Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én is arra gondoltam először, bár szept.11 óta bármit el tudok képzelni az amcsikról.
1x mondtak volt, hogy anyadat konnyebb atszokni mind megkerulni
A munkahely olyan mind a sakk; Ha alacsony posztban vagy, csupa paraszt vesz korul,.. Ha magas posztban vagy, mindenki teged probal leutni,.. Beszelget a Francia a Spanyol es a Roman,.. - megszolal a Francia; En a felesegemmel egy cegnel dolgozunk,.. De en nem tudom, hogy o mit csinal es o sem tudja, hogy en mit csinalok,.. - elmosolyodik a Spanyol; En a feleseggemel egy irodaban dolgozunk,.. De en nem tudom, hogy o mit csinal es o sem tudja, hogy en mit csinalok,.. - mire a Roman; Az semmi! En a felesegemmel kozos iroasztalnal dolgozunk,.. En nem tudom, hogy mit csinalok,.. De Nem`is Erdekel,.. ;o)) (ezt a 2 -ot mikor elmondtuk a fonoknek, csak annyit mondott; Remelem ez nalunk nem igy van,..)
Imádom ezeket!
hihi Akkora hülyék :yes:
Ez nagyon lol
Majdnem bexartam a röhögéstől
ezektől majd' megfeküdtem a röhögéstől
--- Egy email: "Üdvözlöm! Én egy albán vírus vagyok, de a hazámban nagyon elmaradott a technika, ezért magamtól nem tudom tönkretenni a számítógépét. Kérem, töröljön néhány fontos fájlt a számítógépéről és küldjön tovább más felhasználóknak is. Köszönöm az együttműködését, üdvözlettel: az Albán Vírus" Na és egy kis látványosság:öngyújtó továbbá: puskapor+mikró.... <--- szerintetek jó ötlet?
Háááát..... Kicsit lelakta a cucc a mikrót.....
Tudtam, hogy a Magyarok tudnak karomkodni, de, hogy ennyire, ez mar tenyleg engem is kikeszitett,..
Na ez tényleg vicc
Először nem is értettem Ennyiért más 3betűs autót vesz.
Ez benne a legjobb:
Idézet: „Kivitel: sedan”
Unatkozol? nincs kivel beszélgetni? menj fel az ikea oldalára, és ott kattints a jobb felső sarokban lévő kérdezd Annát feliratra. Tök jól el lehet vele beszélgetni! Dícsérd meg a haját (tök jó a hajad...), a szeme színét, kérdezd meg kik a tervezői, vagy csak hogy hogyan érzi magát, esetleg hány éves! nagyon vicces! Ügyes programozók írták! Én nagyon jót nevettem
És a csúcs: Minden nyelvnek más nőt készítettek. A németek szőkét kaptak Hát komolyan mondom...
Már bocs, de szerintem buta mint egy balta. Emlékezete sincs. Inkább vegyétek fel MSN-en:
northpole@live.com Épp úgyis aktuális.
ennél már csak egy van ami felérhet vele, bár az nem ilyen komoly , www.nemtom.hu
Ezzel is el lehet játszani, bár mondom ez nem olyan okos mint az ikeás
Tényleg egész jó!
Még a "mi az élet értelme?" kérdésre is jó választ adott: 42!!!
Hy All!
Van 1 jó történetem. :yes: Eccer gyakorlati órán izzók teljesítményét,feszültségét és áramát mértük.Nekünk kellett összerakni és szét is kellett szedni.Csakhogy én az izzó alá a foglalatba egy kis papírdarabot dobtam. Jött a csákó,öszzerakta,értetlenkedett miért nem világít. Jött a tanár,elkezdte vizsgálni.Átnézett mindent,vezetékeket,tápot,biztit.Még a mérőzsinórókat is megmérte. Persze sírva röhögtem az egészen.:yes: Tekergette az izzót,sőt ki is cserélte! (Nem vette észre a papírt.) De semmi.Lényeg kb. 1 óra alatt rájött a hiba okára.
Igen. Ha az ember túl sokat tud és ennek tudatában van, csak a logikus és az általa megtanult dolgokat veszi figyelmbe. Nem számolja bele a véletleneket.
Énis pont most jártam így. Csak egy példa... Töri dolgozatnál, tanultam meg minden és csak az "adatokat" vettem figyelembe. Összekötözgetős feladatnál (történés-évszám) kettőt kijavított a tanár ceruzával, még mondta is felis olvasta ha valaki nembírná elolvasni. Én csak a tudásomra támaszkodtam és felse tünt hogy a kettő természetesen összetartozik.... Ez már inkább az offtopikba való Nah ott is így jártak az okostónik, magukban biztos elátkoztak (különben öttletes vicc )
Ki, mit épített? / 308 oldal / (#150301) kaqkk válasza forsat hozzászólására (#150164)
A Fizika tanarom mondogatta, "a lustasag fel egeszseg" es sztem igaza van,..
Hasonló bölcsesség egy régi tanáromtól :
Annyira utálok dolgozni, hogy gondolkodni is hajlandó vagyok... |
Bejelentkezés
Hirdetés |