Fórum témák
» Több friss téma |
Én mágneseket az euromagnetnél szoktam venni. Rendesek, sokféle mágnesük van, nemrég vettem egy baromi nagy darabot.
Ilyen mágneseket szupepe is árult meg kell kérdezni tőle.
Áramköröm az nincs csak ezt találtam. Gondolom a gazdája nem szeretne leülni a panelról lemásolni Ha ilyen hosszú mágnessel akarjátok csinálni elég ha két pyromaster által említett mágnest egymásmellé fűzni vagy akár hármat is. De nem ez a lényeg inkább hanem a pozíció detektor a lelke a jobb rajzolásnak. Ha tud valaki egyéb PID erősítőt ajánlani optikai cucchoz kérem ossza meg.
Mi pénzért vetted, ha szabad tudni?
hali
picivel 5000 alatt vettem de tényleg nem sokkal
Ha érdekel küldj levelet!
mivel ez egy pointer fél percnél tovább üzemeltetni nem tanácsos, hacsak nem biztosítasz neki külön hűtőfelületet.
Tegnap megérkezett a blu-ray lézerem!
fantesztikus élmény volt beüzemelni, és a fénye példátlan
lol! mennyibe került a blue ray laser? :O a fénye gondolom h mien meg hát beüzemelni is faja lehetett
itthon 60E ért láttam blu-ray olvasót, én máshonnan kaptam
azt gondoltam h máshonnan van... 60 e forint az nem kevés :S sőt! k.. sok XD
viszont még mindíg jobb mint magától a gyártól venni ott 2000 dolcsi lenne
egyébként meg 20000Ft-om bánja, de nem is annyira bánja ha látom a fényét
pyromaster ilyen van még ennyiért ?
hali
a vaterán megtalálod
Sziasztok!
Akit érdekel, igaz nem zöld, hanem piros, de elég erős (65 mW-os) van a vaterán azt mondja a srác, hogy 170 mW-os is tud szerezni ami már éget cefetül
Kb most jutottam 5 darabhoz hozzá 3k-ért. A vaterán nem tudom mennyi lenne, de biztos 5k alatt nem adná.
Nos nekem ez a lézer ha minden igaz jövőhét pénteken érkezik meg Hong Kong-ból!
LINK Az Ebay-en lehet őket találni jó olcsón!!!De van közte olyan is mai nem teljesen igaz mármint a teljesítménye meg ilyenek!
És a posta mennyi lessz azzal lámoltál már ?
Mert lehet hogy annyiért már ithon is kapsz Vagy nem egy dfarabot rendeltél ?
Ebayon ne vegyetek zöld lézer pointert. Teljesen más az a teljesítmény, amit ráírnak/mondanak róla, mint a valóság, olyannyira, hogy nagyságrendi tévedések vannak! Ez a 8mW-nak reklámozott zöld kb 1mW-ot fog tudni, semmivel sem többet. Nagyon kevés helyen találni ebayon normális pointereket. Akkor már inkább spymodex, wickedlasers, azok legalább infrával együtt garantálják az adott teljesítményt.
Ha esetleg tudnál is olvasni ott van hogy mennyi a posta költség is!!!!Nem tudom honnan veszed hogy nem annyi a teljesítménye mivel szerintem még nem is vásároltál onnan semmit vagy legalább is én még nem láttam a hozzászólások között hogy na ezt vettem onnan!!Ha esteleg tévednék akkor bocsi de én szeretném is látni hogy mit rendeltél onnan!!!
A kérdés nem nekem szólt, de már 2 zöldet rendeltem, egy 50mW-osat, és egy 125mW-osat. Ami biztos, hogyha valóban ezt a teljesítményt is nyújtják (ami igen ritka 50ből 1x az eladók közül ) akkor is az infrával együtt értendő. Így végülis nem átverés, csak úgy mondjuk.. nevezzük apróbetűs résznek. Ja, meg volt egy 20mW-os is nálam (ami a wickedlaserstől jött )
Néhány kép róluk: Bővebben: Link Videót meg találsz valahol a youtube csatornámon : Bővebben: Link
Szerintetek?
A lézer nyalábot mivel érdemes megbuberálni????? Prizmával vagy motorra szerelt tukrokkel?
Inkább motorra szerelt tükörrel vagy egy X/Y szkennerrel.
Egy nagy kérésem van
Egy ojan cég, vagy fizikai személy kellen-e nekem, akitôl zöld lézer diodat tudnák vásárolni, és eltudná postázni romániába Mert ugye végig nyálaztam a román oldalakat...de nem kaptam zöld diodát...! Valaki segitsen please...! Termászetesen a posta költséget is én állom!!!!!!!!! Várom válaszotokat! (hajra ROMANIA egyre jobb vagy )
egyszerű okból zöld dióda nincs
Mar kibeleztem egy cd irot.....Elobb tanulok belole majd johet a DVD iro Jah es mi az xy scanner? :eek2:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |