a felesegemmel kozos iroasztalnal dolgozunk,.. En nem tudom, hogy mit csinalok,.. De Nem`is Erdekel,.. ;o)) (ezt a 2 -ot mikor elmondtuk a fonoknek, csak annyit mondott; Remelem ez nalunk nem igy van,..)
Imádom ezeket!
hihi Akkora hülyék :yes:
Ez nagyon lol
Majdnem bexartam a röhögéstől
ezektől majd' megfeküdtem a röhögéstől
--- Egy email: "Üdvözlöm! Én egy albán vírus vagyok, de a hazámban nagyon elmaradott a technika, ezért magamtól nem tudom tönkretenni a számítógépét. Kérem, töröljön néhány fontos fájlt a számítógépéről és küldjön tovább más felhasználóknak is. Köszönöm az együttműködését, üdvözlettel: az Albán Vírus" Na és egy kis látványosság:öngyújtó továbbá: puskapor+mikró.... <--- szerintetek jó ötlet?
Háááát..... Kicsit lelakta a cucc a mikrót.....
Tudtam, hogy a Magyarok tudnak karomkodni, de, hogy ennyire, ez mar tenyleg engem is kikeszitett,..
Na ez tényleg vicc
Először nem is értettem Ennyiért más 3betűs autót vesz.
Ez benne a legjobb:
Idézet: „Kivitel: sedan”
Unatkozol? nincs kivel beszélgetni? menj fel az ikea oldalára, és ott kattints a jobb felső sarokban lévő kérdezd Annát feliratra. Tök jól el lehet vele beszélgetni! Dícsérd meg a haját (tök jó a hajad...), a szeme színét, kérdezd meg kik a tervezői, vagy csak hogy hogyan érzi magát, esetleg hány éves! nagyon vicces! Ügyes programozók írták! Én nagyon jót nevettem
És a csúcs: Minden nyelvnek más nőt készítettek. A németek szőkét kaptak Hát komolyan mondom...
Már bocs, de szerintem buta mint egy balta. Emlékezete sincs. Inkább vegyétek fel MSN-en:
northpole@live.com Épp úgyis aktuális.
ennél már csak egy van ami felérhet vele, bár az nem ilyen komoly , www.nemtom.hu
Ezzel is el lehet játszani, bár mondom ez nem olyan okos mint az ikeás
Tényleg egész jó!
Még a "mi az élet értelme?" kérdésre is jó választ adott: 42!!!
Hy All!
Van 1 jó történetem. :yes: Eccer gyakorlati órán izzók teljesítményét,feszültségét és áramát mértük.Nekünk kellett összerakni és szét is kellett szedni.Csakhogy én az izzó alá a foglalatba egy kis papírdarabot dobtam. Jött a csákó,öszzerakta,értetlenkedett miért nem világít. Jött a tanár,elkezdte vizsgálni.Átnézett mindent,vezetékeket,tápot,biztit.Még a mérőzsinórókat is megmérte. Persze sírva röhögtem az egészen.:yes: Tekergette az izzót,sőt ki is cserélte! (Nem vette észre a papírt.) De semmi.Lényeg kb. 1 óra alatt rájött a hiba okára.
Igen. Ha az ember túl sokat tud és ennek tudatában van, csak a logikus és az általa megtanult dolgokat veszi figyelmbe. Nem számolja bele a véletleneket.
Énis pont most jártam így. Csak egy példa... Töri dolgozatnál, tanultam meg minden és csak az "adatokat" vettem figyelembe. Összekötözgetős feladatnál (történés-évszám) kettőt kijavított a tanár ceruzával, még mondta is felis olvasta ha valaki nembírná elolvasni. Én csak a tudásomra támaszkodtam és felse tünt hogy a kettő természetesen összetartozik.... Ez már inkább az offtopikba való Nah ott is így jártak az okostónik, magukban biztos elátkoztak (különben öttletes vicc )
Ki, mit épített? / 308 oldal / (#150301) kaqkk válasza forsat hozzászólására (#150164)
A Fizika tanarom mondogatta, "a lustasag fel egeszseg" es sztem igaza van,..
Hasonló bölcsesség egy régi tanáromtól :
Annyira utálok dolgozni, hogy gondolkodni is hajlandó vagyok... |
Bejelentkezés
Hirdetés |