Fórum témák
» Több friss téma |
Jó,nem kinlódok vele,azért köszönöm a segítséget mindenkinek.
Sziasztok!
Remélem van itt közöttünk linux-os mert egy pici gondom akadt. Ubuntu linux egy intel 945-ös chip-el szerelt kis laposon . Minden oké lenne ha a videók lejátszásánál nem akadna le. Elindítok egy videót és megy majd egy kis idő utánn leakad . Viszont rájöttem ha az egeret vagy a tapipadot zaklatom állandóan akkor nem akad a film. Ez mitől lehet?
Nezd meg a kepernyovedod milyen idore van allitva es figyeld meg az akadozas idejet!
Nekem xp van és remekül működik vele kell neki net fremwork4.0.
Hangerő szabályzót megnyitod felvétel menüpont alatt sztereó mixet kipipálod és kész
Win7 alatt is megy, kipróbáltam.
Beállítása úgy, ahogyan golem leírta. Üdv.: Laci
VGA driver frissítés. Annó nekem is volt ilyen, az megoldotta.
De előfordulhat az is, hogy ezt a játékot el kell felejtened ezzel a videokarival, akármelyik drivert rakod is fel hozzá...
Sőtt az is, hogy az ominózus videókártyát kell elfelejteni.... Azthiszem ebben a sorrendben próbáld ki
Akkor itt jegyzem meg, hogy a kezdetekben nem volt ilyen hiba. Csak mostanában.
Ez teljesen normális. Abban a sorrendben ahogy leírtuk nézd próbáld végig.
Másik driver futtatja-e rendesen a játékot? Másik játék fut-re rendesen? Másik videokártya megoldja-?(Ez elvileg minden ilyen problémát megold, csak ugye kell egy új kari...)
Zseton nincs új videókarira. Driver frissítés után sem történt semmi.
Driver downgrade? Esetleg játék downgrade, ha az is frissítve volt? Valamint nézd meg, nincs-e púpos kondi a videókártyán. Szeretik a venti mellé rakni az elkókat, hogy kiszáradjon. Bővebb segítségért olvasd el ezt: Eric Steven Raymond: Hogyan kérdezzek okosan. Egy kicsit régi, de soha nem fogja aktualitását veszíteni.
Azt hiszem a probléma adott. Ja, csak egy csomó más dolgot nem írtál meg, amit nem vagyunk hajlandóak kitalálni! Pl operációs rendszer pontos megnevezése, videokártya pontos megnevezése, videokártya driver pontos verziószáma, játék pontos verziószáma, a régi, működő driver és játék verziószáma, mikor működött utoljára, mióta nem működik, mi történt a géppel a kettő között, próbáltál-e rendszervisszaállítást, stb. Egy számítógépes szakfórumon ennyi információval, amit megadtál, elhajtanak ***! Onnan tudom, hogy velem is megtették, pedig igyekeztem minden adatot összeszedni, de 2 nappal és kb 500 hozzászólással korábban valami elkerülte a figyelmem. A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
A "régebbi" drivert először eltávolítottad? Utána ment fel az új?
(Bocs ha ilyen triviális kérdésem van de nem derült ki a hsz-ból..) Van olyan, hogy a két driver nem szereti egymást, nekem volt hogy sehogy sem ment a dolog amíg le nem pucoltam a régit...
Bocsánat csak később láttam Mengyán válaszát, már nem tudtam javítani.... (Közben telefonáltam )
Benned is emlékeket ébresztett Eric S. Raymond szösszenete? Fórumozás közben telefonálni ugyanolyan balesetveszélyes, mint vezetés közben.
Windows7
ATI Radeon HD 4600 series Torrentes játék Alap telepítéses driver volt rajta= Hiba Legújabb verziós driver frissítéssel=Hiba Korábban hibátlan volt mindkét rendszeren. XP-n viszont mostanában sokkal több grafikai hiba volt.
Sziasztok!
Mért van az hogy minden héten egyes programot újra kel tennem mert az xp letörli?
Hol tartottam. Memória probléma megoldódott, de mivel a Windowsom /xpxx/ állandóan azzal az üzenettel jelentkezett be, hogy regisztráljam a szoftvert, hát újratelepítettem azt. Belenézvén az eszközkezelőbe a következő nem megfelelően működő eszközöket találtam: Képen mellékelve. Melyik kérdőjel melyik drájvert igényli? Beraktam az alaplapi Cd lemezt, de a kereső csak keresgélt hosszú percekig nem találva semmit. Végül is melyik drájvert telepítsem a lemezről és hol találom azt melyik mappában?
Bővebben: Link
Tehát a PID & VID párosokat kell összeszednek az Eszközkezelőből, mindegyikhez egyesével. Ezután lehet hozzájuk driver-t vadászni az interneten. Lehetőleg a legfrissebbet mindegyikből.
És tegyük hozzá, hogy a lista alapján így elsőre az alaplapi chipset driverrel kéne kezdeni, az jó eséllyel több tételt is lerendez. A legfelső tételek pl. biztosan hozzá tartoznak. Ja igen: a VID/PID alapján megkeresni, hogy ki a gyártó, és utána első körben az ő weboldalán kéne nézni drivert. Nem pedig a mindenféle nevenincs, kitudjamivelfertőzött internetes gyűjtőoldalokról letöltögetni kétes minőségű és korú dolgokat.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Legelőször mikor telepítettem a tartalék gépet jó volt minden rajta. Még annyit hozzátennék ,nekem nincs szükségem a leg újabb drájverekre. Nem játszom a gépen, nincsenek extra igényeim. Nekem az kell ami az alaplaphoz van lemez , arról leszedni ami kell. De nem tudom mi kell speciel .Elvesztetem a fonalat. Nem telepítgetek minden két hétben. A mostani gép amiről pötyögök már vagy három éve megy folyamatosan. Akkor telepítettem az óta elfelejtettem szinte mindent hogy hogyan is kell csinálni.
Amúgy rámész a hibás eszközre, jobb klikk és illesztőprogram frissítése. Csak egy tipp volt.
Sziasztok! Samsung HD502HJ winchester van a számítógépemben. Az utóbbi időben a letöltött fájloknál CRC hibát jelez. HD sentinel 52 %-os nak írja. Windowzos ellenőrző program nem talál rajta hibát. A merevlemezem haldoklik vagy esetleg memória hiba áll a probléma háterében? (Az internetes nyomozásom során több helyen is memória hibát említenek.)
Nektek mi a véleményetek?
A memóriát taszteld le a Memtest86 nevű programmal (a Hiren's CD-n rajta van)
Okozhatja még a SATA adatkábel hibája is, csere. Végső soron a merevlemez hibája sem zárható ki, figyelni kell a Sentinelt.
"Hiren's Boot CD - Az informatikusok svájci bicskája " Ezt még nem ismertem. Köszönöm a tippeket. Leellenőrzöm a Memóriát és a kábelt. Remélem megoldódik a problémám.
Idézet: „Mért van az hogy minden héten egyes programot újra kel tennem mert az xp letörli?” Az kizárt. Ebben neked is segíteni kell valahogy. Ha másképp nem, valamilyen fertőzés van a gépen. Ezt sem ártana vizsgálni. A Win csak valamilyen utasításra töröl. És hát törölt, vagy Uninstallált? A kettő nem ugyanaz.
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy van egy asrock alive xfire e sata2 alaplapom amivel sosem volt semmi problémám a sok üzemóra ellenére sem de egy pár napja semmi előjel nélkül bekapcsolásra csak a provi ventije pörög fel semki mást nem csinál se csipogás se púpos kondik semmi rendelleneset nem tapasztaltam szerintetek ki lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem biztos hogy az alaplap hibája.
Próbáltad egy garantáltan jó tápegységgel? |
Bejelentkezés
Hirdetés |