Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már az óvónéninek is ezt mondtad?
Nagyon ügyes!
Nem tudom, de ha megvan engem is érdekel
![]()
VÁÁ!
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2013
Most klikkelj a linkre!
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2013
Originaltakat jobban szeretem. Bár ami NO1... Bővebben: Link Ezzel egész jól lehet tesztelgetni.
Pedig megesküdtem volna, hogy: tuc-tuc-tuc-bip-bip a szám címe....
![]() Teszteléshez meg valami ilyesmi feldolgozást használok: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2013
Hogyan lehet originál, egy miksz.
Hogy nem ilyen szét tuc-tucolt mindenféle 2-3 osztályú emberke (aki azt hiszi h DJ) belenyúl
![]()
Az originál tudtommal az eredetit jelenti. Bárki össze mikszeli mással az már nem az. Szóval ez egy képtelenség. Vagy mondjam maiul hoax.
Pedig de! Mert biztos(!), hogy felosztja a vagyonát Bill Gates, ha 100 barátomnak továbbküldöm a levelét...!
![]()
De valaki csak megcsinálja 1x még ha mix is, akkor is ameddig nem "tuningolják" és csak az az egy van attól még eredeti. Ha azt nézzük te is eredeti vagy
![]() ![]()
Én mint eredeti ettől nem változom. Ez vonatkozik a zenére is. Az eredeti az eredeti a miksz az klón.
Azt a levelet küld el nekem is, ha beleférek a 100-ba, mert nekem pont elég a Bill Gates vagyonának egy százaléka, Még osztok belőle tovább is.
Idézet: „Még osztok belőle tovább is” Előre is köszönöm.
Nagyon szívesen, de nem jön az a fránya levél.
![]()
Miután 1000 példányban továbbküldtem minden kedves szeretett barátomnak, kitöröltem az üzenetet, mert vártam a pénzt az új gépemre/házamra/repülőgépre/stb...
Itt írnak róla: Bővebben: Link ![]()
Sziasztok!
Egy ismerősöm kérte a segítségem, idézem: Idézet: „Nem tudsz véletlen olyan jelgenerátor programot ami minimum 4 csatornás és az 5.1 hangkártyát használja kimenetnek ? Négyszög jel a négy kimenet azonos frekvencia, de különböző fázis és kitöltés. Mindez jelközépre szinkronizálva. Nem kis követelmények mi ? Ha tudsz ilyent küldd a linket légyszi !!” Tud valaki ilyenről? (Van egy gyanúm, hogy mihez kell neki, bár azt nem ecsetelte...) ![]() Idézet: „[OFF] Pihenő pákások témája - Elektronikamentes topik” ![]()
Bocsánat!
Csak azért bátorkodtam itt kérdezni, mert nem elektronika, csak szoftver... Vagy van szoftveres topik is? ![]() Idézet: Ne mond, hogy csak átverés. „kitöröltem az üzenetet, mert vártam a pénzt az új gépemre/házamra/repülőgépre/stb...” ![]() ![]()
A posta. Biztosan nem elsőbbségivel adta fel. Majd megjön, csak türelmetlenek vagyunk.
Neked lehet igazad, meg is kérdem azt a fránya postást, ha látom.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |