Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezek közül van ami letöltődik, (nem mind) de nem találok olyat ami tetszik. Ráadásul. ha letöltök egyet ellapozza a topicot.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2013
Nem szeretem az ilyen programokat, mert azt gondolom, ha feltelepítem nem csak az turkálhat a gépemen akinek megengedtem.
Tévedsz. A team viewer-hez meg kell adnod a 9 jegyű azonosítódat meg a 4 jegyű jelszavadat. Ami ha a progi fut csak akkor tudnak rádcsatlakozni, a jelszót bármikor megváltoztathatod és azonosítót is kérhetsz újat.
Ezzel a progival még sosem volt bajom(ráadásul telepítés nélkül is használható, simán csak futtatni kell).
Nekem igen, de annak aki a programot írta?
Szerintem kár ezen parázni! Ezzel az erővel a m$-tól is félhetsz, mert ők aztán szívesen szétnéz(né)nek a gépeden! És nekik aztán még lehetőségük is van rá. Nem beszélve a rengeteg vírusról, backdoor-ról, és mindenféle egyéb mókásságról (beleértve a nyolcéveseket is )
A TeamViewer segítségével legalább egy gondod megoldódik.
Különösebben nem félek tőle, de nem szívesen nyitom nagyobbra a kaput mint muszáj. Ha vissza olvasol láthatod így is gondjaim vannak.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, vásároltam egy ilyen LCD LEd TV-t. Holnap jönnek a T-hom... osok a Sat kábelt és a beltérit beszerelni. A TV leírásában meg van adva hogy melyik HDMI csatlakozóba kell a beltérit bedugni majd van egy utalás: "a TV automatikusan felismeri és átvált set top box-ra" Ez alat azt kell hogy értsem, hogy a beltérit vezéreli a tv? Tehát ha a TV távirányítójával váltogatom a csatornákat akkor a beltéri lépked a csatornák között? Vagy marad a 2 távirányítós dolog? Előre is köszönöm a választ!
Nem, ez azt jelenti, hogy nem kell a tv távirányítójával a hdmi csatornájára rakni, mert a TV automatikusan felismeri a Hdmi összeköttetést és arra a csatornára kapcsol.
Remélem érthetően írtam le. A tv távirányítójával ha jól tudom akkor nem tudod a beltérit vezérelni viszont fordítva lehet. Tehát a beltéri távirányítója vezérli a tv-t és a beltérit is.
Köszönöm szépen a válaszodat! Honlap minden kiderül
Én úgy gondolom, hogy - amennyiben arra a bemenetre beállítottad - a beltéri a bekapcsolásakor ad egy jelet a tv-nek, így az is bekapcsol automatikusan. De minek ez a bigyó, mikor digitális tunered van? Csak bele kell dugni a tv-be a koaxot, oszt' jónapot... Legalábbis a Digi-nél így működik.
Utólag vettem észre, hogy műholdas. Látod, erre kellett volna figyelni a vásárláskor, hogy DVB-S tuner is legyen benne - de akkor ezt nem említetted... A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2013
Szia! Van benne tuner, csak nincs CL-kártyám amibe az előfizetöi kártyát tudom bedugni. Ami kb 10Khuf, a beltérit meg a szolgáltató adja, de ha kényelmetlen lesz a 2 távirányító akkor veszek olyan kártyát.
Nekünk is t-home-os van.Persze nem led tv hanem még a régi fajta majd 10 éves Thomson tv.Nálunk úgy működik hogyha bekapcsolod a beltéri egységet az automatikusan bekapcsolja a tv-t is.A kikapcsolásnál is ha kikapcsolod a beltérit akkor a tv is lekapcsol.A tv távirányítója nem is tudom hogy hol van már....Elötte UPC volt azzal is ugyanígy működött.
SCART-al összedugva ez eléggé természetes.
12V kapcsolójel... Az mondjuk nekem is csípi a szemem, hogy egyre több pénzért, egyre rövidebb ideig, kevesebb szolgáltatást kapunk...
Hát nem tudom hogy mennyire természetes de DVD nél már nem akar működni és persze nem 1 DVD vel próbáltam.
Nálatok is volt áramszünet? Itt nálunk ez már a sokadik volt a mai napon.
Náluk nem volt. A szomszédokat kérdezted náluk is fennáll-e a probléma? Nem lehet, hogy véletlenül a ti bekötővezetéketek törött?
Dehogy kérdeztem, de majd akkor majd a héten rákérdezek náluk.
Nálunk 3 tv-ből egynél sem kapcsol be, ha a scart-ra dugott eszközt bekapcsolom. A tv-t is be kell kapcsolni, csak magától átvált AV-ra.
Kérdés, hogy az euroscart kábeled tartalmazza-e az átkapcsoló szálat és ha igen a készülék támogatja-e ezt a funkciót.
Pontosan. Sok tényezőtől függ a dolog: A TV támogatja-e az EuroSCART csatlakozó eme funkcióját, a vezérlő eszköz (DVD, videó, beltéri, stb.) támogatja-e, a kábelben benne van-e a szál. Ha bármelyik is hibádzik, akkor nem működik a funkció. (Megj.: Vannak TV-k, amelyek nem kapcsolnak ki-be a jelre, de ha épp be vannak kapcsolva, akkor átváltanak erre az eszközre, mint bemenetre.)
Sziasztok! Bekötötték a T-home Sat-ot. Kaptam egy olyan beltérit ami tud felvenni is. HDMI vel össze van kötve a TV-vel, mikor bekapcsolom a beltérit a TV-t is bekapcsolja. Olyan a távirányító hogy van 5 programozható gombja amin bármit klónozhatok a TV távirányítójáról. Így nem kell 2 távirányító.
Osztom a nézeted mert legtöbb telepítő annyi szemetet visz be ami csak a gyakorlott felhasználok vesznek észre. Találkoztam már olyan XP-vel ami alaphangon evett 663MB-ot..MERT a kedves tulaj minden "alkalmazást" engedélyezett. Itt már nem volt mese: gyalulni kellett az egészet mert az összes beépülőt egyszerűen nem lehetett eltávolítani. Sajnos egyre több oldal van ami például egy segédprogi nélkül nem enged letölteni. Eddig ez hibátlan csak ez később fut a gépen. Még az Msconfig-gel sem lehet némelyiket letiltani a működésüket. Látens módon futnak..
Eddig minden gond nélkül tudtam átvinni a komplett levelezéseimet az új rendszerbe a MozBackup nevű programmal, a Thunderbird levelező progiból. Most elakadtam mert egy lejárt portable verzió alól kellene áttennem egy rendesen telepített Thunderbird alá (v24, szűz telepítés). Sajnos a MozBackup panaszkodik, hogy a lementett állományt nem tudja visszatenni az új telepítésbe, mert nem kompatibilis. Az átültetés fontos lenne, mert céges levelezésről van szó és nem veszhet el semmi. Nincs valami okos kipróbált változat?
Ha portable változat volt a gépen akkor miért nem másolod át azt és használod továbbra is azt? (Szerintem jobb a portable, van néhány előnye.)
De ha mégis a frissen telepítettre akarod átrakni akkor azt csak úgy lehet, hogy újonan létrehozol egy új postafiókot. És oda másolod a régi profilod adatait.(Kipróbáltam és többször is alkalmaztam már.) A teljes Thunderbirdben a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Thunderbird\Profiles\-----> és itt van egy kódolt mappanév aminek a nevét az újban nem szabad megváltoztani!!! hanem csak a réginek a tartalmát átmásolni. A portable verzióben is gondolom a /Profiles mappában lesz ez a kódolt nevű mappa. Minden info átkerül címek, levelek stb. Remélem érthető A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2013
Tehát a kódneves mappa tartalmát teszem át az új helyre? Jól értem?
Pontosan
A kódneves mappa nevét pedig nem megváltoztatni!!!! A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2013
Okés, nagyon köszönöm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |