Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ebben szerinted hol van a szőke nő elásva?
Amikor kiteszed a napra a napelemek feltöltik az akksikat, aztán amikor sötét lesz (mint...) akkor bekapcsolod és lőn világosság, míg le nem merül.
Természetesen értem a működését. Ha a szőke nős vicc nem lenne ismerős, íme:
A szőkék által feltalált 10 legnagyszerűbb dolog: 1) A vízálló törölköző 2) Napelemes zseblámpa 3) Csapóajtó a tengeralattjárókra 4) A "Hogyan tanuljunk meg olvasni" című könyv 5) Felfújható céltábla 6) Tartalomjegyzék szótárakba 7) Katapultülés helikopterekbe 8) Instant vízpor 9) Lábbal hajtható talicska 10) Vízálló teafilter
Ez tetszik!
Bár ezek szerint a napelemes zseblámpa már megvalósult. Meg van olyan helikopter is amiben van katapultülés, csak a katapultálás megindításakor előbb lerobbantják még a főrotort róla.
Ha már hangeffekteknél vagyunk akkor ezt nem lehet kihagyni: Bővebben: Link
Ez tényleg durva. Még a fogam is belefájdult.....
5 perce sírok és nevetek egyszerre emiatt. Ilyen smile nincs is, amit most be tudnék szúrni.
A napelemes zseblámpát meg már láttam élőben, és szerintem nem olyan agyalágyult elképzelés, teljessen jól működött.
Megtaláltam a világ első törhetetlen mobiltelefonját!!!!!
Motorola international 3200 Vésővel estemneki, és még mindíg nem törtszét. 1 órája kalapálom
Próbáld erősebben!
vagy válcs légkalapácsra :eplus2:
képet tudsz róla feltenni?
vagy belinkelni egy videót ahogy ütöd
Nem tudok feltenni képet, mert nem találom a web camot, azért estem neki vésővel, mert 3 csavar úgy össze van roncsolódva, hogy nem lehet kicsavarni.
A fing elszáll, a bunkó helybenmarad.
A "húzz, húzz..." c. dal kicsit átköltve: "Bánts, bánts engemet, én is bántlak tégedet, aki előbb megtöglik, abból hamu lehetik."
Habár Microsoft alkalmazott, volt humorérzéke az illetőnek ha ilyesmit programozott:
Bizony Snake, ezen én is kiakadtam, amikor megláttam.
Nemtudom észrevettétek-e, de az Activity műsor nagy dizájnos hátterének fő elemeként nyomtatott áramköröket mutatnak.
Hamár itt tartunk, megmutatom a kedvenc bios-os hibaüzimet :
Idézet: „Keyboard error or no keyboard found, press F1 to continue or DEL to enter Setup”
Ez jóóóóóó. Hogy nyomjál meg billentyűt, ha nem érzékeli a billentyűzetet.
Ez már nekem is előjött egyszer régen
nem sok választott el attól hogy belevágjam a billentyüzetet a monitorba :boxer:
conrad.hu:
"230 V dugaszolható töltőberendezés "
Ez talán elférne a Kezdőknek mit nem szabad topicban is: Bővebben: Link
a németek.... amilyen hülék olyan jó autót csinálnak (BMW, merci, IFA )
Huh... Ezek télleg nagyon hülyék
LOL! Anyám mesélte, hogy végignézettek velük ilyeneket a melóhelyen (bár ő nem targoncás) és hogy mindenki szakadt a röhögéstől. De nem gondoltam volna, hogy ennyire vicces!
hát igen, ez már régi
Amúgy én is kaptam már hibaüzenetet, hogy nem tudja feltelepíteni a hálókártyát, de ha engedélyezem, akkor az interneten utánnanéz, hogy van e szoftver Háát én engedtem aztán csak karattyolt, meg szenvedett és kiírta hogy nincs is internet kapcsolat... Na mondom okos vagy
Most jártam így... DSL kapcsolat Win98-ra. Töltse le a drivert, majd telepítse a kapcsolat létrehozásához, különben nem fog működni a kapcsolat...
Ilyen van egérre is
"A windows nem érzékel egeret vagy más mutató eszközt, kattintson az OK gombra." Ettől is fejre estem.
olyankor mi tortenik ha pl 2ik halokartyat rakod a gepbe?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |