Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2172 / 3613
(#) Kovabe válasza pjg hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Ment priviben elérés.
(#) zoly15 válasza pjg hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

A típusa Samsung UE32F6170SSXXH 3D LED Az ára ~120E forint volt, de szerintem teljesen megérte.
(#) pjg válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Az nagyon jó ár. Három hete vettem a szegedi boltjukban egy monitort. Az is nagyon jó. LG 23" IPS231. Ott láttam egy nagyon szép és jó képű TV-t, de az 250 e. volt.
(#) vicsys hozzászólása Szept 24, 2013 /

Ez kész! Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza pjg hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Igen, én is így gondolom, én futárral hozattam De engem egyenlőre a médialejátszó nyűgöz le
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
(#) Kovabe válasza vicsys hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Ez beteges
(#) pjg válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Én személyesen vettem meg, mert volt egy nagyon előnyös akciójuk. Minden sallang mentesen az árat 10 hónapra osztották. Néztem, hogy esetleg drágább e mint máshol, de itt volt a legolcsóbb.
Ráadásul aznap és ott volt érettségi találkozóm.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Én kb 1 hónapja 9k-ért vettem egy egyszerű kis 22"-os tv-t szoftverhibásan. Mivel nekem kicsi a szobám bőven jó az is. Ez is tud pendrive-ról játszani mindent, dvb-t tuner van benne. Rádugva a Philips 5.1-es erősítőre tökéletes párosítás.
Amúgy gratula az új szerzeményhez.
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Idézet:
„Ráadásul aznap és ott volt érettségi találkozóm.”

Akkor mégiscsak megtartottátok?
Várom a beszámolót és képeket...
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Igen. Mikor az egyik srác lemondta az egészet akkor a többiek beindultak és újra szerveszték. Szegeden tartottuk a Tisza partján. Pontosabban Tápén.
(#) nagym6 hozzászólása Szept 24, 2013 /

Az alábbi nagyon kellemetlen problémára lenne-e valami ötlete valakinek.
Egy idegen macska -beteg, csont bőr- minden nap éjszaka a lakásajtónk elé rondít, minden formában (kaki, pisi, hányás). Ha kint volt cipő, abba bele, állt benne a pisi, stb. Ment a kukába a cipő. Mindig hypóval felmosás. Félő, hogy valami betegséget terjeszt, valami nagy baja van. Csináltam 20Khz-es piezós riasztót 2db.555 ic-vel, szaggatott hangot ad. A mi macskáink azonnal elmenekülnek, de ez az idegen ugyanúgy idesz.rik a hang alá. Hypót öntök ki, erős szaga sem zavarja el. Agyoncsapni nincs gusztusom, elkapni sem könnyen lehetne.
Köszönöm, ha van valami macsakaűző ötlet.
(#) szitko hozzászólása Szept 24, 2013 /

Szerettem volna egy vállalkozást indítani (Saját tőkéből!). Célom, a kislányom, és minden gyermekek, szebb, tisztább, "egészségesebb" környezet teremtése lett volna. A vállalkozás, elektronikai hulladék begyűjtés, újrahasznosítás, tudatos és környezetbarát megsemmisítéssel foglalkozott volna.
Mivel itt a HE-n nem politizálunk, csak annyit írok, hogy az összes hatóság aki illetékes e-téren, "belémrúgott", elzavart, kinevetett, elutasított, és újra elutasított, és finoman közölték, hogy jobb ha hanyagolom ezt a témát...

De azért nagybetűvel hangoztatják, és minden médiából árad, hogy szelektíven éljünk! Hogyan?
Ezek szerint a világnak, és Magyarországnak "Ez Kell".
És még nekem kell szégyenlem magam.
(#) szitko válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

1: Budapesten (de ez az ország, szerintem nem csak Budapestből áll), és egy-két nagyvárosban! Kistérségekben a kutya sem törődik vele....
2: A fenti helyeken, az e-hulladék 20-40%-át hasznosítják újra! A többi Afrikába megy....
(#) granpa válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Nem írom le..., de a macska mezítláb jár. Vagy a legegyszerűbb vadász módszer (pl. nyúlra).
(#) szamóca válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Vietnami balzsamot, borsot próbáltad?
(#) nagym6 válasza granpa hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Csak a mi macskánk is rámehet. Ez éjjel jön, amikor alszunk. Nem figyelhetem egy nyomógombbal.
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Megyek most, borsot szórok. Meglátjuk.
(#) granpa válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Bocs; nem írtad, hogy nektek is van.
(#) mikrokapcsolo válasza granpa hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

De írta!
Idézet:
„A mi macskáink azonnal elmenekülnek...”
(#) silent15 hozzászólása Szept 24, 2013 /

Sziasztok, van valakinek ötlete, hogy az ostoron lévő csomot hogy tudom kigubaszolni, mert multkori sudárcserénél olyan jó erőben lehettem, hogy most nem tudom leszedni, van valakinek erre bevált módszere? Valahogy össze lehet szűkíteni a bőrt, hogy utána könnyebben szdhessem szét?
(#) nagym6 hozzászólása Szept 24, 2013 /

Lehet, becsalom a garázsba. És van kénfüstölőm, "tüdőfertőtlenítő" , hátha meggyógyul. De megvárom az őröltbors hatását, ha a szél nem fújja el addig.
Nem értem, miért szívat minket ez a dög. Dilis is, mert a normális macska elássa az ilyen dolgait.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Próbáld meg a frissen őrölt szegfűszeget. Ismerősnél egy egész gyepes udvart beszórtak vele. Megszűnt a macskakaki.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Megpróbálom. Valóban, oda is piszkít, láttam már. Köszi.
(#) granpa válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Szept 24, 2013 /

Hoppá! Elbambultam.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 25, 2013 /

Gondolom olyan öreg és beteg már, hogy nem hall rendesen és a szaglása sem jó. Gondolom kutyád nincs, ezért merészkedik oda, hajnalonta már hűvös van igyekszik melegebb helyre húzódni. Már a dolgát is maga alá végzi, talán valami mérgezése is van. Ha elpusztítani nem akarod, a legjobb, ha egy félreeső helyen csinálsz neki vackot és eteted. Akkor nem megy az ajtó elé.
(#) zenetom hozzászólása Szept 25, 2013 /

Hali!
Pesten tud valaki olyan boltot (lehetőleg metró-villamos közel legyen ), ahol ilyen egeret (USB-s) lehet kapni, és nem kell előre rendelni, hanem csak bemegyek, és megveszem: Genius Netscroll 110 ?
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 25, 2013 /

Pontosan minden így van, ahogy leírtad. Etettem félreeső helyen egy ideig, ugyanúgy az ajtó elé csinált, nem is erősödött. Sajnos azért szokott jobban ide. De erre nem gondoltam, hogy a melegebb vonzza az ajtó elé. Ma nem jött, talán a bors szaga, lesz még szegfűszeg, utána kénfüst gyógymód.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 25, 2013 /

Mozgásérzékelős, erős fényű lámpa? Esetleg hanghatással kiegészítve. Elboruló partfis elektromosan mozgatva. Szomszéd kutya kölcsön.
Hálóval befog, állatvédőknek átad. (no komment)
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2013
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 25, 2013 /

OK!
(#) Dióda hozzászólása Szept 25, 2013 /

Sziasztok!

Igaz baromi off de hátha valaki tud segíteni.

Van egy fatar studiomaster 49 midi billenzyűzetem és egy yamaha qy-8-as hangmodul / szekvenszer-em. Gondolkodtam hogy jobb nekem ha egy egybeszintit veszek viszont ezeket el kellene adnom. Aki kicsit is konyít hozzá az tudna nekem egy árazást rájuk hogy mi mennyit ér és mennyiért lehetne eladni őket?
Következő: »»   2172 / 3613
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem