Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem jó lesz. Két év garancia van rá, szerintem szuper.
![]()
Phűű, van ám ára! Valami mást kéne kipróbáljak... Teljes testtömeggel rátámaszkodom és fúrok lassan, fúrok gyorsan, sehogy nem megy. Majd amikor megnézem mit alkottam, mást nem látok csak egy nagyon pici kb 1-2 tized mm mély pöttyöt. Fárasztó fúrni.
nagym6: Viszont ezt a oda-vissza edzést megpróbálnám. Lehet valami gázégővel is sikerülne elérni + egy vödör víz? ![]()
Nem muszáj, hogy neked legyen ilyen, elég ha tudod kinek van.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2013
Keress a közelben egy olyan forgácsolóműhelyt ahol megoldják.
Köszönöm! Itt lakom a Tisza-tó partján. Szép halakat fogtak. Lassan kezdődik a horgász szezon és mi is dicsekedhetünk majd szép fogásokkal. (Remélem)
Idézet: „Viszont ezt a oda-vissza edzést megpróbálnám. Lehet valami gázégővel is sikerülne elérni + egy vödör víz?” A "megloban" azt jelenti hogy eldeformalodik, meggyurodik a meleg hatasara, soha nem tudod helyre nyomatni, olyanra amilyen gyarilag volt.
Gázégő kevés. Csak lánghegesztő. Elég csak a furat helyén izzítani. A vödör víz jó, de nem minden anyag edzhető vissza rendesen.
De olyan gond is lehet, amit -idézetben- laszlo raduj írt. Idézet: „Esetleg megloban az anyag és soha nem fog egy vonalba forogni.” A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2013
Szikra forgácsolás, vagy gyémánt fúró. Melegítést felejtsd el!
Ha elküldöd nekem postán lézerrel olyan furatot vágok rá amilyent szeretnél.
Sziasztok!
Végre megérkezett az új TV-m, valami hihetetlen milyen jó, és még akkor a 3D-ről nem is beszéltem. Nekem nagyon jó választásnak tűnik ez nagyon tetszik ![]()
Megadom a címem, küldd el postán! Ha tetszik megtartom, ha nem, visszaküldöm.
Balázs
Elküldöm de a dobozban benne leszek én is, és ha látom hogy nagyon tetszik és nem fizetsz akkor
![]() ![]()
Örülök, hogy tetszik, de nem voltak valami gyorsak...
![]()
Gyorsnak gyorsak voltak, csak a rendszerük megviccelte őket, engem pedig bosszantott.
Csütörtökön állítólag átadták a futárnak, majd hétfőn még semmi sem történt. Felhívtam őket hétfőn délelőtt és sűrű elnézés kérés közepette kiderült hogy a rendszer hibájából nem lett átadva a csomag a futárnak (vagy épp valaki lusta volt, stb..) De hétfőn átadták a futárnak majd ma 11:40 körül már itt is volt. Szóval nem volt olyan sima ügy, de a TV nagyon baró... Főleg az a térhatású hangzás ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
Én is külső vinyóval kezdtem, aztán rájöttem, hogy a zsebmütyűr 32GB-os penemet egyszerűbb rádugni a filmnézéshez.
Szerintem mindegy hogy egy pendrivet vagy USB kábelt dugok be. Valamint a külső HDD-n van az összes filmem (kb 600 Gb)
![]()
Én 5 hónapja várok egy lemezjátszótűre.......Jó nem?Pedig már nagyon audifilkednék.
![]()
S mi a típusa? Hol vetted? Mennyiben jött ki?
Gyalog hozzák Kínából? Akkor már csak pár nap és megjön.
![]()
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni olyasvalakitől aki jártas a házi FTP szerverek táján. Belefutottam valami (biztos egyszerü) hibába és már két hetem ráment de semmi. Ha valaki tud segíteni az kérem szoljon és akár priviben akár itt megbeszélném a dolgot. Üdv Kovács A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
Sikerült szerttennem egy cerberus progira és nem tudok rá csatlakozni se TC_vel se mint weboldal, csakis a localhost az elérhető minden más probálkozásnál 521-es hibát ir és nem enged be.
2 perc és indittom a gépet majd ujra leszek.
A gép tűzfalán engedélyezni kell a 21-esportot.
Nem tudom. Nekem XP-m van meg szerver2003-am.
A vezérlőpultban írd be a keresőbe: tűzfal. Elsőnek kapcsold ki a tűzfalat. Ha így megy akkor megvan a hiba. Ekkor kapcsold be a tűzfalat és keresd a port nyitását. Ácsi! A routerben át kell irányítani a 21-es portot a te géped IP címére. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
Az átirányitás megtörtént, tűzfalon engedélyetett a 21-es port de semmi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |