Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt látom, csak nem tudom mi az.
Matisz nagypapa milyen nyelven beszél? Néha érteni vélem amit mond.
A sivatagban, egy körben járó öntöző alatt termelt növényzet magasból.
A képet a Google Earth-on találtam, London felett a tenger part közelében egy öböl szélén. Nem hinném, hogy köze lenne a sivataghoz. Lehet, hogy egy UFOcsak titkolják.
Akkor a tippem ugyan az, mint az előbb, csak az édesvizes öntözés lehetővé teszi olyan növény termesztését, amit a sós fövenyen nem teremne. Egyébként hol van?
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2013
A képről méretekre nem lehet következtetni.
Egyébként beugratós kérdésnek vettem. A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2013
Mint írtam London felett egy öböl partján.
Biztosan van hosszúság, meg szélesség is. Azért az néhány száz négyzetkilométeren egy pár száz méter átmérőjű kör.
Nem lehet kicsi mert 8 km magasból már jól látszik kb 2cm átmérőjű.
Találtam egy fotót amin tulajdonképpen nem látszik semmi csak egy hajó egy domb mellett, ezzel a szöveggel: High N Dry in the Wash.
Ott vannak a koordináták "pontosan (ami vagy 30m), de a mérete nincs a körnek. Bár a -11m, és a szemmagasságból lehetne valamit számolni.Akinek kedve van.
Nem beugratás, valódi, keress rá.
Van mellette egy fénykép, amin látszik, hogy egy zöld domb, ami kiáll a vízből... gondolom valami mesterséges zátony lehet... Hi n Dry mindenesetre szép.
Víztározó? A múlt század hetvenes éveiben egy ár-apály erőművet kezdtek itt építeni a forrás szerint. Bővebben: Link
A wikipédián : Outer trial Bank
Meg találtátok a megoldást, már csak el kellene olvasni.
Egy víztározó, árapály erőműhöz, de nem jól tervezték meg és sokba került ezért nem építettek belőle többet. 2 domb van az egyik a tengerben az az outer bank egy meg a parton. E között lett volna valami gát, ami megfogta volna az öbölbe torkolló folyók vizét (talán). Most már csak madárrezervátumnak használják. 1975 körül készítették kísérleti jelleggel.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2013
Sziasztok!
Mióta kicserélték a modememet azóta nagyon lassú a netem. UPC nél vagyok és ugye most volt ez a sebességnövekedéses dolog. Aznap még minden jó volt de azóta. 110-160-as pingem van, 6 Mbits-os letöltésem. Nektek is ilyen lassú vagy csak nekem? Már írtam az ügyfélszolgálatnak de még nem óhajtottak tenni semmit. Ha rendesen fizetem a netet akkor mért nem bírnak normális netet szolgáltatni? A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2013
A ping az ha jól tudom, 2 gép közti oda-vissza csomagátviteli idő, ms-ban. Tehát 1 megás pingnél ha elküldesz egy pár byteos csomagot egy gépnek, az csak bő 16 perc múlva érkezne meg.
Hívjad őket telefonon. Arra sokkal jobban allergiásak. Mikor csak írogatok nekik(T-home) akkor 2-3 nap mire visszaírnak. Ha felhívom őket(néha éjjel 2-3 kor) akkor már 2-3 nap után itt vannak és nagyon gyorsan szervizelgetnek. Általában kijönnek, kicserélik a modemet "megállapítják", hogy a központban minden rendben és mennek vissza. Aztán pár hét múlva megint jönnek. És mikor 10 edjére vannak itt akkor megszerelik, hogy akár 1-2 évig is működik...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |